Boho styling!

273 14 5
                                    

Hiya!
Ελπίζω να περνάτε ευχάριστα στις διακοπές σας (είμαι η μοναδική που της λείπει το σχολείο;)
Λοιπόν,όχι δεν άλλαξα το στυλ μου,αλλά μεχρι πρότινως ντυνόμουν εντελώς boho και έτσι είπα να γράψω κάτιτις και για αυτό...so,αρχίζω!
Όσο αφορά το ενδυματικό μέρος...
*Να φορατε όλων των ειδών τα patterns και τα χρωματα!Τα φλοραλ και τα πιο ανοιχτα χρωματα με μια εμφανη ιδεα κρεμ και καφε ειναι boho και συγχρόνως ρετρο,κατι το οποιο είναι πολυ καλος συνδυασμος,μπορειτε επισης να φορατε καπελα και φουλαρια!Α και τα σαλβαρια ειναι ο,τι πρεπει!
*Να φορατε πολλα κοσμήματα για παραδειγμα συδυαστε ενα μικρο κολιε με ενα μακρυ και κρεμαστα ζωηροχρωμα σκουλαρικια,μπορειτε να φορατε διαφορετικα σκουλαρικια σε καθε αυτι,τα οποια ταιριάζουν μεταξυ τους.
*Καντε τρελες με τα μαλλια σας¡Ας πουμε,πλεξτε δυο πλεξουδες κα στο τελος τους προσαρμοστε μια χαντρα και δεστε ενα πολυ μικρο κομματι κορδελας το οποιο εχει ιδιο χρωμα με καποιο απο τα ρουχα σας,το δοκιμασα και ειναι τελειο!Επισης αντι να προσαρμοσετε στο τελος της πλεξουδας την κορδελα και την χαντρα,μπορειτε μαζι με τα μαλλια σας να πλεξετε μια κορδελα!Τελος,δοκιμαστε τις χαμηλες κοτσιδες και την εξισου χαμηλη αλογουρα ειναι πολυ της μοδας.Α,κατι ακομα.Πλεξτε μερικα πλεξιδακια και μετα καντε τα μαλλια σας αλογοουρα!
*Το boho βαψιμο ειναι πολυ απλο:Μια σκια που να αντανακλα το χρωμα των ματιων σας και απαλο λιπ γκλος στα χειλη ή μολυβι και μασκαρα με ενα εντονο κραγιον.Γενικως πρεπει να υπαρχει αρμονια και ισοροπεια στο μακιγιαζ σας.Θα βαλετε εντονο στα χειλη;Θα βαλετε ελαφρυ στα ματια και το αντιστροφο.
🌟Προσοχη!
Μην φορατε πανω απο τρια χρωματα,θα ειστε σαν να επεσε πανω σας μια παλετα με χρωματα!Εαν φορατε κατι το οποιο εχει καποιο σχεδιο,τα χρωματα του υπολοιπου συνολου πρεπει να ειναι στα χρωματα του σχεδιου.
And last but not least,οχι παμω απο ενα pattern!
CU,περιμενω σχόλια!

Girly things!Wattys2016Onde histórias criam vida. Descubra agora