Skyrius - 16

5.8K 311 7
                                    

*Alishos pozicija *
-Nepavyks. - Horan su savo kojomis suspaudė manąsias ir surakino rankas savosiomis. - Nuo Horan niekas nepabėgs. - pasilenkė ir silpnai krimstelėjo man į kaklą. Sukandau apatinę lūpą, kad neišleisčiau jokio garso. Negaliu pasiduoti po tokio pažeminimo.
-Niall, nulipk nuo manęs. - sumurmėjau kuo ramesniu balsu ir kvailai tikėjausi, kad tai suveiks.
-Pasakyk, kad aš tavęs nejaudinu, kitaip nei visas mokyklos merginas, tada nulipsiu. - jis pasirėmė rankomis prie galvos atleisdamas manąsias rankas.
-Tu manęs nejaudini, nes esi pašlemėkas. - žodžius spjaute išspjoviau. Horan susiraukęs nulipo nuo manęs ir pasitvarkęs, keistai tvarkingus, plaukus dingo iš mano kambario.
Atsisėdau ant lovos krašto ir žiūrėjau į duris. Keistai tikėjausi, kad jis sugrįš kaip būna filmuose, bet čia suknista realybė, per kurią pamyniau jo pasipūtėlišką ego. Negaliu nusileisti aš nesu tokia.
*Niall pozicija*
-Tu manęs nejaudini, nes esi pašlemėkas. - merginos balsas skambėjo kaip niekada užtikrintai. Jaučiau kaip mano kraujas užverda, nes tai girdėjau antrą kartą savo gyvenime.  Greit nulipau nuo jos ir pasitvarkęs plaukus dingau iš kambario. Aš žinau, kad ji greit vėl norės pajusti tą jausmą kai ją bučiuoja gražiausias miesto vaikinas. Horan viską žino.
Kuo greičiau nusileidau laiptais ir nuėjau į svetainę.
-Mama, aš einu pas Liam. Jis šitoj gatvėj gyvena. - norėjau kuo greičiau dingti iš šitų namų, nes nesusilaikysiu ir nuėjęs ją išprievartausiu. Ji tokia nekalta, kad noriu viską sutvarkyti.
-Ai čia tas mielas vaikinas Payne? - išsišiepė Alishos mama. Linktelėjau. - Girdėjau, kad jis labai geras ir tvarkingas. Pasiseks kažkuriai merginai, kuri bus jo gyvenime. - Uh, kaip nekenčiu kai giria kitus, o ne mane.
Visų akyse esu suknistas nusikaltėlis, nors niekas nežino mano tikrosios praeities, dėl kurios toks tapau.
-Tai aš eisiu. Viso gero, ponia Furdato. - šyptelėjau kuo tikriau, nors nelabai tai pavyko.
-Iki pasimatymo. - moteris man atsakė šypsniu ir aš greit dingau iš tų namų. Tik išėjęs į lauką prisidegiau cigaretę ir sumaigiau telefone žinutę Liam, kad lystų lauk. Po keleto akimirkų suskambo mano telefonas.
-Sveikas seni. Lysk lauk. - paspyriau akmenuką ir sustojau prie Payne namų vartų.
-Labas, am aš nelabai galiu. Dabar aš pas Sophia, žiūrime filmą. - fone girdėjosi merginos juokas.
-Ooo, eržile. - pakilnojau antakius nors aišku jis to nemato. - pasilinksmink.
-Nepyk tik.
-Viskas gerai. Iki. - numečiau ragelį ir apsisukęs ant kulno patraukiau tiesiai į parką, kuriame turėjo būti mano draugeliai apie, kuriuos niekas nežino ir negali žinoti.
Už keleto minučių buvau beveik pasiekęs savo gaujalę, kuri mane pavertė tokiu: rūkančiu, geriančiu, besilankančiu vakarėliuose ir ištatiuruotu visu kūnu.
-O, Nialler, manėm, kad mus jau pamiršai. - mane pasitiko T.J balsas ir žolės kvapas. Mmm kaip senai jaučiau šitą svaiginantį kvapą.
-Žinok, kad niekada jūsų nepamiršiu. - sukritau ant žolės ir pasiėmiau suktinę iš Leo. Lėtai ir su pasimėgavimu įtraukiau dūmą ir išpūčiau į orą.
-Nuo kada tu nešioji tokius formalius drabužius? - susiraukęs mane peržvelgė T.J.
-Buvau vakarienėj pas tos naujokės šeimą.
-Alisha Furtado? - visi pasakė vienu metu.
-Ji tokia karšta, o ypač su apatiniais. - Leo pakilnojo antakius ir ištiesė man prieš akis telefoną. Nuotraukoje buvo Alisha tik su apatiniais,  o nuotrauka daryta pro jos kambario langą. Aš jos dar taip nemačiau, o šiti narkomanai jau ją matė.
-Iš kur ją gavai? - suurzgiau.
-Mes visi ją kas vakarą stebimę pro langą kol ji persirenginėja. Nesuprantu, kodėl ji neužsiskleidžia užuolaidų. Jei ne Howard būčiau ją vakar išprievartavęs kai ji bėgiojo šitame parke. Ji tokia karšta! - sušvilpė Leo.
-Ištrink nuotrauką! - pusbalsiu surikau ir sugniaužiau kumščius. Ankščiau nuo žolės man buvo linksma, o dabar noriu kažką nudėti.
-Nesvaik, seniuk. Ji per daug gera. Turiu prieš ką nors pasmaukyti. Porno jau atsibodo.
-Ištrink! - šokau ant jo ir patempiau už švarko atlapų.
-Kas tau yra? Ji tokia hot, kad ne vien tu žinok jos nori.
-Ištrink arba gausi per snukį, kad ir esi mano draugas. - suurzgiau dar kartą. Leo linktelėjo ir greit pašaliko nuotrauką iš galerijos. - dabar jau kita kalba. - atsisėdau atgal į savo vietą ir gurkštelėjau alaus. Velnias, nesuveikė man ta žolė.
-Ko tu dėl tos nuotraukos taip nervuojiesi? - susiraukė Howard.
-Nu ble nebūkit gryni padugnės ir nekaupkit tokių nuotraukų. Aš jau šiukšlė jos žodžiais, tai nežinia kas jūs būtumėt. - atsirėmiau nugara į medį.
-Tu su ja bendrauji?
-Mes klasiokai ir ji nėra tokia kaip jums atrodo. - pasiėmiau iš T.J suktinę dar vienam dūmui.
-Gal dėl to ir pavydi jos? - prisimerkė Leo.
-Ne, man ji nerūpi. - atidaviau suktinę Howard.
-Tai leisk man ją nors kartą patvarkyti kokiam vakarėlį.
-Neerzink manęs, Leo. - burbtelėjau ir atsistojau nuo žemės. - Viskas einu, nekokia man nuotaika dabar ir žolė nepadeda .
-Rytoj bus mini vakarėlis sodyboje.
-Gerai, būsiu. - linktelėjau ir pasišalinau iš parko...
****
Hello, gražuolytės!! :*
Laukiu ir nuomonių ko norėtumėt toliau. Ar po truputį suvesti Niall ir Alisha ar tęsti taip? ^^
P.S labai ačiū už 155 sekėjus. Love ya! :*
With love An Irish wife :*

Skausmą reikia pajausti / N.H FanfictionWhere stories live. Discover now