11.Bölüm - Balo Gecesi -

4.2K 485 54
                                    

Balo Gecesi

~Byun Baekhyun~

Kafamı avuçlarımın arasına alırken iç çektim. Akşam giyip süsleriyle oynayacağım maskeyi kaldırdım. Güzel maskeydi , kendim yapmıştım. Eğer akşam gidecek olsaydım.

Eğer kıyafetimi parçalamış olmasalardı.

Yüzümde serbest kalmış gözyaşlarımı sildim. Beni böyle görmelerini istemiyorum , ben hüzünlüysem onlar memnun demektir. Onlara bu mutluluğu vermek istemiyorum. Maskeyi ışığa doğru kaldırdım ve pulları etrafa renk saçtı.

"Hey Byun!" Jessica kapıyı açtı. Geldiğinde maskeyi yatağın altına soktum. Pekala , görgülü olmak üvey kardeşimin en sevdiği şey değil. 

Ayağa kalktım ve pulları yere dökülen yeşil elbiseye baktım. Kafamı salladım ve kaşımaktan oluşan yüzündeki çiziklere iğrenerek baktım. 

"Pul koyulmamalıydı. "  elimi belime yerleştirirken mırıldandım. 

Jessica gözlerini yuvarladı ve yatağıma oturdu. Şu küçük--!

"Biliyorum!" Pulların yere daha çok saçılmasını sağlayarak elbisesini düzeltti."Şu aptal tasarımcı çok abartıyor!" bitmemiş saçını savurdu ve bana göz kırptı "Ama hala , göz kamaştırıcı görünüyor değil mi, Baekhyun ?!" kıkırdadı ve yorgun bir domuz gibi konuştu. 

Gözlerimi yuvarladım ve iç çektim . "Evet evet." dehşete düşmüş bir şekilde söylendim "Yani.. neden buradasın? Eminimki bana sadece elbisenin ne kadar güzel olduğunu göstermek için gelmedin , Jessica." Ona doğru yürüdüğümde elindeki bigudiyi farkettim.

"Oh hayır!" kıkırdadı. "Buradayım çünkü saçımı kıvırcıklaştırmanı istiyorum. Gördüğün gibi , arkama yetişemiyorum , yani yap şunu!" ardından elime elektronik makinayı uzattı ve ona baktım , saçları beni zorlayabilirdi.

"Kay."  söyledim ve bigudiyi taktım. Sıcak olması için bekledim. 

Jessica beklerken tırnaklarını kemiriyordu. Ona iğrenerek baktım , şanslıyım ki , beni göremiyor. 

"Başlıyoruz." Gerçekten sıcak olan aletle saçını kıvırmaya başladım. Buhar gözle görülebiliyordu ve CİDDEN sıcaktı. Aklıma gelen düşünceyle şeytanca sırıttım.

Saçını kıvırırken , aleti sıcaklığını hissedebileceği kadar kafa derisine yaklaştırdım. "Ouch!" Jessica kafasına değdirdiğimde  bağırdı ve daha sıcak saçlarıyla yüzleşti . "Baek!Dikkat et!"

Gülümsememi sakladım. "Oh, üzgünüm!" yanan kısma dokunarak konuştum "Böyle yapmak istememiştim, üzgünüm." Ardından işime devam ettim , kendini serinletmeye çalıştığını görebiliyordum. Suratını gördükçe kahkahamı bastırmaya çalışıyordum. 

Hey! Onlar benim kıyafetimi paramparça ettiler!

Bitirdiğimde bigudiyi çıkarıp ona geri verdim. Jessica çıkmadan önce sadece kıvırcıklarıyla oynayarak bana sırıttı. 

"Oh ve teşekkür ederim " kendi kendime mırıldandım ve kafamı salladım. 

*kring kring*

Etrafa baktım ve telefonu masanın üzerinde buldum. Elime aldım ve arayana baktım.

Geyik Luhan arıyor...

Bir ChanBaek Masalı [Çeviri]Where stories live. Discover now