59

3.3K 134 21
                                    

Pov Camille

Ik word wakker omdat Niall zijn armen van me afhaalt en daarna weer om me slaat. Hij is wakker. Ik voel dat Niall kusjes over mijn hele gezicht geeft. Ik moet moeite doen om niet te glimlachen. "Goeiemorgen princess" zegt hij zacht. Ik open mijn ogen. "Hoe wist je dat?" Vraag ik hees. "Omdat ik alles weet" zegt hij met een grijns. "Tuurlijk" zeg ik en gaap. "Goeiemorgen" fluister ik en druk mijn lippen op die van mij.

Na een tijdje doe ik mijn mond open. Niall doet dat ook en onze tongen spelen met elkaar.

Na een tijdje trek ik terug en kijk hem aan. Hij bloost en kijkt weg. "Je bent zo schattig als je bloost" zeg ik zacht. Hij bloost nog erger. Ik grinnik en druk een kusje op zijn kin. "Jezus Cam, je laat me alleen maar erger blozen" zegt hij nep boos. Ik grinnik. "Ik doe niks" zeg ik onschuldig. Hij kijkt me vals aan. "Dat ik nou zo knap ben" mompel ik. "Ja dat ben je ja" zegt Niall. Ik knipoog naar hem en stap uit bed.

Ik kijk op de klok, het is 10:18. Fijn, ik heb 1,5 uur geslapen. Ik hem voor het laatste om half 9 op mijn telefoon gekeken en toen viel ik inslaap. Ik heb de hele nacht niet geslapen en ik ben op.

We stappen de auto uit en lopen het complex binnen. Ik druk op het knopje en ik voel de zenuwen al op komen.

We lopen de gang binnen en ik knijp in Niall's hand. "Het komt goed" zegt hij en drukt een kusje op mijn wang. Ik knik en we lopen de woonkamer binnen.

Papa komt naar me toe lopen en geeft me een knuffel. Daarna geeft hij Niall een mannenknuffel. Ik ga naast Dylan zitten. Hij heeft diepe wallen onder zijn ogen. Zal ik waarschijnlijk ook hebben hoor.

"Kate is gistermiddag niet uit school gekomen. We dachten dat ze bij een vriendin was. Toen het 9 uur was hebben de de school gebeld. Zei zeiden dat ze niet op school is geweest. We hebben haar net als vermist persoon aangegeven" zegt Julie en huilt. Ik slik mijn tranen weg. "Waar is Sarah?" Vraag ik. "Naar opa en oma, we willen niet dat ze ons zo ziet en zij krijgt het er al moeilijk mee. We zijn van plan om het vanmiddag te vertellen" zegt papa. Ik knik. Niall legt zijn hand op mijn knie en knijpt er zacht in. "Hoe heeft het kunnen gebeuren? Ze was altijd zo voorzichtig en lette altijd op zich zelf" zegt Dylan. Ik zucht en klim bij Niall opschoot. "Weet de klas iets?" Vraag ik. "Nee niks" zegt Julie. Ik knik.

Pov Niall

We hebben echt super lang gepraat over wat is misschien mis is gegaan of dat we iets raars hebben gezien aan Kate. Ik moet moeite doen om me sterk te houden. Ik wil niet waar de familie van mijn vriendin in tranen uitbarsten omdat het zusje van Cam vermist is. Kate voelde voor mij ook een zusje.

Ik kijk naar Cam, ze slaapt. Ik glimlach en schuif een plukje haar achter haar oor. "Heeft ze amper geslapen?" Vraagt Erik. "Ik merkte midden in de nacht dat ze wakker was omdat ze naar de wc moest, maar ik weet niet of toen nog heeft geslapen of niet. Toen ik vanochtend wakker werd sliep ze nog wel" zeg ik. Ze knikken.

De politie loopt de woonkamer binnen. Ik maak Cam wakker. "Babe wake up" fluister ik. Cam opent langzaam haar ogen. "De politie is er" fluister ik. Ze knikt.

"Goedemiddag" zegt een agent. "Laat dat goeie maar weg" mompelt Dylan. "Uh we willen jullie wat vragen stellen over Kate Jansen" zegt de ander. "Ga je gang" zegt Erik. "Uh neem plaats" zegt Julie verward.

"We beginnen met u" zegt er een en wijst naar mij. Ik knik. "Wat bent u van Kate?" Vraagt er een. "Ik ga niet droog doen, maar haar toekomstige schoonbroer" zeg ik zacht. Ze knikken en schrijven wat op. "Heeft u goed contact met Kate?" Vraagt de ander. "Ja op zich wel. Als we hier komen hebben we het altijd gezellig. We lachen veel" zeg ik. "Waar was u gisteren?". "In het zwembad met Camille en de rest van de bank" zeg ik en slik. Ze knikken. Ze vragen de zelfde vragen aan de rest.

"Hebben jullie nog iets opgemerkt aan haar?" Vraagt dezelfde agent. "Uh nou ze vertelde mij dat ze geen zin meer had in school" zegt Camille. "Hoe bedoelt u?". "Ze zat er steeds meer tegen op dat ze naar school moest". Ze knikken.

"Ik moet afleiding hebben" zucht Cam. "Kom we gaan dansen" zegt Dylan. Ik kijk hem vragend aan. Cam drukt een kusje op mijn lippen en staat op. Ze loopt met Dylan naar de andere kant van de woonkamer. Ik ga goed zitten en ze beginnen te dansen op de muziek.

Mijn mond valt open. Ze dansen echt goed. Jullie kennen toch wel Easy Love van Sigala en dan die videoclip en dan die kinderen die dansen. Zij doen die dans. Jezus, dit is echt goed.

"Hoe goed kunnen jullie wel niet dansen" zeg ik verbaasd. Ze grinniken. "Ow Niall, deze moet je kennen" zegt Dylan. Cam trekt me van de bank en ik ga naast ze staan. De muziek begint. Watch Me van Silentó. "Ja tuurlijk" gil ik lachend.

We gaan slapen. Cam slaapt al. Ik heb haar net naar bed gebracht, ze is zo moe. We zijn nog steeds bij Erik en Julie thuis.

Na een tijdje val ik ook inslaap.

Change My Life~Niall HoranWo Geschichten leben. Entdecke jetzt