2.Bölüm -İlk görüşte aşk?-

7.7K 669 180
                                    

İlk görüşte aşk?


~Byun Baekhyun~


Dudaklarımı sinirle kapattım. GVA'ya girebilmem için gereken burs sonuçlarını içeren zarf gelmişti. Daha yeni buldum ve bahçenin o kısmını temizlediğim için yeterince şanslıydım çünkü zarf direk benim güzel ellerime ulaşmıştı.

Eğer bu mektubu alacak tek bir kişi olsaydı , kim bilir bu cadılar neler yaparlardı , değil mi?

Zarfı açarken gözlerim dolmaya başladı , kalp atışlarım hızlandı ve yüzüm sinirden kırmızıya dönmeye başladı.

"Ya şimdi ya da hiç, Baekhyun." Kendime fısıldayıp içimi çektim , alnımı sildim ve ellerimi yelpaze niyetine kullandım. Zarfın ucunu kopardım ve sonuna kadar yırttım, katlanmış beyaz kağıt zarfın içinde duruyordu.

Onun yanında ince bir kağıt daha hissetim ancak şuan benim ilgimi çeken elimde tuttuğumdaydı.

Ardından yavaşça açtım ve içinde yazanları okudum. İyi Şanslar Byun.

* * * * *

"KYAAAAAAHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!"

"NE?! NOLDU?! YANGIN NERDE?! NERDE YANGIN VAR???!!" Petunya Teyza evin etrafında koşuşturup vazo ve magazinlerini kaparken bağırdı.

"Yangın falan yok teyze!!!!"mutluca bağırdım ve ona doğru koştum. Omuzlarını tuttup ve şiddetle sarsmaya başadım. Tavan arasında hoplaya zıplaya indim ve saf mutluluğu iliklerime kadar hissettim. Buna inanamıyorum ! Waaaaahhhh!!!

Petunya teyze kafama vurdu ve dikdik baktı , tğm topadığı eşyaları geri koymaya başladı.İç çekti ve kendini motive etti. "Şu yaratık!" beni işaret ederek bağırdı. "Çok korkmuştum ! Yangın var sandım ! Tanrım !!!"

"GVA bursunu kazandım , Teyze!!!" Ona doğru bağırdım, gülümsemem genişlemişti.

Gözleri genişledi ve birkaç saniyeliğine kelimeleri unutmuş gibi görünüyordu. Bana göz kırptı ve yerine oturdu. Taşlaşmış gibi görünüyordu.

Ve br ande , beklediğim gibi , BOOM! Krystal ve Jessica odalarından koşarak ve kapılarını duvarı sertçe çarparak geldiler. "NE?!" ahenkle bağırdılar ve bana yapabilecekleri en ölümcül bakışları attılar.

"Anneciğim! Neden onun okula girmesine izin veriyorsun? Bu çok çok çok çok çok küçük düşürücü!" Jessica mızmızlanarak Petunya Teyze'ye doğru ilerledi.

"Evet! Yani, Tanrıaşkına, Annecik!" Krystal kafasını hızlıca sallayarak onayladı.

NE?! Bu doğru değil! Onlar okulun sahibi değiller! Puppyler aşkına ! Bunları söyleyebilecek konumda değiller!

Sadece onlara baktım ve yavaşça, Petunya Teyze'nin suratına bir gülümseme yerleşti.

"Güzel. Güzel." Kafasını sallayarak ve yavaşça alkışlayarak söyledi.

"Ne güzel, Teyze?" Cevabıyla kafam karışmışken sordum.

"Girebilmeyi başarmış olman güzel, Baekhyun." Diyerek beni onayladı.

Şeytan ikizler annelerinin söylediklerini duyunca neredeyse bayıldılar. Destek için birbirlerine tutmak zorunda bile kaldılar.

"N-neden Anneciğim?! Neden?!" Krystal hızlı hızlı soludu ve annesinin kolunu yakaladı. Petunya Teyze bu sefer kış kıyafetleri giyiyordu oysaki hava çok sıcak!

Bir ChanBaek Masalı [Çeviri]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin