4.Bölüm -Tartışma-

6.2K 611 161
                                    


Tartışma


~Byun Baekhyun~


"Gerçekten bundan emin misin, huh? Gerçekten restaurant'ta part time mı çalışmak istiyorsun?" Petunya Teyze kaşı kalkıkken sert bir şekilde sordu. Elindeki kadehten bir yudum daha aldı ve bana şüpheyle baktı.

Kafamı salladım . "Evet Teyze" dedim "Derslerim için gerçekten fazladan gelire ihtiyacım var. Biliyorsun ki , sizi ihtiyaçlarımdan dolayı sıkmak istemiyorum. Çok sinir bozucu olurdu , değil mi? Bunun yanında , tatlı kızlarına hizmet etmeye devam edeceğim."  Sahte bir şekilde gülümsedim ve cesaretlendirici bir surat ifadesi takındım. Ugh. Yalan söylemekten nefret ediyorum. 

Petunya Teyze düşünürken beni süzdü. Çenesini okşarken kaşlarını kaldırdı. Suratını asıp tekrar kaşlarını çattı.

Parmaklarımı arkamda çarprazladım. Lütfen evet de yoksa seni canlı canlı yiycem !l

"Hmmm." Konuşmaya başladı ve dudaklarını büzdü. "Tamam o zaman. Sınıfından sonra vardiyan olacak. Ama Baekhyun!"

"Evet Teyze?" Gülümseyişim tüm yüzüme yayılmışken sordum.

"Kızlarımı unutmaya cürret etme!" Sert bir biçimde söyledi. "Onların mutsuz bir şekilde bırakılmalarını sevmiyorum." Ardından kadehini şarapla doldurdu ve kaşlarını kaldırarak cevabımı bekledi.

Hızla kafamı salladım. "Endişelenmene gerek yok , Teyze"

* * *

Sonraki gün...

Bugün projemiz için son gün ve şimdiden tükenmiş hissediyorum.Bundan sonra , eve gitmeden önce öğretmenlere yardım etmem gerekiyor ve bundan da önce bugün restaurant'taki vardiyama başlayacağım.Ve tüm bunları akşama kadar yapmam gerekecek.Okul hayatı hiç kolay değil. Asla da olmayacak. ASLA. *Elinden bir şey gelmeyen bir ayı yavrusu gibi ağlar* (exohaa thx)

"Günaydın!" öğretmenimiz karşıladı. Onun adı Miracle Ngo.O bizim sosyoloji öğretmenimiz ve gerçekten iyi birisidir.  Düzensiz toplanmış ve jölelenmiş saçıyla gerçekten yaşlı. Ancak bana inanın , çok tatlı birisidir. Her öğrenciyi görünüşünden bile anlayabilir.

"Günaydın Bayan Ngo." Uyum içinde öğretmeni karşıladık.

Her şeyini öğretmenler masaına yerleştirdi ve bize bir gülümseme verdi. Ardından kitabı açıp kapattı. Bayan Ngo bize göz gezdirdi ve biraz yürüdükten sonra dersi başlattı.

"Bayanlar ve baylar." Düşmeye başlayan gözlüğünü düzelterek başladı. "İncil , Lord'un tüm dünya'yı kaplayan tek kişi olduğunu söylüyor.Bu tek gerçek , değil mi?"

"Ama Bayan Ngo , burada ayrıca iki organla doğmuş insanlar da var , değil mi? Kim Jongin sevinçle elini havaya kaldırarak söyledi.

Bayan Ngo ona kibarca gülümsedi. "Haklısınız, Bay Kim. Ama belirli bireylerin belirli üreme şekillerinin onları doğruya yönlendirdiğini hatırlatmama izin verin. " Bu cevaptan sonra herkes sessizliğe gömüldü.(Ç/N: Eminim hiçbir şey anlamıyorsunuz çünkü saçma sapan kelimeler var ve bir saattir uğraşmama rağmen ben bile bir bok anlamadım.)

Bir ChanBaek Masalı [Çeviri]Where stories live. Discover now