POYRAZ-32

5.3K 215 13
                                    

Cenabet hikayenin sevgili cenabet okuyucuları çok kısa hir uyarıda bulunmak istiyorum,10.000 okuyucu olursa size özel bölüm yaziciz. Şuan 5000 küsür. Ama olsun, bu da birşey değil mi?

Gözlerimi ovuşturup yataktan kalktım. Uraz'a bakmadan banyoya gittim çünkü bakarsam artık yüz saat sevgilimi dikkat edin benim sevgilimi röntgenlerdim. Tek ben röntgenlerim onu, acaba denize falan girerken tişortlemi soksam. Yada denizi mi satın aldırtsam. Bunu sonra düşünürüz çünkü şuan deniz tehlikeli bir durum yok. Banyoya girip elimi yüzümü yıkadım saçlarımı tarayıp odadan çıktım. Dolaptan beyaz kolsuz yarım gömleğimle siyah kot şort alıp giyinmeye başladım. Tam tişortümü çıkartmışken...

"Mor mu? Sen hiç kırmızı siyah filan takmazmısın kızım?"

"Allah belanı versin Uraz, fark etmesem beni izliycen."

"Bebeğim, utanmana gerek yok. Sevişeceğimiz zaman da görücem zaten seni. Hani o zaman anadan doğma çıplak olunuyor. Hazırlık maçları bunlar." Öküze bak. İnsan evlenince falan der ama bu? Has öküz.

"Çöşş. Siktir git Uraz. Konuşmuyorum ben senle." diyip gömleğimi ve şortumu giydim. Bizim odadan çıkıp karşı odaya girdim planlara göre Beste ile Evrim burada olucaktı. Kapı kolunu indirince kanunlara uymayıp birlikte yatan Doruk ve Beste'yi gördüm.

"Çöş evlenmeden olmaz."

İkiside kafaları bana çevirince sırıttım.

"Ya Alya siktirip gidermisin?"

"Hıhı ben gidiyimde siz işi fırına verin. Olmaz evlenmeden...bir dakika ya siz birlikte yatıyorsanız Kutay ile Evrim...Yehha benim en best kankilerim sevgili olmuş."

"Oha hemen beni sattı."

"Kutay beybem arizona hipopatamım, çilekli milkşeykim, benim can ciğer dana sarmam, iguana yavrum Evrim ile mi yatıyor?"

Hoplaya zıplaya aşağı inip Uraz'ın sırtına atladım.

"Uraaağz en seksi sevgilim, Kutayla Evrim birlikte yatmışlar."

"Hayır Evrim Kutayla yatmayı kabul etmedi, Çağan'la yattı."

Sırtından inip karşısına geçtim.

"Ne demek benim ultra seksi, süpersonik yakışıklı kardeşimin namusunu o gerzek kafalı bok çukuru aldı?" Dediğim gibi hızla yine yukarı çıktım. Çağan'ın kaldığı odanın kapısına ayağımla vurup açtım. Aynı filmlerdeki gibi oldu lan!

Kapının açılıp duvara çarpmasıyla çıkan sesten Evrim biraz mırıldanmıştı ama ayı gibi uyuduğu için sadece mırıldanmakla kaldı. Aklıma gelen fikirle aşağı inip bahçedeki hortumdan kovaya su doldurdum ve güç bela yukarı taşıdım çünkü Uraz hayvanı yardım etmedi!

Yukarı çıktığımda kovayı yere koyup sürükleyerek odaya getirdim. Ellerimi belime koyup doğrulduğumda yatakta öküz gibi uyuyan salaklara baktım. Kovayı elime aldım ve "Günaydın çocuklar!" Diye bağırıp suyu ikisinin de yüzüne gelecek şekilde döktüm.

Gelen suyla ikisi de kalktığında sırıtarak onlara bakıyordum.

Demek isterdim ama ikisi de sıçana döndüğü için gülmekten iki büklüm olmuştum. Çağan'ın çatık kaşlarla yataktan kalktığını görünce gülmeme son vermeden mutfağa gittim. Uraz'ı kendime siper edip biraz soluklanacakken Çağan son süratla bana gelince Uraz'ı itip çarpışmalarını sağlayarak zaman kazandım. Bahçeye çıktığımda arka tarafa doğru koşmaya başladım çünküü ön tarafta havuz var. Ay yine çok zekiyim.

Ben koşarken kolumdan tutulmasıyla yere yapışmam bir oldu. Sırt üstü dönüp bana gülen Çağan'a baktım. Gülmesini kesip ayaklarımdan tutarak sürüklemeye başladığında ayaklarımı çekiştirsemde 5 beygir gücünde olduğu için bırakmıyordu.

POYRAZWhere stories live. Discover now