---

312 194 28
                                    

Geçmişimden çok bahsettik gelelim şimdiye.Üniversite yılları öyle veya böyle geçti peki ya Defne ile Berk'e ne oldu ? Şuan Defne ile Berk beraberler.Algılamanızda bir sorun yok ve gözleriniz bozuk değil evet Defne ile Berk şuan beraberler!Beni bırakmadığı için ondan ayrıldığım kız şuan Berk ile beraber! İnsan birine bağlıyken nasıl başka bir insanla beraber olabilir ki ? Benimkisi zorunluluktan beraberlik ! Çalıştığım lokantaya gelirsek oda battı maalesef.İşsiz kaldım onların yüzünden.


Bir insanın hayatı nasıl bu kadar boktan olabilir ? Çalıştığı çabaladığı iş yeri batmış,bağlandığı kız başka bir erkekle beraber olmaya başlamış üstelik beni istediği halde ? İlk bölümlerde demiştim ya hiç kötü işlere kendi ismimi koymadım diye aslında hiç bir kötü işim yok.İnsanın sevdiği kız için yaptığı hangi şey kötü olabilir ki ? İnsan sevdiği kız için başka birini öldürebilir,insan sevdiği kız için kendini öldürebilir bunlar kötü şeyler değil.


Saf saf gezdiğim,insanlar arasına girmediğim,tanınmadığım,insanlar tarafından gülündüğüm üniversitenin şu an en meşhur kişisiyim.Bunu nasıl becerdiğimi ilerde göreceksiniz zaten.İnsanlar tarafından ne düşünülürse düşünülsün hiç bir şekilde kafaya takmadığım için bu kadar tanındım.Bence sizde öyle yapmalısınız.


Siz benim hayatımı yaşasaydınız ne yapardınız ? Hayatınızda ki düzen bir anda bitse nasıl hissedersiniz? Şuan insanlar arasında nasıl gezdiğimi bilemezsiniz.Herkes bana değişik bakıyor çünkü herkes beni tanıyor.Belkide görünüşümden dolayı öyle bakıyorlardır?Kirli sakallı,kendisine bakmayan,kıyafetlerini haftadan haftaya değişen biri olduğumu belkide herkes fark etmiştir?Evin içerisinde çok kötü olup insanlar arasında çok iyi olmamı beklemeyin benden,ben neysem oyum ! 


Şu an hayatımda düzenli giden hiç bir şey yok.Yüklü bir borcun altındayım ve bu borcu ödemek için sürekli çalışmam,çalışmaktan sonra hiç bir şeyi düşünmemem gerekir.Aksi taktirde tüm hayatım yaşamama rağmen bitebilir.Yapacağım şeyi eğer yapmazsam beni öldürmeyecekler o kadar ağır bir cezası yok fakat tüm hayatımı bitirebilecek bir şey var.








Dipteki SessizlikHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin