8. Lovemaking

2.6K 202 20
                                    

„A co chceš udělat už dlouho?" šeptl jsem, byť jsme byli v místnosti jen my dva a nikdo nás nemohl slyšet.

„Dejme tomu, že bych se rád seznámil s tvým tělem," nalehl na mě.

Obmotal jsem ruce okolo jeho krku a bez dalšího vyptávání se mu vpil do rtů. Jeho rty byly měkké jako dva nadýchané polštářky, které chutnaly po třešních – momentálně po rumu s kolou. Nohy jsem zkřížil za jeho pasem a nechal se unášet jeho vlhkými polibky. Byl jemný a citlivý. Nijak na mne nechvátal, ani nenaléhal. Když mě začal líbat na čelisti a krku, zvrátil jsem hlavu dozadu, aby ke mně měl lepší přístup. Místností se nesly mé tlumené vzdechy obsahující jeho jméno. Nevím, zda jsem byl stále opilý, ale všude jsem viděl růžovou barvu, hlava se mi točila a chtěl jsem křičet, zpívat...

*z Harryho pohledu*

Jemně jsem ho hladil po stehně. Byl k nakousnutí, vlastně proč to nezkusit. Lehce jsem oždiboval jeho citlivé místečko na krku a svým neposedným jazýčkem ho pak laskal, přičemž jsem svou velkou dlaní mapoval každý milimetr čtvereční jeho těla.

Rukou jsem zajel pod jeho tričko a Lou jen sykl: „Hazz."

Svlékl jsem si tričko a byl i tak ochotný a pomohl Louisovi s tím jeho topem. Bříšky prstů jsem skoro neznatelně přejížděl přes jeho lehce vystouplé břišní svalstvo. Snažil se posilovat, ale byl zkrátka moc hubený. To jsem v ten moment ale opravdu neřešil. Rozepl jsem si ty proklatě nepohodlné džíny a vysoukal Louise z těch jeho skoro až legín. Nestyděli jsme se před sebou, což byla veliká výhoda. Kdysi jsme si chodili zakopat a byly tam i veřejné sprchy, takže nám to nevadilo. Naopak jsem věděl, co mě čeká.

Nyní už jsme na sobě leželi jen ve spodním prádle a nic nám nestálo v cestě. Louis se trošku pohnul a tím se otřel kolenem o můj rozkrok. Zakňučel jsem.

„Promiň, já nechtěl," špitl Loui omluvně.

Miloval jsem, jak moc submisivní byl. Jeho pokora mě vzrušovala.

„To je v pořádku," zachraptěl jsem zastřeným hlasem. Měl jsem jej vždy, když jsem byl...jak to jen říci. Nadržený.

Naposledy jsem se přisál na jeho neviditelné rtíky, které zato precizně líbaly a přesunul se níže. Políbil jsem jeho hruď a malými polibky si vytvářel mokrou cestičku až k jeho tříslům. Dravě jsem na něj pohlédl, uchopil lem jeho boxerek do zubů, mrkl na něj a zatáhl, až mi látka ukázala, co doposud skrývala. Louis z toho pohledu na mě znovu zaklonil hlavu a vydal ze sebe zoufalý sten. Usmíval jsem se nad jeho bezmocností.

„A-a ty už jsi někdy...to?" zakoktal Loui mnouce prostěradlo v dlaních.

„Ne, ale nemůže to být tak těžký, ne?" nahnul jsem se nad něj a políbil jeho ušní lalůček, až zavrněl.

„Jsi krásný, Loui," zašeptal jsem a znovu se pohledem vrátil ke spodní části těla, jež mi byla tak dlouho zakázána.

Sklonil jsem hlavu, takže jsem se svými loknami dotýkal o jeho stehna a lehce políbil Louisovu špičku.

„Ah, awwn," vypravil ze sebe.

Rozhodl jsem se jeho muka dále neprotahovat...a nebo jo. Jsem to ale dobrák. Potutelně jsem se usmál a poté si vložil celou jeho délku až po kořen do úst. Musel jsem mělce dýchat, aby se mi neaplikoval dávicí reflex. Oči jsem měl pěvně zavřené a snažil jsem se neuronit ani slz, byť při každém příraze, jsem měl na mále. Přirážel jsem tak hluboko, že se můj nos vždycky otřel o jeho podbřišek. Louis kňoural, prosil, vzdychal a snažil se to udýchat. I já měl problémy s pravidelnými nádechy. Když už jsem viděl, jak byl Louis napnutý, věděl jsem, že je hodně blízko. Stáhl jsem tváře a začal si pomáhat rukou, kterou jsem neúprosně pumpoval na jeho kořeni. Zuby jsem se zadrhával o jeho předkožku, až to Lou nevydržel a se zvoláním mého jména, se mi udělal do pusy.

S plnou pusou jsem se nad něj nahnul a zamumlal mu do rtů: „Ochutnej se, kurvičko."

*z Louisova pohledu*

Byl jsem úplně mimo. Vůbec jsem nevnímal. Existoval pro mě jen Harry, nic jiného. Spolykal jsem své vlastní DNA v podobě spermatu a koukal na něj, co se bude dít dál. Byl jsem opravdu nervózní, že to bude bolet, ale nenechal jsem na sobě nic znát.

Harry mi najednou z ničeho nic vrazil do pusy jeho dva prsty. Nevěděl jsem, co s nimi, a tak jsem začal sát. Okusoval jsem jeho dva články prstů a různě je vsakoval, abych se taky předvedl. Harry potichu vzdychl, když jsem se zakousl do jeho ukazováčku. Poté svou ruku vytáhl z mé dutiny ústní a sjel níže. Nemohl jsem na ni vidět v té tmě. Měl jsem problém s tím rozpoznat, kde je Harry, natož jeho ruka. Najednou jsem něco ucítil na svém vstupu. Harry mi lehce roztáhl nohy, zřejmě aby měl ke mně přístup. Zvedl jsem hlavu a podíval se, co to dělá. On se nade mě jen nahnul a políbil mě, zatímco do mě strčil jeho dva prsty. Vyjekl jsem bolestí, jako moc to pálilo a štípalo. Do očí mi vyhrkly slzy. Prudce jsem mrkal, abych nevypadal jako slaboch. Harry mě hladil po vlasech a šeptal mi do ucha konejšivá slova. Miloval jsem ho za to.

Prsty do mě vrazil ještě hlouběji a různě jimi kmital, roztahoval je od sebe a hýbal jimi. Bolest pomaloučku ustupovala a začala se proměňovat v něco hezkého, příjemného a uspokojujícího. Byla to slast. Nechtěl jsem, aby to někdy skončilo. Když Harry přestal hýbat prsty, začal jsem dychtivě přirážet oproti jeho ruce. Potřeboval jsem víc. Mnohem víc.

„No tak, babe. Přece se nechceš dodělat mými prsty," zamumlal s úsměvem a ruku vyndal.

Vůbec se mi to nelíbilo. Připadal jsem si prázdný, ošizený.

„Prosím," zašeptal jsem prosebně a rukou si přejel přes třísla, abych dosáhl alespoň nějaké tření.

Harry mi ruce ale chytil a přidržoval je nad mou hlavou, abych se nemohl sám sebe dotýkat. To mi nepřišlo jako zrovna férový zákrok. Když jsem ho pohledem ujistil, že už budu hodný kluk, zapřel se o postel, poklekl na všechny čtyři a opatrně do mě vniknul. Prohnul jsem se jako luk, když se špička jeho žaludu dotkla mé prostaty. Bylo to zcela něco jiného než prsty.

„Ah doprdele, Hazz," zaklel jsem se zaúpěním.

*z Harryho pohledu*

Konečně. Byl jsem uvnitř Louise. Tenhle pocit si budu pamatovat navždy. Ty jeho teplé, úzké, stahující se stěny kolem sebe. Donutil jsem ho, aby mi hleděl do očí a chvíli počkal, aby si zvykl. Když na mě kývl, začal jsem velmi opatrně pohybovat pánví, boky a břichem se třel o to jeho. Snažil jsem se udržet oční kontakt, i když kolikrát musel protočit panenky. Když už to nešlo jinak, začal jsem ho líbat. To líbání vypadalo tak, že jsem měl své rty přiložené na těch jeho a naše čela se opírala. Navzájem jsme si přitom vzdychali do úst, což mi přišlo neuvěřitelně sexy.

„Boo," vzdychl jsem zlomeným hlasem, když jsem narazil na jeho prostatu.

V místnosti byla naprostá tma. Prolínaly jí jen naše přerývavé vzdechy a pleskání kůže. Pot mi stékal po celém těle. Louis se pode mnou všelijak kroutil a snažil se udržet svůj orgasmus po co možno nejdéle.

„H-hazzy, já-j-já u-už,..." koktal snažíce se ze sebe dostat kloudnou větu.

„To je uh, v pořádku," zaskuhral jsem, zaťal půlky a znovu udeřil jeho uzlík nervů.

Loui tlumeně vykřikl do tmy mé jméno a potřísnil si bříško.

Jakmile se stáhnul okolo mě, nemohl jsem dál odporovat a vystříkal jsem se do doposud neposkvrněného Louise.

Vyčerpaně jsem se svalil na jeho hruď a objal ho.

Netrvalo dlouho a oba jsme vyčerpáním usnuli...

Ahoj! Moc a moc se omlouvám za to nemalé zpoždění, ale měla jsem problémy s Internetem a tedy Wattpadem. Doufám, že se vám tahle část líbí ;) Jinak bych vám ráda oznámila, že budu přidávat v pátky nebo soboty (záleží na tom, jak se mi to bude hodit). Děkuji za přečtení, votes a komenty. Love you, Adel


Since The Very BeginningWhere stories live. Discover now