1.rész

6.3K 310 0
                                    

Reggel gyorsan kipattantam az ágyból és magamra kaptam a munka ruháimat. Kifésültem a barna hajamat. Elkezdtem először az én szobámat takarítani. Amikor végeztem akkor átmentem a szomszéd szobába vagyis Luke szüleinek a szobájába. Találtam ott mindent még használt óvszert is. Undorodva dobta ki a kukába. Ennek a szobának a takarítása mindig több időt vesz igénybe, de majd Luke szobája lesz a nap fénypontja nem azért mert olyan rendezett hanem épp az ellenkezője. Végeztem a szülők szobájába. Mentem a folyosó végére. Benyitottam Luke szobájába, de azonnal be is csuktam. Mert épp egy lánnyal csinálta. Ez nála minden napos.

Szóval félve nyitok be minden nap. De őt különös képen nem is zavarja. De az ég áldja meg én azért kapom a fizetésem mert eltakarítom az ő undorító dolgait. Inkább lementem a konyhába. Liz-hez Luke anyukájához. Nagyon kedves asszony.

-Jó reggelt Hope! köszönt mosolyogva.

-Jó reggelt! erőltettem magamra egy mosolyt.

-Minden szoba kész? kérdezte komolyan.

-Még nem! Mert Luke ép szexel egy lánnyal. mondtam félve.

Liz csak veregette a vállam biztatás kép. Utána elment én pedig csak arra vártam, hogy Luke befejezze amit csinál. Már nem sokáig kellett várnom. Mert jött le a lépcsőn egy szál alsónadrágba. A lány nem volt vele gondolom ő kimászott az ablakon.

-Végre! vágtam hozzá gúnyosan.

-Téged is megdughatlak ha akarod! kacsintott rám.

-Nem kösz!

Hátat fordítottam neki, de ezt meg is bántam mert bele markolt a fenekembe. Én fordulatból levertem neki egy pofont. Ő csak simogatta azt a helyet ahol eltaláltam.

-Máskor gondold meg mit csinálsz! ordítottam rá.

Felmentem a szobájába és lás csodát minden össze-vissza volt dobálva. Össze szedtem a koszos ruhákat és persze a használt óvszereket.


Takarítónőből Mrs.Hemmings (Befejezett)Where stories live. Discover now