~25~

12.1K 683 95
                                    


   Arra ébredtem, hogy valaki édes csókokkal hinti tele a nyakam és az arcom. Mikor kinyitottam a szemeimet és eltűnt a fátyol, Aidennel találtam szembe magam.


-Hol vagyunk?-néztem körbe. Állítólag a tengerre jöttünk, de mi most fákkal voltunk körülvéve s bármerre néztem, nem láttam vagy hallottam a tengert.

-Megjöttünk, manó-húzott ki a kocsiból.

-De miért vagyunk egy erdőben?-dörzsöltem a szemem, hogy biztos legyek benne, jól látok és nem csak a fáradtság képzelete ez.

-Apukád itt bérelt ki egy házat-puszilt meg-de ne aggódj, húsz percre innen van a víz.

Megfogtam Aiden kezét, mert szükségem volt valakire, aki vezet, mert ha nem vezetne, biztos eltaknyolnék. A ház felé közeledve, alaposan megnéztem. Egy emeletes fa házikó féleség volt. Kívülről, olyan kis erdész lakknak nézett ki, de amint beléptünk, rá kellett jönnöm, tévedek. Modern bútorok, konyhai felszerelés fogadott. A falakon mindenféle tárgyak lógtak, amik csak hangulatosabbá tették a helyet. Már épp indultam fel az emeletre, amikor apa terpeszben elém állt.

-Ne olyan sietősen, csillag! Emberek, gyűlés!!-ordította el magát, mire mindenki feltűnt innen-onnan és újra beálltunk abba a jól ismert sorba-Akkor a szobák. Jenna-Kota, Daniel-én és Naomi-Aiden. Na, akkor...-indult el.

-Ez így nem lesz jó-szóltam utána. Apa nagyot sóhajtva amolyan "francba, hogy figyelnek rám" stílusban visszaballagott.

-Jó, akkor Jenna-Kota, Daniel-Naomi és Aiden-én. Most, hogy mindenki elégedett...-szemezett a tévével, de nem szabadult ugyanis Daniel vad krákogásba kezdett.

-Legyen, Naomi te az erkélyen alszol-"adta be a derekát" apu.

-Meg az a...-kezdte szidni

-Apa én alszom Aidennel-szóltam közbe mielőtt eldurvulna a helyzet, ismét.- És így te Daniellel és Jenna Naomi nénivel alszik. Probléma megoldva-apa gyanúsan méregetett minket.

-Tudjátok a falak papírvékonyak-figyelmeztetett. Ja, csak a baj, hogy nem voltak. Ahogy én láttam elég vastagak és masszívak voltak.

-Nem hangoskodunk-kérleltem.

-Egyáltalán ne csináljatok olyat, amihez szükséges a hang. Bármilyen halkak is-fenyegetett.

-Jó, akkor Kota előre hozzuk a mi kis játékunkat, csak most a kezed helyet a szádat kötöm le-mondta ártatlanul Aiden. Naomi halkan felkuncogott, de apa összehúzott szemöldökkel méregette a két mosolygó fiatalt. Minket. Annyi különbséggel, hogy a mosolyunk inkább volt dacos és provokáló, mint ártatlan.

-Legyen-adta be a derekát apa-de, ellenőrizni foglak titeket.-összenéztünk Aidennel és telepatikusan megbeszéltük a dolgokat.

-Megbeszéltük-fogtam kezet apával.

Hamar elfoglaltuk a szobáinkat. Bedobáltam minden cuccom a szobában lévő szekrénybe, aztán hamar magamra kaptam a fürdőruhám. Egy fekete egyrészes, amit meg kell kötni a nyakánál.

-Megkötöd?-kérdeztem Aident, aki felállt az ágyról, ahol eddig heverészett, s hajamat elhúzva az útból, csomóra kötötte. Már épp meg akartam fordulni, amikor azok a bizonyos kezek előrébb vándoroltak, egyenesen a mellemhez. Óvatosan megfogta és aprókat nyomkodott rajta. Annyira meglepődtem, hogy egy apró nyikkanáson kívül, semmilyen hangot nem tudtam kiadni. Éreztem, hogy egyre jobban bevörösödik a fejem, miközben Aiden halkan mormogott.

Asszem felcsináltakWhere stories live. Discover now