Πως να φτιαξετε μια χειροποιητη τσαντα-φακελο!!!

604 23 0
                                    

Hiya guys!
Τι κανετε;
Σήμερα εκεί που ξύπνησα με την τσιμπλα στο μάτι,μου ηρθε αυτη η κουλ(η) ιδεα!!!
Αυτά τα project που είναι ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε είναι τα αγαπημένα μου.Και η τσάντα φάκελος από δέρμα που βρήκα στο SeeKateSew.com είναι και αυτή αγαπημένη μου. Τόσο γιατί είναι απλή και γρήγορη να την φτιάξεις, όσο γιατί είναι μια πολύ σικάτη λύση για τις εμφανίσεις μας. Δες πως μπορείς να την φτιάξεις κι εσύ!

Τα υλικά που χρειάζονται είναι:

- Κομμάτι δέρμα ή καστόρι
- Πιστόλι σιλικόνης (με ανταλλακτικά)
- Εργαλείο για τρύπες
- Κορδέλα
- Πατρόν για το σχήμα

Να πούμε οτι εγώ δεν θα την έφτιαχνα την τσάντα αυτή με πιστόλι σιλικόνης, αλλά με κόλλα για δέρματα (ή τελοσπάντων με λίγη βενζινόκολλα).

Πρώτα από όλα θα πρέπει να τυπώσεις το πατρόν της τσάντας που θα το βρεις εδώ και να το συναρμολογήσεις για να δεις πως ακριβώς πρέπει να κόψεις το κομμάτι δέρμα που έχεις επιλέξει.

Η συνέχεια είναι τόσο απλή που θα πάρει μόλις μια γραμμή κείμενο... διπλώνεις τα πλαινά "αυτιά", βάζεις κόλλα εκεί που θα ακουμπήσει η κάτω πλευρά της τσάντας σου και κολλάς καλά (πολύ καλά, έ;). Σημαδεύεις για το που θα κάνεις τρύπες σιγουρεύοντας οτι είναι ευθυγραμμισμένες οι τρύπες σου (δες τη φωτό και το σχεδιάγραμμα στο SeeKateSew.com) και κάνε τις τρύπες με το εργαλείο.

Διάλεξε κορδέλα ή κορδόνι ή ό,τι θέλεις εσύ για να κλείνει η τσάντα σου και ταντάν! Έτοιμη!

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι βολική, πάντως είναι σίγουρα πολύ εντυπωσιακή και σικ και θα προκαλέσει αντιδράσεις του τύπου "Δεν το πιστεύω οτι την έφτιαξες εσύ"!!!
Ελπίζω να σας άρεσε το πάρτ!Αφηστε comment και πειτε μου ποιο θέλετε να ειναι το επόμενο πάρτ!
Τα λέμε φιλες μου στο επόμενο πάρτ!!!

Girly things!Wattys2016Where stories live. Discover now