8.rész (18+)

4.5K 182 0
                                    

  Miután kicsit még együtt voltunk én folytattam a munkámat. Amikor végeztem fáradtan dőltem le Luke mellé. Ő átkarolta a derekam és szorosan magához húzott. Hamar eljött az este. Elmetem zuhanyozni. Engedtem, hogy a langyos víz át járja a testem. Amikor végeztem megtörülköztem és felvettem egy bugyit és egy pólót. Utána vissza mentem Luke-hoz. Rajta csak egy alsó nadrág volt. Nagyon szexi volt. Egyszerűen nem tudtam ellen állni a kísértésnek így rá ültem lovagló pózba és csúszkáltam fel-le.

Éreztem, hogy a férfiassága egyre keménykedik. (elég értelmes mondat lett :D)
-Miért csinálod ezt velem Hope? kérdezte zihálva.
Én válasz kép csak megcsókoltam. Luke fordított a helyzetünkön így most ő került felülre. A nyakamat kezdte szívni. Ami belőlem egy jól eső sóhajt váltott ki. Egyre délebre haladt és a mellemet kezdte szívni. Amikor megkeményedett a mellbimbóm még délebre haladt és elért a hasam aljáig. A pillangóim életre keltek. Levette a bugyim és nyalni kezdett nagyon, de nagyon jó érzés volt.
Amikor már elég nedves voltam levette magáról az alsó nadrágját és belém hatolt. Kibaszottul jó vele a szex. A derekára kulcsoltam a lábam, hogy minél beljebb érezzem magamba.
-Luke....mindjárt! nyöszörögtem.
Erre Luke még nagyobbakat lökött. Ennél több nem is kellett nekem nevét sikítva élveztem el. Ő is nem sokára belém élvezett. Zihálva dőlt mellém és ránk húzta a takarót. Össze bújva aludtunk el.  


Takarítónőből Mrs.Hemmings (Befejezett)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz