GERİ DÖN ~14. Bölüm~

452 17 6
                                    

Elena'dan...

Kızlarla oyuna devam ederken Damon aradı. Gülerek telefonu açtım.

"Efendim aşkım?"

"Aşkımmış! Sen tam bir sürtüksün!"

"Damon ne oldu? Ne diyosun sen?"

"Kasabaya yeni gelen kurdu duydun mu? Tyler Lockwood. Belki tanıdık gelmiştir ha ne diyorsun?" Dedi. Tyler da kim?

"Tyler kim Damon açıklar mısın?" Dedim. Damon'un sesi kızgındı. Birşey olmuştu.

"Sen daha iyi bilirsin. Sonuçta onunla yatan sensin!" Diye bağırdı Damon. Ben kimle yatmışım?

"Ben kimseyle yatmadım. Ayrıca biliyorsun ilkim sensin" dedim. Damon koca bir kahkaha attı.

"İlkmiş! Yalancısın. Nasıl fark edemedim bilmiyorum. Nasıl senin gibi bir sürtüğe aşık olmuşum?" Dedi. Gerçekten birşey olmuş.

"Ben yalan söylemiyorum. Eğer bir sürtüğe aşık olduğunu düşünüyorsan belki de ayrılmalıyız!" Diye bağırdım. Damon'dan kısık sesler gelince telefonu kapattım. Sürtükmüş! Yatmışmışım!

"Elena sorun ne?" Dedi Bonnie. Konuşmadım. Burdan gitmem gerekiyordu. Birazdan burda olurdu. Burdan uzaklaşmam gerekiyordu.

"Soru sormayın. Care bugün sizde kalacağım" dedim. Vampir hızıyla odama çıktım. Dolabın altındaki çekmeceden bavulumu çıkardım. Dolaptan birkaç kıyafet çıkarıp bavula tıktım. Diğer gerekli malzemeleri de aldıktan sonra bavulu kapatıp aşağı indim.

"Gidiyoruz" dedim ve evden çıktım. Kızlar şaşkındı ve soru soruyordu. İkisini de görmezden geliyordum. En sonunda dayanamadım ve ağlamaya başladım. Gözyaşlarımı görmesinler diye gözümü sildim ve Care'in arabasına bindim. Kızlar da peşimden bindiler.

"Ne oldu Elena?!" Diye bağırdı Caroline.

"Birşey yok bugün sizde kalacağım" dedim. Caroline gözlerini kısarak bana baktı.

"Damon mu yaptı? Ne yaptı sana?" Dedi. Cevap vermedim.

"Lütfen Care. Soru sorma ve beni Jenna'ya bırak. Birşeyler uydururum" dedim. Care uflayarak başını salladı ve arabayı çalıştırdı. Yol boyunca gözlerimi cama diktim. Bana sürtük demişti. Biriyle yattın demişti. Neden böyle demişti? Kim benim hakkımda ona yalan söylemiş olabilir? Aklıma gelen tek isim Katherine. Ama Damon'u benden böyle soğutacak ne yapmış olabilir?

Damon'dan...

Elena yalan söylemiyorum demişti. Acaba doğru muydu? Ah bilmiyorum. Sesi o kadar kesin çıkmıştı ki. Acaba doğru muydu? Bilmiyorum ama o video ve o resim...Belki hepsi bir yanlış anlaşılmadır. Evet böyle olmalı. Elena'yı bulmalıyım. Geç olmadan onu bulmalıyım.

Hemen Sarı Kafa'yı aradım. İkinci çalışta açtı.

"Damon ne oldu bu Elena'ya?" Dedi cırtlak sesiyle.

"Çok büyük bir hata yaptım Sarı Kafa. Nerdesiniz?" Dedim.

"Bize gidiyoruz" dedi. Telefonun arkasından Elena'nın itiraz sesleri geliyordu.

"Hemen oraya geliyorum. Elena'ya göz kulak ol" dedim ve telefonu kapattım. Vampir hızımla sokaklarda ilerlerken aklımda sadece sevgilime yapacağım özür konuşması vardı.

Elena'dan...

Care Damon'a yerimi söylemişti. Kaçış yoktu onu görecektim.

Care arabayı Jenna'nın evinin önüne park etti. Arabadan inmeye korkuyordum. Çünkü o burdaydı. Jenna'nın kapısının önünde bizi bekliyordu. Arabanın kapısını elimle kavradım ve yavaşça açtım. Yavaş hareketlerle aşağı indim. Damon bana döndü. Bana doğru koştu. Yanıma geldiğinde ilk yaptığı iş dudaklarıma yapışmak olmuştu. Onu kendimden uzaklaştırdım.

Last Love || Delena -ASKIDA-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin