Part7

1.9K 101 0
                                    

Μπεικα στο σπιτι μου και εκατσα στο τραπέζι της κουζίνας . Η Aby μου έβαλε να φάω κοτόπουλο με πατάτες που ειχαι ετοιμάσει και εγω άρχισα να τρώω. Μολης τέλειοσα ανεβείκα πάνω στο δωμάτιο μου . Έκανα ένα μπάνιο και κοιμήθηκα . Είπα βέβαια στην Aby να με ξυπνήσει . Μετα απο 2 ωραίς άκουσα την φωνη της Aby να μου λεει να ξιπνισω . Περνώ το κηνιτο μου και βλέπω οτι η ώρα ηταν επτά . Σικοθεικα σαν ελάτιριο απο το κρεβάτι έκανα ένα γρήγορο ντουζακι .ησιοσα τα μαλλια μου και βαφτίκα . Έβαλα τα ρούχα μου και κατέβεικα κατω . Η ώρα ηταν οκτο μισή . Κατέβεικα κατω και είδα τον stive στην μηχανή του να με κοιτάει νευριασμένος . Μίπος επιδι αργίσα μισή ώρα ;; Οχ... Θα τα ακούσω πάλι . Τον πλησίασω και τον χερεταω τυπικά

" γεια " του λέω και αυτο με τραβάει απο το χέρι

" δεν μου αρέσει να με στήνουν ! Θα έφευγα αν αργουσες ένα λεπτό ακόμα . Μην επαναληφθεί "

" ένταξη συγγνώμη "

" ανέβα! " μου λεει και τον κοιτάζω με γουρλομενα ματιά . Η αλήθεια ειναι οτι πάντα φοβόμουν με τις μηχανές .

" φώβαμε " του λέω και χαμηλώνω το κεφάλι μου προς τα κατω

" είμαι εγω εδώ . Εμπιστευσουμε ! " μου λεει και μου δίνει το χέρι του για να ανέβω . Πιάνω αποφασιστικά το χέρι του και ανέβενω στην μηχανή . Ανεβενει και αυτός και πιάνω απο τα σίδερα που έχει αριστερά δεξιά το μηχανάκι . Ομως όταν ξεκινάει . Κατευθείαν τα χέρια μου πήγενουν και τιλιγονται στην μέση του. Ακουμπαω το κεφάλι μου πάνω του και τον νιώθω να ανατριχιαζει . Ψιθυρίζει κάτι αλλά δεν το ακούω . Κλινώ τα ματια μου και απολαμβάνω την διαδρομή .

#teme_stive

Οταν έφυγε η Josephine εμινα να κοιτάζω την κλειστή πόρτα για λιγο .. Έκανα ένα ντουζ και πήρα τηλέφωνο τον justin

" έλα ρε κολλητε.. Που χαθηκες " μου λεει

" εεε μωρε κάνω προπονήσεις"

" αα τα βγάζεις τα λευτακια σου ! "

" και με το παρά πάνω !"

" λοιπόν θες να πάμε να πιούμε έναν καφέ να τα πούμε απο κοντά ;"

" ναι θελω.. Αλλά στης 7:00 έχω έναν ΑΓΟΝΑ να δώ. Με την μαθητευόμενη μου "

" οπαααα μαθητευόμενη ;;"

" ναι και δεν ειναι για τα μούτρα σου .. "

" καλα αυτο θα το κρίνω εγω . "

" ναι κανόνισε .. "

" καλα Starbucks σε 10'"

" εντάξει " λέω κλείνω το τηλέφωνο μου και το πετάω στον καναπέ δειπλα μου . Συγνώμη εγω γιατί έχω νεύρα ; Αφού δεν ειναι κοπέλα μου . Δεν ξέρω αυτή η κοπέλα κάτι μου έχει κανει . Θελω συνεχεία να την προστατεύω . Ομως δεν πρέπει να ΑΣΧΟΛΙΘΩ με αυτο τορα . Ντινομαι και κάτεβενω κατω . Περνώ το κηνιτο μου λευτα και φεύγω . Μπενω στο αυτοκηνιτο και σε 3' ειμουν στην καφετέρια . Είδα τον justin να καθετε σε ένα τραπεζάκι . Τον χερετισα και μάθησα μαζει του .

" για πες για το γκομενακι ;" Μου λεει και αρχίζω να του λέω μερικά πράγματα . Για το όνομα του θεού σαν γκομενακια κάνουμε ..

" ααααα καλό κομματάκι "

" ειναι πολυ όμορφη . "

" θα έρθω στον αγώνα "

" κανόνισε να της την πέσεις έστω και λιγο "

" γιατί ρε σου αρέσει ;"

" να μην σε νοιάζει " φωνάζω και αφού η ώρα ειναι 7:30 αφήνω λευτα και φεύγω για να την πάρω . Στης 8:00 ακριβός ειμουν έξω απο το σπιτι της . Περίμενα αρκετή ώρα . Και πραγματικά είχα βαρεθεί να περιμένω . Οταν ειμουν τελιος απογοητευμένος και ήμουν έτοιμος να φύγω την βλέπω να έρχεται . Με κοιτάει με ένωχα μάτακια. Δεν μπορω να της θυμωσω γαμωτο ειναι πολυ όμορφη . Οταν με πλησιάζει αρκετά μου ψιθιτειζει ένα

" γεια " σκυβοντας το κεφάλακι της

" δεν μου αρέσει να με στήνουν . Θα έφευγα άμα αργουσες ένα λεπτό ακόμα. Μην επαναληφθεί "

" ένταξη συγνώμη " μου λεει και με κοιτάει ένωχα

" ανέβα " της λέω και την κοιτάζω . Ειξερα οτι φοβάται . Το είχα καταλάβει απο την εκφράση της που ειμουν με μηχανή .

" φώβαμε !" Μου λεει και με κοιτάει με τα τέλεια της ματια .

" ειμαι εγω εδώ εμπιστευεσουμε !" Της λέω και της άπλωνω το χέρι μου για να ανεβεί στην μηχανή με ασφάλεια . Ανεβαίνει . Της δίνω το κράνος μου και ανεβαίνω και εγω. Ηθελα πολυ να νιώσω τα χέρια της πάνω μου . Αλλά δεν τα ένιωθα . Ειθελε να αποφύγει το άγγιγμα μεταξύ μας . Αλλά δεν μπόρεσε . Μολης άνοιξα την μηχανή . Τιλιχτικε γυρο μου . Εγω χωρίς να το καταλάβω ανατριχιασα και μόνο με το άγγιγμα της . Την ένιωθα να ακουμπαει το κεφάλακι της πάνω μου . Και να με σφίγγει κοντά της . Ενιωθα όλο το κορμί της . " γαμωτο " ψιθιρισα . Αλλά δεν νωμιζω να το άκουσε . Προσπαθούσα να σιγγεντροθω στην οδήγηση . Αλλά ειναι δίσκολο . Λες και το έκανε για να με αποσυντονισει . Δεν θα φτάσουμε ποτέ άμα συνεχίσει .

You're mine.Where stories live. Discover now