-18-

4.4K 164 25
                                    

Haaaiii guys, ik ga morgen waarschijnlijk niks uploaden omdat: IK GA NAAR LONDEN VOOR HET ONE DIRECTION CONCERT. OMGGGGG. Oke Julia blijf rustig, NEE KAN IK NIET. IK BEN ECHT MEGA HYPER EN DRUK. Oke, verder met het verhaal.

-x- Julia

-----

Pov Camille

En daar gaan we weer, m'n moeder is weer pissig omdat ik geen jurk aan heb. Ik heb een zwarte jeans, jasje en een vrolijk kerst shirt. M'n haar los en witte lage all stars.

"Jezus mam" zeg ik boos. "Trek gewoon die jurk aan" zegt ze. "Never" zeg ik. "Je doet hem nu aan" dreigt ze. "Denk je nou serieus dat ik een achterlijke jurk uit 19303 voor christus aan ga doen?" Vraag ik. Ze kijkt me echt boos aan. "Oke, als ze boos wordt is het niet mijn schuld" zucht ze. Ik knik. M'n tante heeft echt een diner waar de koning zo aan kan schuiven. Ze tip top in oorden, super chique en weet ik het allemaal. Zo verschrikkelijk.

"Ah daar zijn jullie" zegt tante op een deftige toon. Ik ril dramatisch met m'n ogen. "Waar is je jurk?" Vraagt oom als hij mij ziet staan. "In de kast" mompel ik. "Je hoefde hem niet aan te doen hoor, je ziet er geweldig uit" zegt tante overdreven en geeft me overdreven een knuffel. Dit gaat nog een lange avond woorden.

"Waar zijn de etters?" Vraagt m'n ma. "Boven" zegt tante. Ik zet een sprintje in naar boven, het zijn dan wel kinderen van 13 jaar, maar je kan er altijd mee lachen. Als ik halverwege de trap loop hoor ik al One Direction muziek. Ik glimlach en loop door.

"ALLOOWWW" gil ik als ik binnen loop en zie Niall's hoofd groot op het scherm. Ik grijns. "CAM" gilt Nina, 13 jaar. "OMG Niall heeft een vriendin" gilt Fara in m'n oor. Ik grijns. "Ze lijkt op jou" zegt Nina. I know, I know. "Oke maar verder met de dans" gilt Inez. Ze dansen Louis na, zo geniaal. "Cam ook meedoen" zegt Joris lachend. Ik haal m'n schouders op en ga Louis na doen, dit heeft hij zo vaak thuis gedaan, z'n eigen huis en bij mij.

"What, hoe kan jij dat zo goed nadoen?" Vraagt Fara verbaasd. Ik haal m'n schouders op, je moest eens weten.

Iedereen is beneden om drinken te halen en ik lig verveeld op de grond. Had geen zin om naar beneden te gaan. We hebben net een hele Louis dans bedacht, geen idee waarom. Hadden we zin in. Wauw, ik heb echt zien om het weer te dansen. Ik ben echt raar, but I don't care.

De rest van de avond was wel oke. Iedereen sloofde zich natuurlijk weer uit. Man, wat heb ik daar een hekel aan. Ik lig nu in bed en van inslaap.

-----

I know, I know, het is kort. Maar had niet zo veel tijd. Was hyper en had huiswerk dus je.

Fijn weekend x

Change My Life~Niall HoranWhere stories live. Discover now