6.rész

4.4K 209 0
                                    

  Még egy kicsit ültem még Luke ölébe. Utána leszálltam róla és elmentem volna takarítani, de Luke vissza húzott és szenvedélyesen megcsókolt. Utána már elindultam. Elmentem először kivételesen a szülők szobájába és azt csináltam meg először. Most is annyi minden volt ott. Először is össze szedtem a szemetet. Úgy látom Mr és Mrs Hemmings-nek hosszú éjszakája volt. Ezt nem arra értem, hogy sokáig dolgoztak hanem inkább arra, hogy egész este szinte szexeltek. Bevallom nem is csodálom, hogy a fiúk ilyen szex mániás. De bevallom nagyon jó az ágyban. Ezek után pedig bevetettem az ágyukat. Aztán mentem az én szobámba. Amikor elkezdem bevetni az ágyam két erős kar maga felé fordított. Luke szenvedélyesen megcsókolt. Az után ledöntött az ágyra és levette a bugyim és semmi előzetes nélkül elkezdett nyalni.

Még mindig ugyan olyan jó érzés. Ezt ő is látta és gyorsabban mozgatta a nyelvét. Ennél több nem is kellett nekem elélveztem. Ez után Luke szárazra nyalt. Vissza húzta a bugyim és ledőlt mellém.
-Még mindig olyan finom vagy! súgta a fülembe.
Az én arcomat pedig elöntötte a pír. Ezt Luke is észre vette és nyomott egy puszit az arcomra. Utána össze kulcsolta az ujjainkat.
-Imádlak Hope! csókolt meg Luke.
-Én is téged Luke!
Csak feküdtünk egymás mellett és néha elcsattant egy-egy csók.  


Takarítónőből Mrs.Hemmings (Befejezett)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum