Part2

3.9K 139 2
                                    

Στης 9:00 ήμουν ετιμη είχα ετοιμαστεί φέροντας ένα μαύρο φωρεμα και κάνοντας ένα απαλό μακιγιάζ τονίζοντας βέβαια τα χίλια μου με έντονο κόκκινο κραγιόν . Και κάνοντας μερικές μπουκες στο μάλλι μου . Στις 9:10 τα κορίτσια ηταν έξω απο την πόρτα μου . Η Aby έσπευσε να ανοίξει την πόρτα και εγω έτρεξα να τις αγκάλιασω . Η αλήθεια ειναι ότι με τις δουλειές δεν έχουμε και πολύ χρόνο για να είμαστε μαζί. Ετσι οπότε έχουμε την ευκερια την εκμεταλλευόμαστε .
Τα κορίτσια μαζί με εμένα καθισαμε στο καλό στρομενο τραπέζι και αρχίσαμε να σιζιταμε .

" Josephine τι κανεις ; "

" καλα είμαι έχω δουλειές βέβαια αλλά όλα καλα . Εσυ mady ?"

" και εγω καλα αλλά ένταξη τορα ο σχεδιαστής μου οργανώνει μια επιδείξει και την Δευτέρα έχω πασαρέλα" λεει χαμογελώντας η Mady

" μπράβο βρε ! Εσυ lidia ; "

"Εγω δουλειά στο γραφείο . Έχω αρκετά πραγματάκια . Αλλά την Παρασκευή θέλω να πάω για ψώνια γουστάρετε;" Λεει η lidia και κοιτάζει μια εμένα μια την Mady

" θα προσπαθήσω "της απαντώ και πηνω μια γουλια απο το κρασί μου . Μολης τελειώνουμε το φαγητό μας ξαπλονουμε στον μεγάλο καναπέ μου και βάζουμε να δούμε μια τενια . Την είχαν διαλέξει τα κορίτσια και ηταν ρομαντική . Κατα την διάρκεια είμασταν όλες προσκαλομεμες στην οθόνη και τα πατατάκια καταναλώνονταν χωρίς να το περνούμε χαμπάρι . Μετα απο 2 ωραίς η ταινία έφτασε στο τέλος της . Η αλήθεια ειναι ότι ηταν τόσο ευχάριστη που δεν κατάλαβα για ποτέ τέλειοσε . Ανεβείκαμε όλες πάνω και κάλλοσαμε όλες μαζί στο μεγάλο μου κρεβάτι .

------------------------------πρωί Πέμπτης------------------------------

Με ξιπνισε η φωνη της Aby για ακόμα μια ΦΩΡΑ . Ετριψα τα ματιά μου και προσπάθησα να σινδεθω με την πραγματικότητα . Τα κορίτσια λογικα είχαν φιγει για τις δουλειές τους . Γιατί όταν έστρεψα να τους δώ κοιμοντουσαν .

" πέρασε Aby " φώναξα και αγγαλιασα το μαξιλάρι μου .

" καλημέρα κυρία " είπε και μου έδωσε τον δίσκο με το πεντανοστιμο πρωινο μου . Εγω πίτα τον δίσκο και όταν έτρωγα μου έλεγε τι έχω για σήμερα

" λίπον για σήμερα εχειτε να πατε σε μια ζωντανή εκπομπή για να σας κάνουν μια συνέντευξη "

" μάλιστα τι ώρα ;" Ρώτησα και ήπια μια γουλια απο το τσάι μου .

