29

4.3K 160 20
                                    

Pov Niall

Waar blijft Cam? Het is nu al een week verder. Ze zou vorige week komen. Ik ben er kapot van. De vader van Cam weet ook niks, Dylan ook niet en Juliette ook niet volgens Dylan. Ik heb haar 1000 keer gebeld en ze neemt niet op. Ik ben zo ongerust en gestrest.

"Niall eet iets" zegt Perrie. Ik neem een hap van m'n brood, ik krijg het amper doorgeslikt. Ik barst weer uit in tranen. "Ik ben zo bang dat haar moeder haar iets aan heeft gedaan. Ze was er zelf ook zo bang voor" huil ik. "Al komt ze 1 minuten later, ze appt of belt altijd en nu laat ze niks van d'r horen" zeg ik en pak een kussen. Ik druk m'n hoofd in de kussen en huil. Dit is dus 1 van de 10000 momenten die ik heb gehad. Ik had haar gewoon bij me moeten houden, haar geloven dat er iets zou gebeuren. Niall, volgende keer als ze iets vertelt en daar onze niet zeker over, grijp jij in, oke? Oke.

Pov Camille

"Camille" hoor ik ver weg iemand zeggen en voel iets kouds op z'n gezicht. Ik schrik en open m'n ogen voorzichtig. Ik kijk gelijk iemand aan, wie het is mag kabouter plop weten. "Je mag gaan" zegt die vrouw, ik herken haar. M'n moeder. "Hier" zegt ze en geeft me een banaan. Serieus? Heb ik, geen idee hoe lang, niet gegeten en het enige wat ik krijg is een banaan. Ik wil zo graag tegen haar schreeuwen, maar heb het fut er niet voor.

Ik sta langzaam op, Jezus, wat voel ik me klote. "Je wordt gelijk naar het vliegtuig gebracht" zegt ze. "Waar zijn m'n spullen" krijg ik net heen uit m'n mond. "Bij je vader" zegt ze. Ik knik en loop stapje voor stapje weg, ik kan gewoon bijna niet meer lopen. Alles is stijf en heb er geen fut voor. "M'n koffers staan in de gang" mompel ik en loop naar de voordeur. Ik maak hem open en loop naar buiten. Ik adem diep in, ik heb het gemist. De buitenlucht. Weetje, ik kon gewoon de ramen inslaan enz. Maar ja, dat kon ik me niet bedenken. Daar heet je Camille voor #facepalm.

~

Ik ben weer in Londen en ik voel me zo slecht. Ik kreeg echt met moeite die banaan naar binnen. Ik heb enorme honger, maar ik krijg niks naar binnen. Ik rij met een taxi naar Liam's huis. Z'n huis is het eerste huis op de route. Ik wil wel door naar Niall, maar ik ben bang dat ik dat niet haal. In het vliegtuig ben ik ook al een keer weggevallen, en niet slapen, maar flauw vallen.

"Miss" zegt de man. "Thnx" zeg ik en betaal. Hij helpt met m'n koffers en hij rijdt weer weg. Ik loop echt met moeite naar de voordeur. Ik heb dus geen kracht meer.

Ik druk op de bel. Niet veel later gaat de deur open. Ik zie niet echt wie het is omdat ik zwarte vlekken voor me ogen zie. "Camille" zegt de stem, die van Louis. Ik herken m. "Hi" zeg ik hees. Hij pakt m'n koffers en ik loop naar binnen. "Niall is in de woonkamer" zegt hij. Ik knik en verlies m'n evenwicht bijna. Louis vangt me op. "Dank je" mompel ik en loop voorzichtig door. Ik loop de woonkamer binnen en volgens mij kijken ze allemaal naar mij.

Ik verlies weer bijna m'n evenwicht, maar ik grijp naar de bank. "Cam" hoor ik iemand paniekerig zeggen. "H-h-hoi" stotter ik en knijp m'n ogen dicht. Ik open m'n ogen weer en loop door. "Gaat het?" Vraagt iemand. Ik schud m'n hoofd en zie alleen maar zwart voor m'n ogen. Ik grijp naar iets en val op de grond. Ik val weg.

Pov Niall

Eerst laat ze een week niks van d'r horen en nu loopt ze opeens Liam's huis binnen. Ik ben boos, maar ook verdrietig.

Ze ziet er echt slecht uit, zo mager en diepe wallen. Ze verliest bijna haar evenwicht en grijpt naar de bank. "Cam" zeg ik. "H-hoi" stottert ze en knijpt haar ogen dicht. Er is iets mis, super mis. Ze loopt weer door. "Gaat het?" Vraagt Harry. Ze schud haar hoofd en valt, nou valt flauw.

Ik spring van de bank af en ga naast haar zitten. "Cam" zeg ik zacht en controleer haar hartslag. "Cam" zeg ik zacht en er rolt een traan over m'n wang. Ik doe haar jas uit en leg haar op de bank neer. Liam komt aanrennen met een doek. "Ze ziet er wel slecht uit" zegt Louis zacht. Ik knik zachtjes en leg de doek op haar voorhoofd. Ik pak haar hand en geef er kusjes op. "Ik ga de dokter bellen" zegt Harry en loopt weg.

Change My Life~Niall HoranWhere stories live. Discover now