Chapter 17 - 'When it starts raining.'

708 23 0
                                    

----- Harry's P.O.V. -----

In het rode tourbusje zaten we op de blauwe bekleedde banken. Langzaam kleurde de eerst zo mooie blauwe lucht met de witte wolken donkerder en donkerder. Het liep tegen de avond aan, het werd donker en aan de lucht te zien begon het zo ook te onweren. 

Het water stroomde langs de glazen ramen van het busje. Ik keek naar Niall die zijn mond opende en gaapte. Danée keek naar mij en schopte haar vans uit. Ik grinnikte. Zayn keek naar zijn mobiel en een kleine grijns op zijn licht getinte huid kwam te voorschijn, waarschijnlijk was hij met Perrie aan het sms'en. Louis lag al onderuit gezakt in zijn joggingskleding te slapen. Liam was al naar bed gegaan want hij was kapot van de afgelopen dagen die we hadden. We waren door ongeveer heel Engeland heen getourd en overal campagnes opgevoerd en conferenties gedaan. We moesten nog 2 dagen en dan zou Danée weer terug vliegen naar Ghana. Na een maand zou ze weer komen om de vooruitgangen te bekijken en misschien zelfs door de Verenigde Staten heen te touren. In al mijn gedachte voelde ik een bonk op mijn schouder. Ik keek opzij en zag dat het blond harige hoofd van Danée op mijn schouder. Ze gleed elke keer langzaam van mijn schouder af dus besloot ik haar op mijn schoot neer te leggen. Ik streek mijn handen door haar haar heen. 

Niall, Louis en Zayn waren inmiddels ook al naar bed gegaan. Ik keek naar Danée, ze was nog steeds niet wakker geworden. Ik tilde haar op en bracht haar naar mijn bed heen. Ik sloeg de blauw met groen gestreepte deken weg en legde Danée in bed. Ik liep naar de 'badkamer' wat meer een hokje was met een kraan, douche en toilet en trok mijn pyjama aan. Ik duwde de witte marmeren deur open en liep terug naar de slaapkamer. De slaapkamer was een vierkant hok waarin 2 stapelbedden stonden en een twee-persoonsbed. Ik ging bij Danée in bed liggen en sloeg de deken over ons heen. Ik gaapte en voelde toen een warm lichaam tegen me aan kruipen. Ik gaf haar een kus op haar voorhoofd. Ik zie een kleine glimlach op haar gezicht verschijnen. 'You're not asleep?" vroeg ik verbaasd. "Well, I did until you came back.' Ik grinnik. Ik keek haar aan en sloot langzaam haar ogen weer. 'Goodnight.' mompel ik zachtjes en sla mijn armen om haar heen. Het ws niet duidelijk wat er tussen ons was, of er uberhaupt iets tussen ons was of dat ik me dat verbeeldde. Ik geef haar nog een kus op haar voorhoofd en val in slaap.

Ghana is beautifuly hard.Where stories live. Discover now