2 sezonas. Skyrius - 16

3.8K 296 15
                                    

*Niall pozicija*

-Nesvarbu, niekam aš nerūpiu. - ji nutilo, o fone girdėjosi pramoginių šokių muzika.
Žinau kur ji. 
-Būk ten, kur esi ir niekur nebandyk eiti. - numečiau ragelį ir nubėgau link universiteto sporto komplekso, ji ten tikrai bus.
Iš didžiosios šokių salės, kur Alisha visada treniruojasi, švietė blanki šviesa ir girdėjosi muzika. Lėtai ir kuo tyliau pravėriau duris, įkišau galvą į salę. Alisha sėdėjo atsirėmusį į veidrodį suko tuščią degtinės butelį ir kūkčiojo, o fone grojo Vienos valso muzika. Tyliai įėjau į salę ir už savęs uždariau duris.
Alisha apkabino savo kelius ir ant jų padėjo galvą, o aš tyliai priėjau prie jos ir atsisėdau šalia. Nuo merginos pasklido stiprus alkoholio kvapas.
-Kodėl tiek gėrei? - mano balsas privertė lėlytę pašokti iš vietos.
-Kaip tu mane radai? - ji pasuko galvą į mano pusę. Jos skruostai buvo raudoni, kaip ir akys, o paakiai juodi nuo  nubėgusio tušo.
-Išgirdau muziką fone ir tai vienintelė vieta kur galėjai būti. Tai kodėl tiek išgėrei? - atrėmiau galvą į veidrodį ir stebėjau ją.
-Gali džiaugtis, mano gyvenimas sugriuvo ir be tavo įsikišimo. - ji paspyrė tuščią butelį ir jis nuriedėjo į kitą salės kampą.
-Aš nesiruošiau tau griauti gyvenimo. Tiesiog, tada buvau labai piktas. - ištiesiau kojas.
-Bet jis sugriuvo, mane Thomas išdavė su Lora, o aš jį mylėjau. - mergina vėl pratrūko verkti ir man neliko nieko kito kaip apkabinti ją. Alisha įsikibo į mano treningą ir kūkčiojo. - Kodėl visi, kuriuos myliu, palieka? Nejau aš esu niekam nereikalinga?
-Nurimk. - glosčiau jos nugarą. - Tu esi visiems draugams reikalinga. Jie visi tave myli ir vertina. - guodžiau ją kol merginos pečiai nustojo kilnotis ir kūkčiojimas nutilo.
-Tu kvepi mangais. - nusijuokė. Ji tokia suknistai girta.
-Žinau. - paglosčiau jos plaukus. Laikiau ją glėbyje ir raminančiai glosčiau jos nugarą. - Geriau jautiesi? - tyliai paklausiau, bet mergina nieko neatsakė. Patraukiau plaukus nuo jos akių. Alisha truputėlį pravėrusi lūpas miegojo.
-Puiku. - tyliai sau po nosimi sumurmėjęs atsistojau ir paguldęs atsargiai Alishą ant žemės išjungiau muziką bei išnešiau butelį. Stovėdamas prie merginos parašiau Vale žinutę, kad radau ją.
-Ką man su tavimi daryti? - pavėliau plaukus. Atsitūpęs paėmiau ją ant rankų ir išėjau iš šokių salės link jos bendrabučio. Miestelio gatvės buvo tuščios ir tikrai mums kliūtų jei mus sugautų koks dėstytojas, nes Alisha yra girta viduryje savaitės. 
Ne už ilgo pasiekiau jos bendrabutį ir su koja pabeldžiau į lauko duris. Kažkas turėtų būti, nes viduje degė šviesos.  Ilgai netrukus durys prasivėrė. Ten buvo Nash.
-Pagaliau. - sumurmėjau ir praėjau pro jį, tiesiai į Alishos kambarį. Jaučiau kaip visi sekė paskui mane.
Paguldžiau ją ant lovos ir nuėmiau sportbačius.
-Kur ją radai? - Liam padėjo ją užklostyti.
-Šokių salėje su buteliu degtinės verkė, o po to užmigo ir parnešiau aš ją. - atsisėdau ant lovos krašto.
-Ačiū labai už pagalbą. - Vale paėmė nuo žemės Alishos batus. - Jai dabar bus taip sunku, pagirios ir dar su Thomu skirybos.
-Suprantu, bet čia ji prisidirbo pati susidėdama su tokiu lopu. - net nepastebėjau, kad kambaryje likau tik aš su Vale ir mieganti Alisha.
-Niall, aš maniau, kad jie meluoja sakydami, kad esi bejausmis, bet pasirodo sakė tiesą. - brunetė papurtė galvą. - Prašau apleisk Alishos kambarį. Nenoriu, kad tu čia būtum. - parodė į duris.
-Aš suradau ją ir čia parnešiau. Aš, o ne tu! - pusbalsiu surikau.
-Gerai, Ačiū, o dabar dink. Tu daugiau nebereikalingas. - suurzgė. Atsistojau nuo lovos ir perbraukęs pirštais per jos raudoną skruostą išėjau.

 Atsistojau nuo lovos ir perbraukęs pirštais per jos raudoną skruostą išėjau

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

*Alishos pozicija*

-Gal tu šiandien geriau neik į paskaitas? - Allison paglostė mano plaukus. Aš jaučiausi lyg pervažiuota: galva plyšo, pykino ir dar vidinis skausmas dėl Thomo.
-Ne, reikia. - atsisėdau, bet vėl susisukus galvai buvau priversta atsigulti. - Nors nereikia. - uždėjau delną ant galvos ir atsidusau. - Mane labai pykina.
-Aš paprašysiu ko nors ir kam nėra paskaitų atneš tau mineralinio ir dar ko nors, nes man už dešimt minučių ekonomikos paskaita. Gerai? - linktelėjau užsimerkusi.  - Laikykis. - Allison greit dingo iš mano kambario. Varčiausi lovoje ir kenčiau skausmą skrandyje. Jau praėjo gal gera valanda, bet pas mane niekas neatėjo, tačiau suskambo mobilusis. Sugraibiau jį nuo spintelės ir pridėjau prie ausies.
-Klausau.
-Niall mušasi su Thomu universitete, nes Thomas pasakė, kad tu jį išdavinėjai su Horan. - Hannah greit viską sumalė.
-Ką?!

Hey.
Parašiau antrą dalį šiandien, nes atsirado minčių ir šiaip turiu laisvo laiko ^^
Noriu ilgų nuomonių. :))

Skausmą reikia pajausti / N.H FanfictionWhere stories live. Discover now