Chapter 20 - 'To you, to this evening.'

645 25 2
                                    

----- Niall's P.O.V. -----

"Niall, I'm not ready yet! I look horrible!" schreeuwde ze vanaf boven. "No, you're looking fine. I'm sure!' antwoord ik chagrijnig. Ik had Harry net naar het huis van Louis gebracht en Louis alles uitgelegd. Harry was zich nu aan het klaar maken en ik de twee zometeen naar het plekje heen sturen dat Zoë geregeld had. Ik hoop dat het goed ging, ze draaiden al weken om elkaar heen en aangezien Danée overmorgen al weg ging moest het toch echt van komen. "Danée, can you please hur-' maar mijn zin werd afgebroken toen ik een meisje de trap af zag lopen. Ze had een mintgroen jurkje aan met daaronder dezelfde kleur pumps. Haar haren waren stijl en ze had een natural maar mooi gezicht. "I'm done.' voegde ze toe. 'You're looking gorgeous.." Ze keek me even glimlachend aan en knuffelde me toen. 'I haven't done this since I've left home for Ghana." "I'm sure Ha--, he will think you're pretty.' verbeterde ik mezelf al gauw. Ik liep naar de auto en sms'te Louis. -- Bring Harry to the place, Danée is coming within 10 minutes. Hurry! bye Nialler :) -- en dat verzende ik. "Who are you texting with?' "Oh, just somebody, from my list, somebody I know.' vertelde ik, het ging niet zo makkelijk als ik gedacht had, maar dat kwam omdat Danée er zo mooi uit zag. 

----- Louis' P.O.V. -----

'Harry, are you ready to go?' 'Yeah, I'm fine.' knikte hij toe. Hij leek niet echt blij. Ik ging met hem in de Range Rover zitten. We reden een stukje door London Centraal, het was druk dus het verkeer zat niet echt mee. Ik keek opzij en zag de kleine krullenbol maar een beetje beteuterd zitten. "What's wrong Haz?' vroeg. "Nothing, I'm doing perfectly fine.' Ik reed verder en toen hadden we het pech dat we beroemd waren. Duizende flitsen kwamen aan de zijkanten van de ramen. Met een hoop gedoe en getrek waren we bijna een half uur later nog niet op de bestemming. 'What's wrong?' 'I'm just not really in the mood to go on a date.' 'Why?' 'I don't know, I think I'm not ready for a girl yet.' Ik lachte. 'You're not ready for girl except for Danée. I mean, we aren't blind. We see that you like her.'' Zijn wangetjes kleurden rood. 'No way! She's my business partner and that's the only thing she will be.' Ik keek hem aan en reed door. Ik parkeerde auto. We stonden voor een groot wit huis. Aan de zijkant zag je een klein tuinterasje waar bloemtjes hingen en muziek op was. Er stonden twee houten witten stoelen met daar tussen in een wit houten tafeltje maar daarop rood gerei. Ook hier lagen bloemen op, rozen. Ik keek naar Harry. 'Maybe she will, that;s your desicion here some flowers, now go!' zei ik en ging weer in de auto zitten en reed weg. Aan het einde van de grote kiezelige oprijlaan kwam ik de auto tegen van Niall en zwaaide naar hem als gebaar dat Harry d'r was.

----- Danée P.O.V. -----

"Okay, you ready?' vroeg Niall. Ik keek naar de blond harige jongen die ik pas een paar maanden kende en toch zo vertrouwd bij voelde 'I have sweaty hands, Niall. I don't even know this guy at all! I haven't date a boy since a year or so!' 'Ah c'mon! you look gorgeous!' steunde Niall me nog toe. Ik ging uit de auto en Niall keek me aan. 'A hug?' glimlachte hij. Ik gaf hem een knuffel. 'Thanks for everything Niall, so far. Really," glimlachte ik. 'Yeah, now go!' zei hij en toen ik me opdraaide sloeg hij me op mijn kont. Ik trok me d'r  niks van aan en liep door. Ik liep het terasje op. Ik ging op het houten stoeltje zitten en keek naar de rode rozen. Ineens stond er een jongen voor mijn neus. Een lange, gespierde, bruin harige, jongen. Hij had een bosje bloemen in zijn handen. Van verbazig en uit beleefdheid stond ik op. Ik keek naar zijn ogen. 'Harry?' stammelde ik uit. 'Danée,' Ik kon van zijn gezicht aflezen dat hij niet wist dat ik zou komen en ik stond net zo verbaasd als hij. Maar de verbazing sloeg om in blijdschap en een glimlach. 'You look amazing.' bracht hij stammeld uit. 'Thank you, you look quite fit too.' glimlachte ik. Hij gaf me het bosje bloemen. Ging achter me staan en schoof de stoel aan. Hij opende een fles rode wijn en schonk het in de wijnglazen. Nauwkeurig volgde ik elk van zijn stappen. 'To you,' hefde Harry het glas op, 'To this evening.' voegde ik er aan toe en lieten de twee wijnglazen tegen elkaar rinkelen.

Ghana is beautifuly hard.Where stories live. Discover now