Gothic styling ideas!

280 19 1
                                    

Γεια χαρα!

Ελπίζω να σας αρεσει το παρτ!

Με λίγες λέξεις, μαύρα, δαντέλα και έντονο βάψιμο. Να έχεις στο νου σου κάτι από μεσαίωνα – σκοτεινό και αισθησιακό. Πώς όμως θα γίνεις μια goth μοιραία γυναίκα το 2016 χωρίς να γίνεις περίγελος; Ένα πολύ βασικό κομμάτι είναι ο κορσές. Όχι μόνο μαύρος, αλλά θα μπορούσε να ναι και κόκκινος ή μωβ. Με μια μαύρη φούστα από κάτω, ένα παντελόνι ή ακόμη και τζιν, θα έκανε αμέσως τη διαφορά.Σε περιπτωση που το βρισκεις υπερβολικο,απλως να φορας βελουδο και σατεν και ισως λιγη δαντελα σε σκουρα χρωματα.Μπορεις να προσαρμοσεις κατι απο αυτα στα αγαπημενα σου ρουχα!

Εκει που πρεπει να επικεντρωθεις ειναι ο λαιμος,καλυτερα να φορατε τσοκερ (ειναι τελειο και το να τα φτιαχνετε μονες σας),αλλα και αλλα κοσμηματα,οχι χρυσα ομως.

Για πιο επίσημες καταστάσεις, θα μπορούσες να αγοράσεις και ένα gothic φόρεμα. Δηλαδή, κάτι μονόχρωμο, απλό, να παραπέμπει σε νεράϊδα ή να έχει πάνω του δαντέλα.

Τέλος, μην αγχώνεσαι για τα μαλλιά σου, δε χρειάζεται να τα βάψεις μαύρο – μπλε, ούτε να κάνεις φούξια και μπλε ανταύγειες. Όσον αφορά το στυλ, απλές κοτσίδες, αυστηρά ίσια με αφέλειες ή χαριτωμένες μπούκλες ταιριάζουν απόλυτα.Το μόνο που θα κάνεις είναι να προσαρμόσεις κάτι από τα παραπάνω στο προσωπικό σου στυλ. Πειραματίσου και διάλεξε.
Φιλιά!

Girly things!Wattys2016Where stories live. Discover now