3 sezonas. Skyrius - 9

2.8K 235 24
                                    

*Niall pozicija*

-Kad kitą kartą kai atvažiuosiu čia, nerasčiau nė vieno butelio, nė merginų. - Harry praėjo pro mane ir apleido butą stipriai trenkdamas durimis.
Pastovėjęs kelias akimirkas prie durų ir nusimovęs batus nužingsniavau į svetainę, kur Žanet stovėjo prie lentynos ir žiūrėjo visas nuotraukas rėmeliuose, kurios priklausė Harry, nes vis gi čia jo butas.
-Kodėl čia beveik visos nuotraukos su tuo tavo draugu? - mergina paėmė vieną rėmelį ir atsisuko į mane.
-Atvežė jo sužadėtinė visas nuotraukas, nes lentynos visada būdavo tuščios, o ji labai mėgsta viską fotografuoti. - šyptelėjau atsiremdamas į lentyną.
-O ši? - atsuko vidutinio dydžio rėmelį, kuriame buvo nuotrauka, kurios tikrai nesitikėjau pamatyt. Mano ir Alsihos keturių nuotraukų koliažas iš kažkokio festivalio ir pajūrio.
(Žinau, kad jūs su vaizduote ir viską įsivaizduosit tinkamai nuotraukoje)

(Žinau, kad jūs su vaizduote ir viską įsivaizduosit tinkamai nuotraukoje)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Ji tavo mergina ar kas? - paėmiau iš jos nuotrauką.
-Am...buvusi sužadėtinė. - netikėtai man užlūžo balsas, kuo tikrai pats nustebau, man taip niekada nebūna. - Nežinau, kodėl ji čia. Gal pamiršau išmesti per visus reikalus. - papurčiau galvą.
-Jūs labai gražiai atrodėte abu. - Žanet nusišypsojo.
-Atrodėme. - pabrėžiau jos pasakytą žodį. - Žanet, noriu tavęs paprašyti, kad paliktum mane vieną, nes labai prastai jaučiuosi, galvą skaudą labai ir negera, gal koks virusas ir nenoriu tavęs užkrėsti.
-O kaip mūsų planai šiandienai? - ji paėmė už mano švarko krašto.
-Pratęsime kitą dieną, nepyk, labai prašau.
-Nieko tokio. Tada aš eisiu, nelydėk. Susitiksime kitą dieną. - ji Pakštelėjo į skruostą ir apleido butą. Ilgai netrukus, laikydamas rankose tą patį rėmelį, pasiėmiau automobilio raktelius ir pats išėjau iš buto. Nelaukiau kol liftas grįš iki mano aukšto, bet pasileidau bėgti laiptais žemyn. Kuo greičiau turiu tai sutvarkyti.

 Kuo greičiau turiu tai sutvarkyti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

*Aishos pozicija*

-Jau geriau jautiesi? - Kamila vis dar glostė mano nugarą, kai aš gulėjau padėjusi galvą ant jos kojų ir tyliai verkiau.
-Truputėlį. - atbula ranka nusišluosčiau ašaras. - Išskydau kaip kvailė. - nervingai nusijuokiau suskėsčiodama rankomis.
-Nesuskydai, tiesiog vis dar jį myli, kaip ir prieš du metus. - Kami nusišypsojo.
-Nežinau pati. - papurčiau galvą ir vėl užsimerkiau leisdama kelioms ašaroms dar nusiristi mano veidu.
-Ei, neverk vėl. - Mergina vėl stipriai mane apkabino. - Nes ir aš pravirksiu.
-Ne, to nereikia. - abi tyliai sukikenome.
Sėdėjome jaukioje tyloje, nes jei būčiau norėjusi kalbėti, būčiau vėl pravirkusi.
Tylą perskrodė atsidarančios mano buto durys.
-Tikriausiai man Harry atvežė daiktus, kurių prašiau. - Kamila pakilo nuo lovos ir nuėjo į koridorių, o aš likau sėdėti svetainėje viena, nes nenoriu jam teisintis kodėl mano akys raudonos.

 - Kamila pakilo nuo lovos ir nuėjo į koridorių, o aš likau sėdėti svetainėje viena, nes nenoriu jam teisintis kodėl mano akys raudonos

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

*Kamilos pozicija*

-Tikriausiai man Harry atvežė daiktus, kurių prašiau. - pakilau nuo lovos ir nuėjau į koridorių, palikdama Alishą svetainėje.
-Maniau, vėliau grįši. - įėjau i koridorių ir sustingau. Už Harry stovėjo Niall. -Ko jam čia reikia!?
-Paklausyk, mieloji.
-Jis dar neužtektinai griauna jai gyvenimą?! Dink iš čia, šiukšle!
-Prašau paklausyk. - Harry suėmė mane už pečių, o aš tada nutilau leisdamas jam kalbėti, nes kitaip jis nenusileis kol nesutiksiu klausytis. - Tavo pomėgis fotografuoti daro stebūklus. - paėmė kažką iš Niall ir ištiesė man. Tai buvo mano darytos Alishos ir Niall nuotraukos, kurios buvo mano sužadėtinio bute, ant ąžuolinės lentynos.
-Kaip tai suprasti? - sumurmėjau žiūrėdama tai į Horan, tai į nuotrauką.
-Aš noriu atsiprašyti Alishos.
-Ką? - garsiai nusijuokiau. - Nejuokauk, vėl tu giedi tą pačia dainelę, Horan. Jei apmulkinai Harry, tai nereiškia, kad ir mane apgausi.
-Jis net merginą išprašė iš namų pamatęs tą nuotrauką. Kamila, tai jau rimta. - Harry bandė užstoti Niall.
-Oho, kaip nebūdinga ponui Horan. - nusistebėjau. - Eik, bet jei ji prašys, kad dingtum iš jos buto, dingsi visam laikui ir nesirodysi jos gyvenime, nes kitaip užmušiu tave, kad ir koks buvai man draugas, tu būsi mano priešas numeris vienas. - pasitraukiau nuo praėjimo ir praleidau Niall vidun. - Svetainė kairėje, kalbėk su ja atsargiai, bet ir nuoširdžiai.

Bandysiu grįžti į senas vežias :)

O dėl tokio staigaus pasikeitimo į meilumą, tiesiog trumpai pasiteisinsiu, I'm just fall in love ❤️

Tikiuosi, kad vėl pasieksiu tiek skaitytojų kaip anksčiau, o dalys bus kai turėsiu laisvesnes dienas nuo mokyklos :*

Jei nesunku palikite atsiliepimų ;)

Myliu, bučiuoju apkabinu, merginos ❤️

Skausmą reikia pajausti / N.H FanfictionWhere stories live. Discover now