14.rész

2.6K 129 2
                                    

Luke felsegített a földről. Leültünk az ágyára. Szorosan hozzá bújtam mert így legalább biztonságban éreztem magam. 

-Hope! Nem lesz semmi baj! Megvédelek! simította ki az egyik tincset a szememből.

-Vagyis csak megpróbálom! mondta halkan

Annyira rossz érzés, hogy most mind a ketten veszélyben vagyunk, de legfőképp sajnos én. Most, hogy láttam ezt a férfit egyre jobban kezdek félni. De nem tudok ez ellen semmit sem tenni sajnos. Hamar eljött az este. Mivel nagyon féltem egyedül aludni ezért át cuccoltam Luke szobájába. Elmentem zuhanyozni. Megnyitottam a vizet és hagytam, hogy a langyos víz át járja a testem. Bekentem magam a tusfürdőmmel és lemostam magamról. Amikor végeztem felvettem a pizsamámat ami egy póló és egy bugyi volt. Kiléptem a fürdő szobából egyenesen Luke tökéletes testével találtam szembe magam. Tudom, hogy ezt most nem kellett volna. Befeküdtem mellé és a fejemet a mellkasára hajtottam.

/

Másnap nagyon jól ébredtem a tegnap történtekhez képest. Amikor megfordultam Luke már nem feküdt mellettem. Ezért ki keltem az ágyból és lementem a konyhába. Ott találtam meg, de csak mi voltunk ketten az egész házba. Bevallom nagyon félelmetes volt. Egyszer csak csengettek én nem mertem kinyitni ezért Luke nyitotta ki. És megint az a férfi volt. De most már durvább volt mint tegnap.

-Na kislány most velem jössz! üvöltött velem.

-Nem megyek magával sehova se! mondtam ugyan ilyen hangnembe.

Ekkor megfogott és felkapott a hátára.

-Luke!!! kiabáltam.

Erre megjelent Luke dühös tekintete amit én sohasem szerettem és tudtam, hogy nem lesz jó vége. A férfi megfordult és Luke tökön rúgta. A férfi térdre rogyott ezt kihasználva Luke kézen fogott és elfutott velem egy erdős részre. 

-Mit keresünk itt? kérdeztem remegő hanggal.

-Nem lesz semmi baj! Itt nem találhat ránk mellesleg van itt egy kisebb házunk ahova eltudunk bújni. nyomott egy puszit a homlokomra.


Takarítónőből Mrs.Hemmings (Befejezett)Where stories live. Discover now