O scurta petrecere

614 53 12
                                    

Tot ce vreau este sa ma intind in pat si sa ma uit la noul anime aparut, in voga acuma peste tot in lume, insa o am pe Isabel si am promis o seara doar intre fete.

"[Y/N] merg sa fac baie!!!!"

"OK! Eu pregatesc chips-urile si restul."

Iau dulciurile din pungile ce le-am lasat pe dulapul din bucatarie si pregatesc apa pentru ceai intr-un fierbator si il duc in dormitor. Asez in fata patului masuta din sufragerie. Masuta fiind in stil japonez, micuta, nu ne va deranja cand ne vom uita la televizor si e perfecta pentru asezatul mancarii.

Ma asez la marginea patului asteptand-o pe Isabel sa iasa din baie. Ma gandesc la noul vecin si la prietenii lui de care as da orice sa scap, dar nu pot. De ce?! De ce a trebuit sa fac pe bunul samaritean si sa merg sa ii aduc prajituri nenorocitului aluia de langa mine si sa ma mai trezesc cu inca 2 pe cap, iar de una nu scap! si daca nu scap de ea, nu voi scapa nici de restul. Totusi... nu as vrea sa termin povestea mea cu ei aici. Mintea mi-e prea confuza, ar trebui sa las totul sa se intample.

"GATA!! E randul tau acuma!"

Tresar la vocea plina de viata a roscatei. Ma ridic si intru in baie.

Dupa 20 de minute ies si cu Isabel ne punem in pat, dam drumul la televizor, iar maratonul de o noapte incepe!

"Hai sa facem altceva..." spune Isabel.

"Hm?! Ce? De ce?"

"Ajung anime-urile... hai sa facem parada modei!"

"Dar nu mai avem 5 ani...!" ma incrunt la ea, dar Isabel nu ma baga in seama.

"Arata-mi ce haine ai!"

"Pai..." deschid sifonierul si toate rafturile. "Aici am doar lucruri cu care stau in casa, nu sunt interesante"

"ahaaaa..."

"Iar aici am 3 paltoane si.... niste rochite"

"kyaaaaa!!!! Ce dragute sunt!!! De ce nu te imbraci cu ele?!DE CEEEE?!?!??!" vocea ii se facuse grava la sfarsit iar ochii i s-au marit atat de tare de aveam impresia ca voia sa ma omoare.

Expresia mea de poker face nu rezolva nimic, ma ia de mana si ma imbraca fortat cu fusta rosie si cu una din camasile elegante cu manecile lungi pana sub cot si foarte subtire pentru frigul de afara. Ma pune sa fac o pirueta si apoi tipa "perfect" si incepe sa topaie prin camera.

Bufnituri puternice se aud in usa, iar noi intepenim in mijlocul incaperii. Inghitim in sec si mergem sa deschidem usa.

Barbatul cu parul negru ciufulit nu are o expresie prea placuta pe fata, nu ca ar fi avut de cand sunt aici, dar asta chiar ma inspaimanta. Se uita la mine si la Isabel analizandu-ne de sus pana jos apoi ne trage de maini si ne duce in pat.

"La culcare cu voi! sa nu mai aud nici un sunet! A-ti inteles?! E 2 dimineata!" vocea lui mi-a dat un fior rece pe sira spinarii. Dam aprobator din cap si ne strangem plapuma aproape de noi. Isabela avea si ea aceeasi privire infricosata ca a mea.

"Noapte buna!!" usa trantindu-se in urma lui si incuindu-se automat.

Ne schimbam si ne punem la somn, prea speriate sa il mai enervam pe Levi-san... 




DemonulWhere stories live. Discover now