POYRAZ-Özel

4.8K 200 25
                                    

Bu bölüm diğerlerinden biraz daha farklı. Yani gidişat aynı da farklı derken sadece değeri, anısı anlamında.

Gelen yorum ve votelere çok teşekkür ederiz. Bu aralar okunma sayısıyla birlikte yükselişe geçtiler. Pu maşallah deyin nazar değmesin. Şuan bunu yazıyoruz ve 14,4 Bin. Paylaştığımızda ne kadar olur Allah bilir. Belki küçük bir sayı diğer hikayelere oranla ama olsundu, Görki ve Pınar seviniyordu okuldan aldığı tostu sıcak ve erimiş kaşar olan bir öğrenci misali... -yıldızdan (*) sonrası aşırı anneanne cümlesi içerir...

*Ama bu hikayeyi öylesine yazmaya başlamıştık. Yani bir okuyucu kitlemizin olacağını hayal etmemiştik. Daha dün gibi 1000 kişi olduğumuzda yaptığım sevinç dansını hatırlıyorum.

Hadi hadi ağlayın sjskjdkdjs. Ağlamadıysanız bile duygulandınız değil mi? Size hayatın değerini anlamış bir ayağı çukurda anneanne konuşması yaptım, yine iyisiniz.

Tabi siz buraları hep geçin zaten -,-

Amaan boşver bazen bende geçiyom çaktırma sjskjs

Tamam tamam okuyun artık. Çok konuştum yine :D

Gözlerimi ovuşturarak yataktan kalktım, tuvalete gidip kuş yuvası saçlarımla oyalandıktan sonra odama geri döndüm. Bugün Kutay'ın evine gidip Pizza Partisi yapıcağımız için Beyaz gömleğimin üzerine yarım lacivert kazağımı giydim altımada lacivert dizi yırtık pantolunumu giydim. En son cep telefonumu ve paramı arka cebime koyup odamdan çıktım. Çağan'ın odasına girip ''Uyandırma Servisiiiğ'' diye bağırdım. Boğane 'ben kalkıyosam oda kalkacak' kanunu hala geçerli bi kere. Mutfağa girip nesquik ile nutella arasındaki savaşımı elime yüzüme bulaştırmamak için nesquik'i galip edip süt'ü çıkardım, şimdi bence şu normal sütleri 2L yapacaklarına çikolatalı sütleri 2L yapsınlar yetmiyor ki cidden yetmiyor hani. O ne öyle küçücük, süt dediğin ele avuca gelicek.

Nesquiki bitirip lavaboya fırlatıp evden çıktım. Allah! Harbiden fırlattım ya ben onu. Amaan nolcak diye düşünüp Kutay'ın evine doğru yürümeye başladım. Beş dakika sonra evin önüne gelince gözüme Uraz'ın arabası çarptı. Hadi ama dostum bugün sadece biz olcaktık bu lanet olasıcada nerden çıktı?

''Ben diyorum sana fazla amerikan filmi izliyorsun diye ama beni dinlemiyorsun.''

''Sensin çok amerikan filmi izliyorsun, hem sen niye her yerden fırtlıyorsunki Hüsamettin?''

Kapıyı çalıp beklemeye başladım, hayır eğer sen aç ben açıyım kavgası yapıyorlarsa onların beyinlerinin içini tükürükler sonrada balyozla dağıtır bide onları yedirtirdim. Hoş bizde Çağan'la bu yüzden eve gelenleri kapıda bekletsekte...

''Pişt panda yavrusu girsene içeri.''

''Kutay senin ebeni fak hani sadece ikimiz olacaktık. Uraz ne alaka?''

''Hıı şey şimdi müstakbel bacı kumam Uraz Aşkım çok ısrar etti bende kıramadım onu.''

Kafasına bir tane geçirip salona geçtim Uraz tekli koltuğa kıçını yaymış telefonuyla uğraşıyordu.

''Ben geldim, hani şu sevgilin olan.''

''Hıhı tamam.''

Yanına gidip koltuğa oturdum.

''Ya Uraz sen niye bir Sıtaylıs Sitilinski erkeği gibi hem yakuşuklu hem tatlı hem yerine göre seksi hemde şöyle az kibar olmuyorsun? Ama hata bende kimse bir Stiles Stilinski erkeği olamazki. Beklentilerim çok yüksek çok...'' son cümlemi halk otobüslerindeki çok konuşan gençlere kınayan gözlerle bakmakta nirvanaya ulaşmış teyze ses tonunda söyledim sanırım.

POYRAZHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin