5.rész

5.1K 231 0
                                    

  Reggel nagyon nehezen keltem ki az ágyból. De amikor sikerült ki kelnem egyből a fürdőbe mentem és csináltam a reggeli rutinom. Utána pedig felöltöztem. Amikor kinyitottam az ajtót majdnem dobtam egy hátast. Az egész folyosó rózsaszirmokkal volt teli. Egészen Luke szobájáig. Nem hittem, hogy nekem csinálta, de elsétáltam a szobájáig. Óvatosan kinyitottam az ajtót és szembe találtam magam egy I Love You Hope! felirattal. Ekkor éreztem, hogy Luke átkarolt hátulról. Éreztem a mentolos leheletét a nyakamon.
-Mondtam, hogy meglátjuk, hogy mekkorát csalódtál bennem! fordított maga felé.
-Én N...nem tudtam, hogy ilyet is tudsz. dadogtam.
Erre ő rezzenéstelen arccal nézett rám.

-Hát oké! csókolt meg.
Én nem ellenkeztem. Normál esetben ellöktem volna magamtól, de most valahogy nem megy.
-Szeretlek Luke! csúszott ki a számon.
Pedig ezt még egy ideig nem akartam elmondani neki. Ő csak mosolygott.
-Én is szeretlek Hope!
-Hope Roberts lennél a barátnőm? kérdezte kicsit félve.
-Igen! mosolyogtam mint egy idióta.
Luke meg fogta a csuklóm és behúzott a szobájába. Minden kezdődik elölről. Leült az ágyra engem pedig az ölébe húzott. Jó szorosan magához húzott. Hozzá bújtam és beszívtam a férfias illatát. Luke az állam alá nyúlt és így elérte, hogy a szemébe nézzek. Elveztem a gyönyörű kék íriszeibe. A homlokát neki döntötte az enyémnek. Nem tudom miért, de én lehajoltam és megcsókoltam.
~Luke szemszöge~
Amikor Hope azt mondta, hogy szeret olyan furcsa érzésem volt. Nem utálat és nem is szomorúság. Inkább olyan bizsergést éreztem az egész testembe. Azt hiszem életembe először szerelmes lettem.  


Takarítónőből Mrs.Hemmings (Befejezett)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora