SIR ~2. Bölüm~

881 48 16
                                    

"Demek sırrın buydu" dedi.

"Demek sırrın buydu" diye devam ettiğimde gülümsedi. Ne kadar da güzel gülüyor!

"Şimdi bana anlat bakalım. Hikayen nedir?" Dediğinde vampir olma hikayemi anlatmaya başladım.

" Yaklaşık 10 yıl önceydi. Anne ve babam bir araba kazasında öldü. Kardeşim Caroline ve ben arabanın arasında sıkışmıştık. Öleceğimizi düsünürken bir adam geldi. Bizi ordan çıkardı ve bize kanını içirdi. Sonra ortadan kayboldu. Ben iç kanamadan öldüm. Tabiki bunları çok hatırlamıyorum. Öldüm herhalde. Uyandığımda çok açtım. Kazanın olduğu yerde bir polis vardı. Polisti herhalde. O bana yaklaştı. Ama benim yaşadığıı haber veremeden onu öldürdüm. O sırada kardeşim Caroline da uyandı. Neler olduğunu bilmiyordum. Ama Caroline da yerde yatan adamdan beslendi ve böyle işte. Zamanla kendimizi kontrol etmeyi öğrendik. Sanırsam 2 yıl önce de halam ve eniştem bizi bakmayı istediler. İlk başta çok zordu. Çünkü halam sakar biri ve sürekli bir yerlerini kanatıyordu. Ama zamanla alıştık ve işte bu. Senin hikayen nedir?" diye anlattım. O da yatağıma oturdu.

"Benimkisi daha eskiye dayanıyor ve çok uzun bir hikaye" dedi.

"Ne kadar eski?" Dediğimde güldü.

"1860'lar kadar eski" dedi. Bu onu 100 yaşında fazla yapardı.

"Tamam boşver uzun hikayeleri sevmem. Peki kardeşlerin ve amcan onlarda vampir mi?" Diye sordum.

"Evet hepsi vampir" dedi. Daha konuşmadım. Odada bir sessizlik oldu. Sıkılınca onu incelemeye başladım. Gayet yakışıklıydı. Ve hiçte 100 yaşından fazla göstermiyordu. Özellikle de gözleri. Ah o mavi gözler ne kadar güzel bakıyordu.

Onu incelemeyi kesip önüme döndüğümde onun bakışlarını üzerimde hissettim. Gözlerini yüzümde gezdirirken bakışları bacaklarımı bulunca rahatsız oldum ve eteğimi çekiştirmeye başladım.

"Merak etme. Seni yemem" dediğinde ona sinir bozucu bir bakış attım.

"Sana sormak istediklerim var. Ve birde sana teklif yapacağım" dediğimde bana döndü.

"Yap bakalım teklifini" dedi. Bende ona döndüm ve konuşmaya başladım.

"Şimdi şöyle başlayalım. Ben senin gerçekten karın değilim. Bunu unutma. İkincisi benim hayatıma karışmayacaksın. İstediğimi giyerim, istediğimle konuşurum" deyip nefes aldım ve devam ettim.

"Sorulara gelince, aynı evde kalmak zorunda mıyız?" Diye sordum.

"Tabiki aynı evde kalmak zorundayız. Sen benim karım oluyorsun. Ayrıca tekliflerine gelince sen benim karımsın ve hayatına karışabilirim. Ama diretirsen, o zaman sende benimkine karışmayacaksın. İstediğim yere gider, eve istediğimi getiririm" dedi. Eve istediğimi getiririm derken... yuh! Eve kız mı getirecek!

"Pardon ama eğer aynı evde kalmak zorundaysak, eve istediğin kızı atamazsın bu bir. Dışarda başka kızlarla görüşürsen halam beni öldürür iki" dedim.

"Sen söyledin. Ben senin hayatına karışmayacağım sen benimkine. Ve birde...kardeşlerim sık sık beni ziyaret ederse sorun çıkarma" dedi.

"Tamam istediğin kızı eve at. İstediğini becer. Umrumda değil. Tek istediğim eski hayatımı normal bir şekilde yaşamak" dedim.

"Tamam anlaştık" dedi ve elini bana uzattı.

"Anlaştık" dedim ve elini sıktım.

"Hadi bakalım Elena" dedi. O anda aklıma birşey geldi. Eğer sonsuza kadar evli kalmak zorundaysak ve halamlar çocuk isterse ne yapacağım?

"Damon...Sadece küçük bir sorunumuz var" dedim.

"Neymiş küçük sorun" dedi.

"Şey beni dinle şimdi" dedim. Nasıl açıklayacaktım?

"Mesele şu ki...sonsuza kadar evli kalabiliriz veya halamlar ölene kadar herneyse. Eğer halamlar ilerleyen zamanda şey isterse" diyebildim. Anlamamış görünüyordu. Zaten neresini anlayacak.

"Ne isterse?" Dedi.

"Şey isterse hani böyle anne ve babadan olan şey varya" kendimden utanıyorum. Zaten kızarmada boyut atladım. Birde rezil oldum.

"Ne anne babadan olan şey?" Dedi. Bu çocuk anlama özürlü olmalı.

"Şey işte anlasana" dedim.

"Ney işte Elena?" Dediğinde sinirlenip bağırdım.

"Çocuk isterse lanet herif çocuk" diye bağırdığımda Damon gülmeye başladı. Hatta öyle bir kahkaha attı ki içerdekiler duymuş bile olabilir.

"Çocuk mu?" Dedi.

"Evet Damon. Çocuk isterse ne diyeceğiz. Üzgünüm ben vampirim çocuğum olmuyor mu?" dedim.

"Sakin ol Elena. Erken olduğunu falan söyleriz" dedi.

"Tabi o kadar kolay zaten" dedim.

"Çok mu istiyorsun Elena. İstersen yapalım" dediğinde öksürmeye başladım.

"Oha! Ne diyorsun sen? Unuttun galiba anlaşmayı?"Dediğimde güldü.

"Elena. Düşün biraz. Belki zamanla benden hoşlanırsın. Hatta seversin. Sonuçta yakışıklılığıma dayanan kız görmedim" dedi.

"He Damon he" dediğimde birden odanın kapısı açıldı. Kim beni bu sapık heriften kurtardıysa ona teşekkür edeceğim.

İçeriye Damon'un kardeşi Stefan girdi. Şimdi baktığımda aslında o da gayet yakışıklıydı.

"Ağabey gidiyoruz. Zack seni çağırmamı istedi" dedi. Damon ayağa kalktı. Onunla bende ayağa kalktım.

"Tamam kardeşim geliyorum" dedi Damon. Stefan kapıyı kapatmadan önce bana baktı. Sonra da kapıyı kapatıp çıktı.

"Görüşürüz karıcığım" dedi Damon ve yanağımı yavaşça öptü. Sonrada odadan çıktı. Bense odanın içinde öylece durdum. Damon'un öptüğü yere dokundum. Tenimin soğukluğuna rağmen öptüğü yer alev alev yanıyordu sanki. Pürüzsüz soğuk tenimde sadece o nokta sıcacıktı. Birde onun kalbimde bıraktığı iz vardı tabii.

Last Love || Delena -ASKIDA-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin