9.Bölüm - Sesin -

4.8K 500 74
                                    

Sesin

~Byun Baekhyun~

Petunya Teyzenin gözlerine bakmamak için kıvrandım. Çok keskinler ve tamamen tüylerimi diken diken ediyorlar. Gerçekten beni ürpertiyor.  =3=

"Bundan emin misin??" tek kaşını kaldırarak sordu. kafasını çevirdi ve sigarasından bir nefes çekti.Ne zaman sigara içmeye başladı ki? Gözlerini odada dolaştırdı ve bana geri döndü.

Gözlerini yakaladığımda , dudağımı ısırdım ve hızlıca kafa salladım."Eminim , Teyzeciğim. Hem , bu eğlenceli  ve arkadaşlarım da orada olacaklar." Ardından cesaretlendirici bir gülümseme verdim , bu sefer kolay lokma olması için dua ediyordum.

Petunya Teyze'nin dudakları seyirdi ve biraz düşündü. Sonunda , kafa salladı.' "Pekala." Şarap kadehini eline alırken mırıldandı"Sadece benden para isteme yoksa o partiye gidemezsin." Ardından bir yudum aldı ve tek kaşını kaldırarak bana baktı.

Mutluluğumu gizlemeye gerek duymadan genişçe gülümsedim."Tabiiki, Teyze!" genişce gülümseyerek cevapladım. "Biraz para biriktireceğim ve söz veririm ki senden hiçbir şey istemeyeceğim!!" Ardından ellerimi çırptım ve belime yerleştirdim.

Petunya Teyze kafasını salladı. "Evet doğru. Ben sadece-"

"Ne halt dedin?!" birisi bağırdı ve baktığımda Jessica'nın öfkeli bir şekilde merdicenlerden aşağıya koştuğunu gördüm.Bana dik dik bakıyordu ve gözlerim şokla açıldı.Bu sefer ne yaptım ?!   

 Krystal'in onu takip ettiğini gördüğümde T-shirt'ümün kenarını sıktım.

"Gidiyor musun?!" Parmağıyla beni işaret ederek bağırdı. "Baloya mı gidiyorsun?!" iki kaşını da kaldırdı, cevabımı bekliyordu.

Kafamı salladım.

"ARGGHHH!!! NE CÜRRETLE, BAEKHYUN?! NE CÜRRETLE SURATINI ORAYA SOKABİLİRSİN ???!!!" Kafasını sıktı ve saçını sinirle salladı. Gerçekten kızgın olduğunu söyleyebilirim. Diğer yandan Krystal yumruklarını sıkmıştı ve suratı sinirden kırmızıya dönüyordu. Yutkundum ve bir adım geri gittim.  "NASIL OLABİLİR? NASIL GİDEBİLİRSİN?!" Jessica bana doğru yürüyüp beni ittirirken bağırmaya devam etti. 

"Jessica, yeter!" Petunya Teyze bağırdığında durdu ve geri gitti. Eliyle saçını yüzüme doğru savurduktan sonra Petunya Teyze'ye doğru koştu. 

"Anneciğim! Nasıl gitmesine izin verebilirsin ?!" Krystal sonunda konuştuğunda annesine inanamıyormuş gibi baktı.Ardından bana tekrar iğrenerek baktı. Bende onun keskin bakışlarıyla savaşarak ona geri baktım.

Petunya Teyze ayağa kalktı , eliyle elbisesinin detaylarını düzeltti."Baekhyun söylediğiniz partiye gitmek için benimle güzelce konuştu. " Üçümüze de bakarak sakince söyledi. " Neden izin vermeyeyim?" Ardından Krystal ve Jessica'ya kaşını kaldırdı.

Krystal dişlerini sıktı. "Çünkü o GAY!" bağırdı. "Orada olmayı haketmiyor! Bu kirli ayakkabılarını GVA'ya sokmayı haketmiyor! O buna değmez , Anne! Değmez!"

Bu sözlerle irkildim.

BU BOK PARÇASI !!!

ONDAN SADECE BİRKAÇ ADIM UZAKTAYKEN NASIL BU LAFLARI SÖYLEYEBİLİR?! NE TÜR BİR RUHLARI VAR ?! SATANİSTLER?! 

Bir ChanBaek Masalı [Çeviri]Where stories live. Discover now