42

4K 146 17
                                    

Pov Camster

Ik skateboard nu naar Perrie, de meidenmiddag wordt bij Zayn en Perrie gehouden. De jongensmiddag wordt bij Louis en Eleanor thuis gehouden. 

Niall slaapt nog. Ik heb net naar Louis gebeld dat hij iets later komt, hij denkt gelijk weer fout door. Als ik maar een paar uur slaap, dan ben ik gewoon fit, maar als Niall maar een paar uur slaapt, das is hij dood. Het liefst slaap ik uit, maar soms kan dat niet zoals vandaag.

Ik bel aan en de deur wordt gelijk open getrokken. "Hellow Cammie" zegt Eleanor en geeft me een snelle knuffel. "Hai" zeg ik en we lopen naar binnen. Ik trek snel m'n jas en schoenen uit en gaap. Ja ik ben moe, maar fit.

"Camille" gilt Perrie me geeft me een knuffel. "Je was gister echt boos op die gast" grinnikt Daniëlle. Ik kijk ze raar aan. "Je stond op twitter" zegt Perrie zacht. "Ow, ow ja. Die gast gaat eerst flirten, flirten? Komop ik heb een relatie. Dan gaat ie opscheppen hoe geweldig Engels kan praten en weet ik het. Dan belt El, nou helemaal prima. Hij werd helemaal panisch omdat ik opnam. Daarna scheldt hij jullie uit en toen werd ik boos". "Wow, dat zou ik ook zijn" zegt El. Ik knik.

"En hoe gaat het tussen jullie?" Vraagt El. "Goed" zeg ik. Ze kijken me doordringend aan. "Wat is er?" Vraag ik lachend. "Tot hoe ver zijn jullie gegaan?" Vraagt Perrie. "Niet verder dan met elkaar douchen en zoenen" zeg ik en m'n wangen worden rood. "Aw, naakt?" Vraagt Daniëlle. "Jezus, wat denken jullie wel niet" zeg ik lachend. "Naakt?" Vraagt El serieus. "Ja" zeg ik zacht. "Oke" zegt Perrie.

"We gaan nagellakken" gilt Daniëlle. "Jaa" gil ik. Perrie rent naar boven. "Ik doe die van Cam" gilt Perrie van boven. "Goed" gil ik terug. Ze rent weer naar de bank en gaat voor me zitten. Ik trek m'n vest uit, het zit een beetje onhandig als je nagels gaat lakken, ik heb er een zwart shirt onder. "Wow, jouw armen" zegt Perrie zacht. Ik kijk naar m'n armen. "Wat" zeg ik. "Je hebt echt spierballen" zegt El. Ik haal m'n schouder op. "Volleybal" zeg ik. "Gaaf" zeggen ze in koor. Ik lach.

Pov Niall

Ik stap de auto in en rij naar Louis. Ik ben net pas wakker, 12:27. Ik was zo moe dat ik niet eens heb gemerkt dat Cam al naar Perrie is gegaan.

Ik bel aan bij Louis en gaap. "Hooooiii Nialler" gilt Louis en trekt me mee naar binnen. "Hoi Louis" zeg ik en trek m'n jas uit. "Waar was je?!" Gilt Harry als ik op de bank ga zitten. "In bed" zeg ik en rek me uit. "Met Cam?" Vraagt Liam met een grijns. "Neej! Alleen. Cam is naar Perrie" zeg ik lachend. "Oke" zegt Zayn. "Morgen zijn Cam en ik een half jaar samen. Wat moet ik doen?" Vraag ik. "Een date, waar jullie de eerste hadden" zegt Louis. "Daarna naar de plek van jullie eerste kus" zegt Harry. "Dan moeten naar de pa van Cam" zucht ik. "Pa van Cam?" Vraagt Liam. "Onze eerste was op het dakterras bij Cam thuis" zeg ik blozend. "Aww, uh, naar het parkje" zegt Zayn. "Dank je" zeg ik.

•~•~•~•

Ik maak Cam wakker, gisteren was het super gezellig bij Louis en volgens Cam ook bij Perrie.

"Baby wake up" zeg ik zacht en ga met m'n vingertoppen zachtjes over haar gezicht. Ze wordt langzaam wakker en gaat dicht tegen mij aan liggen. "Mm" mompelt ze. Ik sla m'n armen strakker om haar heen en druk m'n neus in haar haar.

Ze kijkt me aan en ik kijk haar aan. "Een half jaar" fluistert ze. "Een heel half jaar" fluister ik. Ze knikt en drukt haar lippen op die van mij. Ik kus terug en duw haar op haar rug. Ze knijpt zacht in m'n zij. Ik ga boven haar hangen. He haalt haar hand door m'n haar en trekt er zachtjes aan. Ik kreun zacht tegen haar lippen. Ik voel dat ze grijnst tegen mijn lippen.

Ik vraag om toestemming. Ze opent gelijk haar mond een stukje. Onze tongen draaien rustig, passievol, liefdevol. Ik leg m'n hand op haar borst, ik kijk ook hoe ver ik kan gaan bij haar, en knijp er zacht in. Ze kreunt ik m'n mond. Ik glimlach zwak, omdat we zoenen kan dat niet echt.

Ze trekt terug. Ik kijk haar aan en ze bloost. "Ik hou van je" zegt ze hees. "Ik ook van jou" fluister ik en leg m'n hoofd op haar schouder. Ze tekent cirkeltjes met haar nagel op m'n onderrug.

"Vanavond gaan we op date" fluister ik en druk een kusje in haar nek. "Leuk" fluistert ze. Ik knik en druk allemaal kusjes in haar nek.

Change My Life~Niall HoranWhere stories live. Discover now