BALO ~6. BÖLÜM~

702 27 13
                                    

~~~~~

Odama dolan ışıkla uyandım. Caroline perdeleri açmıştı.

"Biraz daha uyuyacağım Care" dedim ve yorganı üzerime çektim.

"Elena anlaşmıştık. Günlerdir evden çıkmıyorsun. Git biraz dolaş" Evet Care haklıydı. 3 gündür evden çıkmıyordum. Okula da gitmemiştim. Sebebi tabiki de DAMON! Onu görmekten korkuyorum. Sonuçta, öpüşecek duruma gelmiştik ve onunla artık eskisi gibi olamayacağımızı biliyorum. Ve bununla yüzleşmekten korkuyorum.
Ama Care bu akşamki okul balosuna gitmem konusunda ısrar ediyor. Ama Damon'da orada olacak ve başka bir kızla gelecek. Onu başka bir kızla dans ederken görmek...kendimi kötü hissettiriyordu. Daha bunun bile nedenini bilmezken Damon'u görmeye hazır değilim.

"Elena benim için yap. Sadece git ve eğlen. Damon'u boşver" dedi Care. Belki de haklıydı. Belki değil kesinlikle haklıydı. 3 gündür duş bile almamıştım!

"Care biliyorsun Damon'u görmek istemiyorum" dedim.

"Elena sen Damon'la evleneceksin. Onu her gün göreceksin zaten. Ondan kaçmayı bırak. Ve bence ondan kaçmanın nedeni-"

"Ondan hoşlanıyor olmam. Caroline bunu 100 kere söyledin zaten. Artık ezberledim. Ama öyle birşey yok. Tamam haklısın. Baloya gideceğim. Damon'u takmayacağım. Eğleneceğim. Peki şimdi duş almaya gidebilir miyim?" Dedim sabırsızca. Caroline başını salladı ve odamdan çıktı.

Kıyafetlerimi çıkardım ve banyoya girdim. Belki sıcak bir duş iyi gelebilirdi.

~~~~~~

Duştan çıkıp vücuduma havluyu sardım. Saat öğleden sonra 4'tü. Saat 34'e kadar uyumayı nasıl başarmıştım ve Caroline buna nasıl izin vermişti.

Dolabımdan mavi bir mini elbise çıkardım. Bunu Caroline koymuş olmalıydı. Aslında güzel bir elbiseydi. Thanks Care!

Havluyu çıkardığımda arkamda bir ses duydum. Arkama dönmemle karşımda Damon'u gördüm.

"Sapık!" Diye bağırırken havluyu tekrar vücuduma doladım.

"Sessiz ol Elena" dedi Damon. Onun karşısında havluyla duruyordum. Ve...Damon eskiden de bu kadar seksi miydi, Yoksa ben yeni mi fark ediyorum? Herneyse o burada ne arıyordu?

"Burada ne yapıyorsun?" Deyip kaşlarımı çattım. Ama aslında burda olmasından pek rahatsız değildim. Onu özlemiştim. Rahatsız olduğum tek konu üzerimde havlu dışında hiçbirşey olmamasıydı.

"Ben şey sadece-...aslında seni görmek için harika bir bahane bulamadım. Sen uydur bir tane" dedi. Yüzümü yumuşattım ve onu incelemeye başladım. İyi görünüyordu. Her zamanki gibi. Yüzüne baktığımda beni incelediğini gördüm. Harika birde sapığımız eksikti!

"Ben gidip üzerimi giyinmeliyim bence" dedim.

"Bence bu manzara gayet iyi ama sana kalmış" dedi Damon. Pis sapık.

"Sapıksın" dedim ve elbisemi elime aldım.

"Sende seksisin, teşekkürler" dedi. Ona bakmadan banyoya girdim. Havluyu çıkardığımda aklıma birsey geldi. İç çamaşırlarımı almamıştım.

Hemen havluyu tekrar bedenime dolayıp kapıyı açtım. Ve elinde kırmızı bir sütyen olan Damon'la karşılaştım.

"Bunu mu arıyordun?" Dedi ve sırıttı.

"Çok komik Damon. Sapık olduğunu söylemiş miydim?" Dedikten sonra Damon'un elindekini alıp çekmeceye sıkıştırdım. Çekmeceden yeni bir takım aldıktan sonra banyoya geri döndüm ve üzerimi giyinmeye başladım.

Last Love || Delena -ASKIDA-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin