4.

1.2K 96 4
                                    

Sneg.

Ova bela smrznuta vodena masa mi je napravila šetanje u štiklama pune pete mnogo zabavnije. Naime, držim Vladimira za dragi život.

Vidite danas je petak, dan za metak. U mom slučaju danas je dan za 8 sati na terenu. Svaki petak Akademija ima običaj da učenike podučava samo-odbrani. I naravno danas ne moramo nositi uniforme, tkd. sam odlučila nosit moju omiljenu odevnu kombinaciju. Crne platforme sa punom petom, čarape preko kolena (mislim da smo svi shvatili da ih obožavam), crni šorc i crni uski crop top bez rukava. Svoju gustu crvenu kosu sam uplela u pletenicu. Vladimir me je celu noć pohvaljivao u vezi outfita a meni se osmeh skinuo s lica tog momenta kad sam ugledala Beverli i Xaviera.

"Šta će oni ovde?" Vladimir mi je šapnuo.

Slegla sam ramenima i nasmešila se Xavieru koji je bio zapanjen. Čekaj tek da vidiš šta umem sa noževima. Kekeke. Morbidno mi je bolestan mozak.

"Deco, večeras ćete isprobati svoje nove pokrete i darove, protiv ovih veoma pametnih vampira. Koji su se ponudili za današnje borbe." Boris, naš instruktor je izjavio dok je rukom pokazivao iza sebe.

Olimpija, Henri, Alma, Xavier, Klej i još par vampira je stajalo iza njega. Bože daj da izvučem Xaviera za protivnika ili Kleja, da im pokažem bes sedamnaestogodišnje devojke.

* * *

"Vladimire, ti ćeš se boriti protiv Henrija." Boris je izjavio nakon 12 borbi.

Uglavnom su vampiri pobeđivali ali sad je tom nizu došao kraj. Vladimire držim ti fige.

"Iskra ako pobedim, dobijam kiss zar ne?" Vladimir me je pogledao.

Xavier je režao pored Beverli koja ga je jašila ko konja celo veče. Ovo vam nije jebeni kupleraj da se potucate na pogled svih prisutnih!

"Ma ožvaliću te sa sve jezikom ako želiš." Izjavila sam.

Vladimiru se pojavio osmeh od uveta do uveta. Ljudi, zajebala sam se ali barem znam da neće olako pustiti Henrija da pobedi.

Xavier je nešto šapnuo Henriju, dok sam ja postavila bradu na kolena i obgrlila noge rukama. Vladimir je bio leđima okrenut ka meni dok mi je Henri namignuo. Henri ako uspevaš da me čuješ, bude li Vladi falila dlaka s glave, odseću ti tuki i nahranit istim!

Henri je progutao knedlu. Vladimir se nasmejao i pogledao u mene. Osmehnula sam se kao podrška i borba je počela među njima.

Henri je kao svoj prvi potez krenuo na Vladu valjda da ga uplaši sa svojim izgledom ili da proba da vidi kako se Vlado snalazi, naravno ovo ti je velika greška Henri.

"Šta to tvoj drug izvodi?" Olimpija me upitala.

"Vladimir nije lak protivnik, čak ni za osobu mojih magijskih kapaciteta." Navikla sam se na Olimpijino pojavljivanje niodkuda.

"Kako to misliš?" Sela je pored mene.

"Henri proba da sazna kako li se to Vlado snalazi pod pritiskom zar ne?" Ona mi je samo klimnula glavom. "Vlado će vam sada pokazati jednu zanimljivu taktiku. Naime, prvo će Henrija da zavede u zamku koja je malo komplikovana za objasnit..."

Vladimir je skočio u vis i zviznuo kao ja jutros kad sam oterala Beverli. Oblaci su se sklonili sa meseca i pustili ga da sija svom svojom slavom. Zatim pre nego što je sleteo, Vlado je iskoristio senke oko Henrija da ga zaustavi u mestu.

"Šta je sada uradio?" Olimpija je bila fascinirana, videlo joj se u očima.

"Vladimir koristi crnu magiju, zato je iskoristio senke da mu obezbede nepomičnost neprijatelja." Rekla sam.

Sve je bilo kao sanWhere stories live. Discover now