" κατα της 7:00 " μου είπε και πήρε το καλάθι με τα άπλυτα μου

" μπορείς να φύγεις " της είπα και είδα το ρολόι που είχα απέναντι απο το κρεβάτι μου 10:00 μια χαρά ώρα . Έβαλα ένα ωραίο ρούχαλακι και κατέβεικα κατω . Σήμερα είχα πολύ χρόνο να κάνω ότι θέλω. Πήρα τηλέφωνο τους γωνεις μου και τους είπα πως τα πάω εδώ. Αφού είχαν φύγει για διακοπές στην καραιβικη . Στα Barbados . Από ότι μου είπαν περνάνε τέλεια . Μόλις τελιοσα την σιζιτιση μου . Ανοιξα το λάπτοπ μου και ερχισα να κάνω μερικές ιντερνετικες αγώνες απο επονιμα καταστήματα ( Victoria secret , chanel , moshino, Dolse gabbana, Armani ) δεν είθελα να βγω έξω γιατί η lidia είθελε να πάμε για ψώνια στα μαγαζιά και δεν είθελα να τα έχω ξανά δει . Η αλήθεια ειναι ότι βαριέμαι όταν κάθομαι στο σπιτι και δεν κάνω κάτι . Αλλά ένταξη . Είθελα να βγω λιγω έξω . Πήρα την aengel το σκυλάκι μου και ετιμαστικα κατάλληλα για να πάμε μια βόλτα . Αρχισα να περπατάω στο κοντινό πάρκο . Η γυμναστική κανει πολυ καλό και εγω έχω παραμερίσει το σώμα μου παρά πολυ . Οπότε μιας και μου αρέσει όλο αυτο λέω να το κάνω πιο συχνά . Και όχι να το κανει ο bob . Μετα απο 1 ώρα γιρησα στο σπιτι μου . Έκανα ένα μπάνιο και έκατσε να δώ τι θα βάλω στην εκπομπή το βράδυ . Είθελα να είμαι πολυ ώμορφη αλλά παράλληλα όχι και τόσο καλή ενδυμασία και τι ωραιο και λιτό . Είχα πολλές επιλογές . Διάλεξα μια φούστα με λουλούδακια και μια άσπρη φούστα . Συνδιάσα το σύνολο με ροζ γόβες του ίδιου χρώματος με τα λουλούδακια της φούσκας . Τα άφησα σε μια γωνία στο δωμάτιο μου . Τα έβγαλα φωτογραφία και έστειλα την φωτογραφία στα κορίτσια . Μετα απο λιγο μου ειρθε απάντηση και απο τις δυο .

MADY :" μμμμ... Πολυ καλό θα είσαι τέλεια ! Ειναι σεξι αλλά παραλιλα cute ! Θα είσαι θέα ! "

LIDIA :" Ποο ειναι πολυ ωραίο ! Ο σινδιασμος αυτών των ρούχων με τις υπέροχες γόβες ειναι ιπερτατοσσσς ! Θα σε θαυμασω το βραδυ "

Αχουτες μορε τις φίλες μου . Τους έγραψα ένα ομαδικό ευχαριστω και πήγα να πεσω για ύπνο γιατί η βραδιά προοριζόταν για μεγάλη...

Ξύπνησα στης 5:00 και άρχισα να ετοιμάζομαι . Έβαλα τα ρούχα μου και έφτιαξα Μάλια σε τέλειες μπουκλες . Βαφτίκα και κατέβεικα κατω . Η ώρα ηταν έξι . Και στης επτά ηταν η συνέντευξη . Αλλά καλύτερα να πάω νωρίτερα . Μπενω στο αυτοκίνητο μου μαζει με τον Νικόλας . Και σε 10 λεπτά είμασταν στο στούντιο . Εκεί όλοι ηταν κάπος τρέλαμενοι . Τρέχανε απο εδώ και εκεί ενώ μερικές μακιγιερ διορθοναν το μακιγιάζ μου . Μόλις ακούω 3,2,1 ειναι η στιγμή που μπαίνει μέσα η παρουσιάστρια του show . Και μολης τελειώνει απο τα λόγια της με ηδοποιουν να βγω . Περπατάω και η παρουσιάστρια η elen με υποδέχεται αγκαλιάζοντας με . Κάθομαι και η ατέλειωτες ερωτήσεις ξεκινάνε .

You're mine.Where stories live. Discover now