84

3.8K 129 16
                                    

Pov Niall

Ik til Cam op. Ze kijkt me verbaast aan. Ik maak een kus geluidje. Ze glimlacht, ze gaat altijd glimlachen wanneer ik dat doe, super schattig. Ik loop naar onze kamer.

"Wat ga je doen?" Vraagt ze wanneer ik haar weet neerzet op de grond in onze kamer. "Gewoon, met jou knuffelen, alleen met jou zijn" zeg ik zacht en bloos. Ze glimlacht en knuffelt me. Ik sla mijn armen ook om die van haar en druk een kusje op haar wang. Ze verbergt haar hoofd in mijn nek. "Je ruikt lekker" mompelt ze. "Jij ook" mompel ik. Ze drukt kusjes in mijn nek/schouder. Ik pak haar steviger vast, ze weet dat ik hier niet tegen kan. Ze grinnikt. "Weet je hoe lang het is geleden dat ik je heb gezoend" mompel ik. Ze trekt terug en kijkt me aan. Ze opent haar mond, maar klapt hem snel weer dicht. Ik grinnik. "15 dagen" fluister ik. "Pak je kans" fluistert ze tegen mijn lippen aan. Ik glimlach en druk mijn lippen op die van haar.

Ik duw haar zachtjes naar achteren en open mijn mond. Ik laat haar zachtjes vallen op bed en mijn tong vind die van haar. Ik ga boven haar hangen. Ze draaien rustig en passievol om elkaar heen. Ik voel de vlinders door mijn buik fladderen. Ze gaat met haar hand onder mijn shirt en omlijnt mijn lichte abs. Ik geniet er echt van. Dit is mijn meisje. Mijn meisje en misschien binnenkort mijn vrouw, misschien.

De deur gaat langzaam open. We trekken onze tong terug, we kussen nog wel. Ik bijt zachtjes op haar onderlip en zij knijpt zacht in mijn heup. "Ow laat maar, ik ben er niet geweest. Effe dat jullie het weten, we zijn baar de lobby" zegt Harry, ik herken zijn zware stem, en sluit de deur weer. We openen onze mond weer en we gaan weer verder.

Na een tijdje trekken we terug. Ik kijk Cam weer aan. Haar mooie ogen twinkelen en haar lippen zijn meet beetje opgezwollen van het zoenen. Ik glimlach en druk een klein kusje op haar lippen. "I love you" zegt ze hees. "Ik ook van jou" zeg ik hees. Ze glimlacht breed. "Ik heb je zo erg gemist, niet normaal. Vannacht dacht ik serieus dat je gewoon altijd bij me was, maar toen wist ik het weer". Ze grinnikt. "Je sliep ook en ik heb je zo erg gemist dat ik gewoon bijna had besloten om gewoon zonder toestemming naar je toe wilde gaan" zegt ze zacht. Ik glimlach.

Cam komt terug lopen met allemaal spullen in haar handen. Ze gaat weer tussen mijn benen zitten. Ik pak iets vast, maar ze trekt het gelijk uit mijn handen. "Don't touch my food" sist ze. Ik lach. "What the fuck is dit allemaal" mompel ik. Ze zegt allemaal dingen die ik niet versta. "Daar heb ik veel aan" grinnik ik. Ze rolt met haar ogen. "Proeven?" Vraagt ze. Ik knik. "Misschien heb je dit wel eens op toen je in Nederland was met RTL late night" zegt ze en pakt iets. "Wist je dat ik daar was?" Vraag ik verbaasd. Ze knikt. "Ik was toen ook in Amsterdam bij Jules en toen zag ik je lopen" zegt ze en stopt iets in mijn mond. "Misschien heb je het wel gegeten" zegt ze. "Ja, pipernothen" mompel ik. Ze begint te lachen. "Pepernoten" zegt ze lachend. Ik haal mijn schouders op. "Ik ben geen Nederlander. Ik ben een Ier" zeg ik. Ze knikt. Ze eet echt van alles en nog wat, geen idee wat. Ik zet ondertussen mijn bril op, gewoon leuk.

Cam draait haar hoofd en kijkt mij aan. Haar ogen gaan twinkelen. Ik glimlach zacht. "Die bril staat je goed" fluistert ze. Ik bloos. Ze drukt een kusje op mijn lippen en gaat omgedraaid op mijn schoot zitten zodat we elkaar nu aankijken. Dit maakt het nog moeilijker om niet verlegen te zijn. Ze drukt weer een kusje op mijn lippen. Ze maakt me echt gek. Ik kijk naar mijn vingers die op mijn schoot liggen. Ik ga zwaarder ademen. "Ssh babe, it's me" fluistert ze tegen mijn lippen en drukt weer een kusje op mijn lippen. Ik knijp in mijn bovenbeen. Ze drukt kusjes op mijn kaak en gaat naar mijn nek. Ze is zo goed. Ze drukt kleine onschuldige kusjes in mijn nek. Ik kreun zacht. Ze glimlacht tegen mijn huid aan.

Na een tijdje schrikken we ons kapot omdat Cam d'r telefoon af gaat. Ze neemt op en legt haar voorhoofd tegen mijn borst. Ik leg mijn hand op haar onderrug. Ze praat Nederlands dus ik kan niks verstaan. Af en toe hoor je 'shit' of 'fuck' iets wat ik wel kan verstaan. Ze kreunt. "Noo" mompelt ze. Ik druk een kus op haar voorhoofd. Ze hangt op.

"Mijn oom is overleden" zucht ze zonder emotie. "O, gecondoleerd" zeg ik zacht. Ze haalt haar schouders op en kijkt me aan. "Jawel, het is familie" zeg ik en schuif een plukje haar achter haar oor. "Dat boeit me dus echt niet" zegt ze een beetje boos, er zit hier iets achter. "Princess" zeg ik zacht. Ze krijgt tranen in haar ogen. "Ik ga nu iets vertellen wat ik nog niemand ooit heb vertelt" zegt ze. Ik knik. "Ik ben door hem verkracht" zegt ze zacht. Ik krijg tranen in mijn ogen. "W-wanneer?" Stotter ik. "Toen ik 14 was, hij verkrachtte me niet seksueel, maar hij sloeg me en dat soort dingen" mompelt ze en er rolt een traan over haar wang. Ik sla mijn armen om haar heen en leg haar hoofd tegen mijn borst aan. Ze huilt zacht. "Waarom heb je het tegen niemand vertelt?" Fluister ik. "Als ik dat zou doen, zou hij me seksueel verkrachten en ik wilde niet ontmaagd worden door zo'n vieze ouwe griezel". Ik haal mijn neus op. "Heftig" fluister ik. Ze knikt. "Kwam je moeder of je vrienden er niet achter?" Vraag ik. "Ze zagen het wel, maar ik zei dat ik was gevallen" zegt ze zacht. Ik knik en druk een kus op haar voorhoofd. "Wil je het alsjeblieft tegen niemand zeggen of er over hebben, het is verleden en ik wil er niet meer aan denken" zegt ze. "Tuurlijk princess" zeg ik. Ze glimlacht zwak. Dit had ik echt niet verwacht, en al helemaal niet bij haar.

Change My Life~Niall HoranWhere stories live. Discover now