Skyrius - 19

6.1K 326 5
                                    

*Alishos pozicija *
Sustojome prie didelio, šviesios spalvos namo, su didele tvora, o už jos lakstė milžiniškas šuo, kieme nebuvo jokio automobilio. Kaip supratau čia Niall namai, nes Zayn paspaudus pultelį vartai prasivėrė ir jis į jį įsuko.
-Ačiū, kad parvežei. Rytoj atvaryk automobilį ir saugok jį. - Horan padėkojęs ir davęs paliepimus atidarė savo pusės duris.
-Gerai, ryte atvarysiu. - linktelėjo.
-Lipam. - Niall greit išlipo iš automobilio ir mane tempte ištempė. Man tai nebebuvo juokinga, žolė nebekėlė man laimės.
Zayn greit išvažiavo iš kiemo, o prie mūsų atbėgo tas didelis šuo lodamas. Mano kūnas išsitempė lyg styga ir kvėpavimas padažnėjo.
-Nebijok, Kortnis nepuola. Jis tik atrodo piktas. - Įsidrąsinusi norėjau paglostyti Vokiečių aviganį, tačiau buvau greit patraukta nuo jo už riešo. - Jam negalima meilintis. Jis yra skirtas ne žaisti, o saugoti namus. - mane greit tempė už riešo į vidų. Pakėliau galvą į namus, nei pro vieną langą nesklido šviesa.
-Am, kur tavo mama ir patėvis? - sustojau viduryje tako.
-Jų nėra. Mamos draugės gimtadienyje. - Niall prisidegė cigaretę sustojęs prie durų ir kišenėse ieškojo raktų nuo namų.
-Manau, geriau keliausiu namo. - sumurmėjau ir tikėjausi, kad jis negirdėjo. Jis ir taip labai piktas, dar užvoš.
-Niekur tu nevažiuosi. Aš ir tavo mama nusprendėme, kad geriau tau grįžti ryte, todėl greit neši savo subinę į vidų. - Niall pravėrė duris ir parodė, kad eičiau. Nebeprieštaravau ir įžengiau į tamsius namus. Horan įėjęs už manęs, užrakino duris ir įjungė koridoriuje šviesą. Greit nusimoviau savo Supras batus ir nusekiau paskui Niall, nežinia kur. Eidama dairiausi po visus kambarius. Namuose buvo didelės erdvės su nedaug baldų, kaip supratau namuose vyravo minimalistinis stilius, visos sienos buvo šviesių spalvų, o ant jų kabėjo vis koks paveikslas arba nuotrauka. Praeidama pro svetainę pastebėjau didelę jo ir mamos nuotrauką pakabintą virš židinio. Sustojau ir žiūrėjau į ją. Niall nuotraukoje buvo gal penkiolikos metų su juodu kostiumu, o jo mama su balta iki kelių suknele. Gal tai buvo jos ir Ian vestuvių dieną?
-Einam. Niekam neįdomi ta nuotrauka. - mano mintis nutraukė susierzinęs Niall balsas.
-Kodėl jūs čia pasipuošę? - parodžiau į nuotrauką nueidama.
-Gal būt, kad tai buvo mano pragaro pradžia? Jos ir Ian vestuvės? - pataikiau. Gera nuojauta.
-A aišku. - nieko nebeklausinėjau ir sekiau paskui jį į antrą aukštą.
-Tavo kambarys čia. - parodė į baltas duris. Kodėl aš kvailai tikėjausi, kad mes miegosime viename kambaryje? - Mano čia. - parodė į gretimas, šviesiai rudo medžio duris.
-Gal galėtum paskolinti kokią palaidinę man miegoti? - tyliai paklausiau.
-Eik aš atnešiu. - linktelėjau ir pravėriau savo laikino kambario duris. Apgraibiau jungtuką ir įjungusi peržvelgiau kambarį. Jis buvo žalsvos spalvos su didele lova, spinta ir staliuku. Matosi, kad tai svečių kambarys. Nusiėmiau odinukę ir padėjusi ant lovos laukiau kol Niall atneš maikę.
