Colega noua

531 39 8
                                    

Intru in cafenea si ii salut pe noii mei colegi de munca. Fetele erau toate imbracate in rochite negre cu sortulet. Baietii, doar doi, plus Ymir erau imbracati in frac, atat de sexy!!! Camasile albe li se incheiau pana la gat cu o cravata neagra exact ca fracul. Unul din baieti arata aproape ca Sebastian Michaelis, clar, am pus ochii pe el! AL MEU!!! Parul lungut in fata cu bretonul dat pe parti si scurt in spate. Ma schimb si eu si revin la restul personalului.

Ma prezint, spunand de unde vin si ce fac in Japonia dupa care ii ascult pe fiecare. Iar pe tot parcursul zilei aflu ca Ymir e vecina cu mine, iar Sebastian-ul meu e jumatate japonez si jumatate din alta tara, nu imi mai aduc aminte, si ca chiar il cheama Sebastian, doar numele de familie e diferit; Tatsuya Sebastian. Celalalt baiat, ahem, ikemen, Sakai Ken are parul scurt cu bretonul dat spre partea dreapta, inalt pana in 170 cm poate 175 si poarta ochelari.

Cele patru fete; Nezumi, blonda, fara breton, parul prins intr-o coada pe partea dreapta cu lentile de contact albastre e cu un an mai mare decat mine, Hanako, bruneta cu bretonul drept, prinsa in doua codite, e cea mai dragalasa, nu cred ca are mai mult de 150 cm insa e mai invarsta cu 3 ani. Nu i-as fi dat mai mult de 13 ani. Nu va mai veni la cafenea de la inceputul saptamanii viitoare. Himiko are parul scurt negru cu breton drept si e destul de eleganta in gesticulatii si pozitia corpului. E cea mai invarsta dintre noi avand 21 de ani. Keiko are parul lung pana sub sezut si si-l prinde intr-o coada de miko, defapt, ea este o miko, face voluntariat si la templul shintoist din apropiere. Vreau si eu!! E de aceeasi varsta cu mine si vom merge impreuna la acelasi liceu.

Pe la ora 10:30, o fata mica de statura, blonda si cu ochii albastri intra in cafenea uitandu-se dezorientata.

''AA!! Historia-chan!"

"[Y/N]?!Ce ma bucur sa te revad! " ma prinde gentil de maini incercand sa se calmeze.

"Ce mai faci?"

"Am venit sa aplic pentru postul de maid! Ce zici?"

"YEEEI!! Hai, urmeaza-ma, te conduc eu!"

Mergem impreuna spre biroul doamnei Yeager si de acolo o las singura intorcandu-ma la lucru.

Primii clienti ai zilei de astazi incep sa vina, iar noi ne punem sa strangem comenzile, insa sa nu credeti ca totul a fost atat de simplu!

"Buna dimineata, va pot lua comanda?" zic

"Mmm unde e Sebastian-kun?"

Ma uit in jur si il vad cu doua platouri de cafea, croissant si ceai negru indreptandu-se spre o masa. "Este ocupat momentan cu celelalte comenzi, dar va pot lua eu comanda!"

"Mnu.. ne mai gandim!"

"In regula!" ma indrept spre alta masa sa iau comanda si acelasi lucru. Femeile astea sunt obsedate dupa Sebastian, eh, nu am de ce sa le judec prea mult, arata bine tipul, insa, pentru numele lui Dumnezeu, suntem intr-o cafenea...!

Vazand ca Sebastian nu vine cu nici un chip spre mesele de langa mine ma intorc inapoi la comenzi.

"Se pare ca Sebastian-san nu va reusi sa ajunga sa va ia comenzile..."

"E in regula, mai asteptam.."

Tot ceea ce voiau erau defapt sa il aiba cat mai mult timp pe Sebastian langa ele... hmmm

"Da, dar as putea sa iau eu comanda si sa il pun pe Sebastian-san sa va aduca ceea ce ati comandat."

Se uita una la cealalta, apoi imi raspund "Ok! E convenabil si asa!"

'ugh! femeile!' ma duc spre bar cu comanda si i-o dau lui Ken ce se afla in bucatarie intre timp venind si Sebastian.

"Frate! Cum poti rezista printe astfel de creaturi obsedate... eu deja am obosit..."

DemonulDonde viven las historias. Descúbrelo ahora