Skyrius - 22

5.6K 296 5
                                    

*Alishos pozicija*
-Viskas einu miegoti. - atsistojau aš ir mano pavyzdžiu pasekė, Jack. Mes buvom likę paskutiniai prie stalo, nes visi išsivaikščiojo miegoti. Lyg pavargo kol atvažiavo ir pan. Aš irgi taip pat jaučiuosi.
-Jei Niall kažką darys iškart eik pas mane arba rėk. Mano kambarys nutolęs dviejais kambariais nuo tavo, tai girdėsiu. Aš einu dar į virtuvę. Labanakt.
-Labanakt. - atsisveikinusi užlipau laiptais ir nuėjau tiesiai į kambarį. Lovoje, savo pusėje, jau miegojo Niall. Man dar geriau, nes nesikabinės.
Kuo tyliau nuėjau į vonią. Greit nusiprausiau, nusivaliau makiažą ir persirengiau pižama. Išjungiau vonioje šviesą ir telefono skleidžiamos šviesos pagalba nusigavau iki lovos. Kuo tyliau į ją atsiguliau, ant antklodės užsiklojau savo tigro rašto dekį, nes buvo neapsakomai šalta ir stengiausi užmigti.
-Horan niekada neatsiprašo, bet šį kart aš atsiprašau. Pasikarščiavau. - tylą perskrodė Niall balsas. Greit pašokau ir įsijungiau stalinę lempą. - A būtina kalbėti šviesoje? - Horan gulėjo užsidengęs akis.
-Atsiprašyk žiūrėdamas man į akis. - kuo griežčiau pasakiau. Jis lėtai patraukė ranką nuo akių ir aš net aiktelėjau. Po kaire akimi buvo mėlyna, o antakis prakirstas.
-Geriau nejuokauti su piktu Payne. - dirbtinai nusijuokė. Jo draugiškumas grynai suvaidintas.
-Čia tau Liam padarė taip? - susiraukiau. Tai čia tikriausiai taip įvyko kai jie patys pirmi nuėjo nuo stalo. Jis tikrai to nusipelnė pasielgęs su manimi taip.
-Yeah, tai va Atsiprašau aš pasikarščiavau. Galime dabar miegoti? - linktelėjau ir išjungiau šviesą. Atsiguliau ant nugaros ir galvojau apie pastaruosius įvykius atsikėlus į šį miestą.
-Nesimiega? - pasigirdo vėl duslus Niall balsas po kiek laiko, gal pusvalandžio.
-Ne. Tau irgi? - pasukau galvą į jo pusę, nors vistiek nieko nesimatė.
-Visada neužmiegu pirmą dieną naujoje vietoje. Manau, tau ir tas pats. Einu parūkyti, nekviesiu, nes vistiek nerūkai. Nu nebent nori alaus ar kažko kito išgerti. - išlipo iš lovos ir apsimovė savo treningines  kelnes.
-Gerai. - nežinau kodėl sutikau, tačiau išlipau iš lovos, įsispyriau į šlepetes ir apsisupau dekiu.
-Atrodai kai eskimas. - nusikvatojo Horan įjungęs šviesą. Aš tik pavarčiau akis. Aišku, mūsų apranga skyrėsi, jis buvo apsirengęs tik treningus ir šlepetes, o aš pižamą, šlepetes ir dar apsisupusi dekiu.
Tyloje nusileidome laiptais,  o iš virtuvės sklido šviesa.
-Kas čia gali būti tokiu laiku? - Horan susiraukė ir nuėjo tiesiai į virtuvę, o aš kaip uodegytė nusekiau. Ką? Man ir įdomu.  Ką mes išvydome, privertė išsižioti: Harry pasisodinęs ant spintelės Kamilą bučiavosi. Šiaip nujaučiau, kad kažkas tarp jų vyksta.
-mhm. - Niall atsikrenkštė. - Mums neįdomu yra matyti porno. Pats tai turiu. - Harry greit atšoko nuo Kamilos.
-Am na... -  mergina bandė teisintis kai aš tyliai kikenau užsidengusi veidą.
-Nesiteisink. Man neįdomu. - Horan iš šaldytuvo iššėmė du alaus ir atidaręs vieną ištiesė man. - Perkelkit Nash pas Emą ir mylėkitės kiek norit, bet tikrai ne ant virtuvinės spintelės, ant kurios mes gaminame maistą, tai šlykštu. Eime, Alisha. - Kamila prieš man nueinant dar pažvelgė žvilgsniu: "Turėsi viską papasakoti. ". Linktelėjau ir nusekiau paskui Niall į vidinį kiemą.
-Rūkyt nesiūlysiu iš po tos žolės. Tai skaitosi pas mus bus dar viena pora, tuoj ir Liam su Sophia susidės. - Horan atsisėdęs ant krėslo užsidegė cigaretę ir gurkštelėjo alaus. Niekada nemėgau alaus, todėl vos priliečiau buteliuką lūpomis, tačiau negėriau. Tai šlykštus gėrimas.
-Svarbiausia, kad jie laimingi. - šyptelėjau. - Kas yra Josephine? - sukaupusi visas drąsos jėgas paklausiau klausimo, kuris kankino mane nuo stovyklos.
Niall kūnas išsitempė ir jo krumpliai pabalo nuo jėgos, kuria suspaudė alaus butelį.
-Tai ne tavo reikalas. - burbtelėjo ir užsivertė alaus buteliuką. - Tu man niekas, nei draugė, nei artimas žmogus, kad pasakočiau tokius dalykus. - numetė cigaretę ir sutrypė ją.
-Supratau. - įmečiau pilną alaus buteluką į šiukšlių dėžę ir nuėjau į vidų. Jaučiausi įžeista, kad jis man nieko nepasakė, nors tai buvo tiesa, aš jam niekas. Nu nebent objektas ant, kurio gali išlieti savo visą pyktį, kaip padarė šiandien. Išvis kodėl aš taip galvoju apie jį? Nejau dar jis man rūpi kai taip pasielgė?  Nesuk galvos, Alisha, lengviau bus. Jis neatsakė, tai jo pasirinkimas.
-----
-Ji buvo mano pirmoji mergina. - Niall prabilo tvarkydamasis plaukus ryte, prie veidrodžio kol aš dažiausi atsisėdusi ant lovos. Pakėliau akis nuo veidrodėlio ir mano žvilgsnis susitiko su Niall. Tačiau jis greit nusuko akis vėl į savo plaukus.
Nieko neatsakiau, bet buvau patenkinta išgirdusi tiesą. Dabar man dar įdomiau, kodėl jis taip pasikeičia išgirdęs jos vardą arba sapnuoja ją?
Padėjau savo kosmetinę ant staliuko ir išėjau iš kambario. Apačioje jau visi lakstė lyg pametę galvas.
-Labas rytas. - priėjau prie Louis.
-O sveika. - išsišiepė.
-Galime pasikalbėti? - Louis linktelėjo ir nusekė paskui mane į laukę.
-Klausau tavęs. - pasirėmė į durų staktą.
-Kas tokia yra Josephine? - sustojau gal pora metrų nuo jo ir susmeigiau žvilgsnį į vaikiną.
-Iš kur tu apie ją žinai? - susiraukė.
-Žinau, kad tai jo pirmoji mergina. Sakyk smulkiau. - sukryžiavau rankas ant krūtinės.
-Am... nuo ko čia pradėti. Išvis kam tau reikia? - pasikasė kaklą.
-Nu man labai reikia. Pasakok.
-Na, viskas prasidėjo 2013 metų rugpjūčio pabaigoje...
*****
Bom bom pow!!
Nauja dalis!!!
Palikau šiokią tokią intrigą :3
Laukiu jūsų nuomonių ir gal papeikimų, kokias klaidas darau. :*
With love An Irish Wife :*

Skausmą reikia pajausti / N.H FanfictionWhere stories live. Discover now