-Imk. - po keleto akimirkų pro duris įęjo Niall, su balta maike. Be garso padėkojau ir pasiėmiau maikę iš jo gniaužtų. - Labanakt.
-Jo iki. - uždariau duris ir kuo greičiau persirengusi kritau į lovą.
Gulėjau gerą pusvalandį kai koridoriuje išgirdau dūžimo garsą ir keiksmus. Greit pašokau iš lovos ir nuėjau prie durų, smalsumo instinktas veikia.
Kuo tyliau pravėriau duris ir pažvelgiau į koridorių. Prie staliuko Niall atsitūpęs rinko stiklinės šukes ir keikėsi.
-Gal padėti? - tyliai sumurmėjau, bet tai Niall ganėtinai išgąsdino.
-Nereikia. Susižeisti gali. - Horan pakėlė paskutines šukes ir atsistojo. Jis buvo tik su naktinėmis kelnėmis, Horan krūtinės lasta ir rankos buvo papuoštos tatuiruotėmis ir viskam grožio pridėjo raumenys. - Eik miegoti.
-Aš norėčiau vandens. - nusitempiau žemiau jo marškinėlius, kad nesimatytų randai.
-Eime. - jis parodė su galva, kad sekčiau paskui jį. Linktelėjau ir nusekiau paskui. Tikrai buvo nejauku eiti basai ir tik su marškinėliais svetimuose namuose.
Įžengėme į didelę erdvę, virtuvę. Niall paėmė nuo spintelės buteliuką vandens ir ištiesė man atsisukęs. Paėmiau buteliuką, tačiau Niall jo nepaleido ir nužiūrinėjo mano kūną.
-Gali jau paleisti. - tyliai sukikenau. Niall lyg pabudęs iš transo paleido buteliuką. Greit atsisukau ir pridėjau jį prie lūpų.
-Tu net gerdama atrodai seksualiai, lėlyte. Nu aišku prie visko prisideda tokia apranga. - jo žodžiai privertė mane paspringti vandeniu. - Nustebino mano žodžiai?
-Am...- jaučiau kaip mano skruostai rausta.
-Nesigėdink, lėlyte. - Niall priartėjo prie manęs ir paėmė iš mano rankų buteliuką. Nespėjau sureaguoti kai ant manęs atsirado butelio turinys ir išryškėjo juoda liemėlė.
-Kvailys! - suklikau valydamasi marškinėlius.
-Protingesnis nei tu. - jis pagavo mane už liemens ir pasodino ant stalo. Nuo jo veiksmų net aiktelėjau. Žiūrėjau į jo akis sutrikusi. - Graži liemenėlė, lėlyte. - Niall prikando lūpą žiūrėdamas į mano krūtinę.
-Niall, man nejauku kai tu žiūri į mano krūtinę. -  uždengiau šlapią krūtinę rankomis.
-Pff. Aš ką noriu tą darau, lėlyte. - Horan glostė mano kojas vis kliudydamas mano randus, dėl ko man buvo labai nejauku. Tačiau, kaip pastebėjau jam buvo nė motais. Jis palinko link manęs ir sukando apatinę lūpą. Nu kodėl aš noriu jį atstumti, bet negaliu?
Lėtai užmerkiau akis ir nesipriešinau. Jis palinko link mano kaklo ir sukando odą. Šis vaikinas tikrai mėgsta kandžiotis. Kandimo vietoje jis paliko kelis bučinius ir nukeliavo iki mano lūpų. Nesipriešinau ir leidausi bučiuojama. Savo ruoštu įvėliau pirštus į jo plaukus ir kojomis apsivijau liemenį.
-Laikykis. - Horan tik tiek pasakęs atsitraukė nuo stalo ir laikydamas mane už užpakaliuko ėjo link laiptų nenutraukdamas bučinių lavinos.
Nesuprantu, kas su manimi darosi: skrandis apsivertė keliasdešimt kartų nuo jo prisilietimų, o pilve buvo lyg drugelių kautynės. Jaučiausi lyg ne savo kailyje, pakylėta link dangaus...
*******
Booom!!!!
Nauja dalis!!!!
Ir virš 3k peržiūrų. Kai fainai!!! *.*
Laukiu jūsų nuomonių.
With love an Irish wife :*

Skausmą reikia pajausti / N.H FanfictionWhere stories live. Discover now