Part18

1.6K 87 4
                                    

" τι θες ; " τον ρωτάω και με πλησιάζει

" εσένα " μου λέει και με πιάνει και με φιλαει . Τι κανει ?

" τι κανείς ;"

"Αυτό που έπρεπε να κάνω εδώ και κερο " μου λέει και το φιλί γίνετε πιο παθιασμενο . Μολης τελειώνει το φιλί , απομακρινομαστε και κοιταζομαστε για λίγο

" τι ήταν αυτό ; " τον ρωτάω και πραγματικά δεν μπορούσα να κάνω χειρότερη ερώτηση .

" εσυ τι λες ότι ήταν ;"

" ένα φιλί ; "

" ένα απλό φιλι ? έτσι το ενιωσες . Αλλα τι λέω ; Ποτέ σου δεν θα καταλάβεις τι νιώθω " μου λέει . Βάζει το κράνος του ανεβαίνει στην μηχανή του και χάνετε .. Οχι πάλι ρε φίλε ! Αρχίζω και κλαίω ! Ολα σκατα τα κάνω μπενω πάλι στο σπίτι και ανεβαίνω στο δωμάτιο μου . Χτυπάω την πόρτα και κάθομαι στο κρεβάτι. Κλαίω και δεν μπορω να σταματισω τα δάκρυα μου . Δεν μπορούσα να κοιμηθώ . Ολη την ώρα σκεφτόμουν το φιλι μας . Κι μετά τα λόγια που είπα και .... Κλαίω ακόμα περισσότερο . Ολα τα καταστρεφω . Σίγουρα δεν θα θέλει να με ξανά δει.

#team_stive

Μολης έφτασα σπίτι πήγα στην κουζίνα έβαλα ένα ποτήρι νερό για να ηρεμήσω πινω το νερό απο το ποτήρι και μετά πετάω το ποτήρι κάτω απο τα νεύρα μου . Δεν νοιώθει τπτ γαμωτο ! Το κέρατο μου μέσα ! Κλοτσαω ότι βρω μπροστά μου . Μα ήταν τόσο τέλειο αυτό το φιλι ! Γιατί το χάλασε τόσο άσχημα γαμωτο μου . Και εγω τόρα πως θα κοιμηθώ το βράδυ ? και πως θα παλέψω αυριο στο ρινγκ . Πως ? γιατί με επηρεάζει τόσο ? την θέλω εδώ στην αγγαλια μου τι δεν καταλαβαίνει .!? ανεβαίνω πάνω στο κρεβάτι μου και πετάω όλα τα μαξιλάρια κάτω . Γαμωτο ! Φωνάζω και δεν μπορώ να κοιμηθώ . Την σκέφτομαι συνέχεια .

#And_Stive

Κοιμιθικα μια ώρα .. Και τώρα πρέπει να πάω προπόνηση . Δεν θέλω να πάω . Δεν θέλω να τον δώ . Αλλα και να τον δώ δεν μπορω να του μιλήσω και να είμαι στον ίδιο χώρο μαζί του . Ντύνομαι και κατεβενω κάτω . Δεν θέλω να πάω . Το αποφασισα δεν θα πάω . Θα κάνω πρόβα σήμερα τον ρόλο μου και το απόγευμα θα πάω να τον δώ . Τρώω το πρωινό μου . Ο stive με περνει τηλέφωνο όλα εγω δεν το σήκωνω . Πινω μια γουλια απο τον καφέ μου και τότε ακούω τον ήχο του κουδούνιου . Πήγενω και ανοίγω . Βλέπω το πρωσοπο του πάω να κλήσω την πόρτα αλλα δεν με αφήνει .

" γιατί δεν ήρθες ; "

" γιατί αργίσα να ξύπνησω !" Του λέω και αυτος νευριαζει πιο πολύ

You're mine.Where stories live. Discover now