63

3.4K 126 11
                                    

Pov Camille

We lopen het appartement binnen. Ik zie Brads schoenen staan. Ik loop gelijk de woonkamer binnen en zie hem daar op de bank zitten. Ik pak zijn arm vast en trek hem mee naar mijn kamer.

"Wat jouw vader heeft gedaan is niet normaal" sis ik boos. Hij kijkt me raar aan. "Wtf, waar heb je het over?" Vraagt hij. "Hij heeft Kate ontvoerd en daarna ons, Kate en ik, in elkaar geslagen. Ik ben twee dagen weggeweest en Kate ligt in coma" zeg ik. Zijn ogen worden groot. "Je vader zei dat hij dat heeft gedaan omdat jij kapot was van mij. Ik snap het, maar dat hij dit heeft gedaan. Heb jij dit aan het gevraagd?" Vraag ik. Hij schudt zijn hoofd, ik geloof hem, maar toch ook weer niet. "Bradley wees eerlijk" zeg ik hard. "Nee echt niet" zegt hij en gooit zijn armen in de lucht. "Wat doe je hier?" Vraag ik. "Ik mag het niet zeggen, maar doe het toch. Ik heb een relatie met Eleanor" zegt hij zacht. Van binnen ga ik helemaal los. "En sorry van die kus. Ik had het niet mogen doen". Ik loop naar hem toe en geef hem een knuffel. Hij knuffelt verbaasd terug. Ik loop hem weer los en loop weer naar de woonkamer.

"ELEANOR" gil ik. Ze loopt naar we toe. Ik wiebel met mijn wenkbrauwen. "Wees voorzichtig, hij is gevoelig" zeg ik. Ze kijkt me raar aan en daarna glimlacht ze. Ik ga naast Niall op de bank zitten. "Brad heeft met El" zeg ik. Hij krijgt een glimlach op zijn lippen. Ik grinnik en druk een kusje op zijn lippen en sta weer op. Ik loop naar de keuken. De radio staan aan. Niemand- Ronnie Flex en Mr. Polska. Ik ken dit lied uit mijn hoofd. Ik zing mee. Ik pak ondertussen wat te drinken voor iedereen en loop weer terug.

"Niemand hier heeft wat wij hebben. Niemand hier hoeft niks te weten. Niemand hier kan ons niks zeggen over ons. Niemand hier heeft wat wij hebben. Niemand hier hoeft niks te weten. Niemand hier kan ons niks zeggen over ons. Oh oh oh" zeg ik en loop naar mijn kamer. Ik pak een elastiekje en loop weer terug. Ik doe mijn haar in een staart en ga weer naast Niall zitten. Ze kijken mij raar aan. Ik grinnik.

"You're crazy" zegt El lachend. "What? Ik zing gewoon Nederlands" zeg ik niet begrijpend. "Maar dat is raar" zegt ze. "Nee, normaal" zeg ik. "Raar" zegt ze. "Normaal" zeg ik en rol dramatisch met mijn ogen. "Raar" zegt ze. "Gaar hoofd die je bent" zeg ik in het Nederlands. Ik schiet in de lach van hun hoofden. Jules belt.

C: "hey" zeg ik lachend.

J: "hey, OMG Cam. What the fack is er met je gebeurt?" Gilt ze.

C: "ik leg het wel uit via Skype, maar niet nu" zeg ik.

J: "is goed"

C: "mare ik ga, er zijn hier mensen die me napraten en dat klinkt niet" grinnik. "Niall stop" zeg ik lachend. Hij praat door, geen idee wat hij zegt.

J: "is goed doeeeeeeii"

C: "daaaaaag" zeg ik en hang op.

"O my god, Dutch is so weird" zegt Brad. Ik kijk hem nep beledigend aan. "Niet" zeg ik. "Klaar" zegt El. Ik rol met mijn ogen en voel me duizelig. Ik negeer het, zo erg kan het toch niet zijn.

We blijven slapen. We liggen nu in bed. Ik sluit mijn ogen en val inslaap.

----

I'm so sorry voor het korte stukje. Ik had geen inspiratie omdat het vandaag de dag is. OTRA2015 last show. Dit klinkt echt stom, maar een traan heeft mijn oog al verlaten bij een filmpje. Ik ben een Directioner, Directioner 4 ever. Niall, Harry, Louis en Liam have a good time.

EN DANK JE VOOR DE 100K, IS HE MY BROTHER? FT. ZAYN MALIK.

xJ

Change My Life~Niall HoranWhere stories live. Discover now