Τι να κάνετε όταν το αδέρφι σας δίνει πανελλήνιες!

370 14 6
                                    

Hiya!
Ελπίζω να περνάτε ευχάριστα το καλοκαίρι σας και να σας αρέσει το παρτ.
Συγχαρητηρια στην user120021 για την υπεροχη ζωγραφια της που κερδισε στον γνωστο διαγωνισμο μας!
Οσες δεν διακριθηκε η ζωγραφια τους να μην στεναχωριουνται,ηταν ολες τους καταπληκτικες!

Αυτό είναι SOS θέμα για όσες σαν και εμενα εχουν αδέρφια που θα πάνε στην τριτη λυκειου φετος,ιιιιιιιιχ...
Αρχιζωωωω
1)Αναλογιστητε για λιγο την θεση του.Διαβαζει ολη μερα,δεν εχει χρονο ουτε για να παει στην τουαλετα.Εαν ησασταν στην θεση του,τι θα θελατε;
Ησυχια.Να μην το ενοχλειτε εκτος και αν ειναι κατι σοβαρο.
2)Μην του μιλατε λες και το λυπαστε ή δεν ξερω και εγω τι,αλλα οπως του μιλουσατε και παλιοτερα.Απλως μην το βριζετε,μην το προκαλειτε.Δειξτε υπομονη και κατανοηση.
3)Αν ειχατε ξενυχτησει για να διαβασετε,τι θα θελατε περισσοτερο;Να σας φερουν πρωινο στο κρεβατι.Βαλτε λοιπον σε ενα δισκο ενα πλουσιοπαροχο πρωινο και φερτε του το!
Θα δειτε,ακομα και αν δεν σας το εκδηλωσει απι μεσα του σας ευγνωμονει.
4)Καντε αυτο που ακομα και εσεις δεν θελετε να κανετε,ποσο μαλλον αυτο που σκιζεται στο διαβασμα:Τακτοποιηστε το δωματιο του!
5)Καντε υπομονη και με τους γονεις σας,φυσικα θα εχουν γινει τα νευρα τους κουρελια με την φροντιδα του αδερφιου σας.Εαν σας παραμελουν ή σας φερονται ασχημα,απλως σκεφτειτε πως η ολη κατασταση ειναι για λιγοτερο απο ενα χρονο.Και μην εχετε πολλες οικονομικες απαιτησεις,να σας θυμισω τα φοιτητικα εξοδα;Για χαρτζιλικι απευθυνθειτε στους παππουδες και στις γιαγιαδες σας καλυτερα.
6)Υπαρχουν ενα σωρο τρικ για να του χαριζετε ενα χαμογελο στα χειλη,οπως ενα; καφες,ενα δωρακι,μια αγκαλια στο ασχετο...

Ακομα κι αν δεν εχετε κοντινες σχεσεις με το αδερφι σας ή δεν εχει το ιδιο φυλο με εσας,καντε του ολα αυτα.Ειναι σημαντικο το να εχει ψυχολογικη υποστηριξη,παρολο που ισως δεν την αποζητα.
Τα λεμε,φιλες μου,στο επομενο παρτ!

Girly things!Wattys2016Où les histoires vivent. Découvrez maintenant