Φίλοι ή φιλί;

515 55 3
                                    

     Ο καιρός περνούσε και η Chaerin ερχόταν πιο κοντά με τον Kai. Έγιναν φίλοι αχώριστοι. Και στο σχολείο και στο μπαλέτο. Όταν είχαν μάθημα στη σχολή της κυρίας Diana κάθονταν ο ένας δίπλα στον άλλον όταν έκαναν ασκήσεις στη μπάρα. Τα κορίτσια τους κουτσομπολεύανε. Μια φορά ένα κορίτσι, η Minzy, ρώτησε την Chaerin αν ήταν ζευγάρι. Εκείνη της απάντησε όχι. Είναι απλά συμμαθητές στο σχολείο. Η Chaerin θαύμαζε τον Kai για τις χορευτικές του ικανότητες. Δεν χόρτενε να τον βλέπει να κάνει τρία μεγάλα πηδήματα και να φτάνει από τη μία στην άλλη πλευρά της αίθουσας. Παρόλο που τον έχει δει μόνο να χορεύει μπαλέτο, είναι σίγουρη ότι είναι πολύ καλός και σε άλλους χορούς. Ο Kai είχε αποκτήσει και άλλες θαυμάστριες. Αλλά όταν εκείνες του πρότειναν να βγουν έξω κάποια μέρα, εκείνος τις απέρριπτε.

  Όταν τελείωναν το μάθημα, έφευγαν μαζί από τη σχολή. Περπατούσαν τον ίδιο δρόμο όπως την πρώτη φορά που γνωρίστηκαν.

-Πρέπει να σε ρωτήσω.
-Συγγνώμη;
-Γιατί δεν βγαίνεις με καμιά κοπέλα;
-Τι;

-Εννοώ...κάποια από τα κορίτσια από τη σχολή σου έχουν ζητήσει να βγείτε έξω αλλά εσύ ΤΊΠΟΤΑ! Τους δίνεις κανονική χυλόπιτα.
-Είσαι αστεία. Μα ξέρεις γιατί.

-Εεε...όχι;
-Εξαιτίας σου.
-Εξαιτίας μου;
-Ναι. Δεν μπορώ να απατήσω την ψεύτικη κοπέλα μου. Αυτά τα πράγματα δεν τα κάνω εγώ.
-Kai! Κόφτο! Σοβαρά σου μιλάω.
-Απλά...δεν θέλω...
-Μα γιατί;
-Επειδή δεν ξέρω αν θέλω να εμπιστευτώ ξανά κορίτσι.
-Να εμπιστευτείς;
-Μεγάλη ιστορία...
-Μπορώ να την ακούσω.
-Δεν θέλω όμως εγώ.
[Ο Kai είχε πάρει σοβαρό και συνάμα τρομακτικό ύφος. Η Chaerin τον φοβήθηκε.]

-Εντάξει.

[Έφτασαν στη διασταύρωση όπου ο Kai στρίβει δεξιά και η Chaerin συνεχίζει ευθεία.]

-Καληνύχτα δεσποινίς Lee.
-Καληνύχτα κύριε Kim. Θα σε δω αύριο.

-Τι σύμπτωση! Κι εγώ το ίδιο!


   Η Chaerin περπατάει μόνη της μέσα στην νύχτα. Σκέφτεται το συμβάν με τον Kai. "Κάτι του έχει συμβεί. Δεν μπορεί να ξαναεμπιστευτεί κορίτσι...αλλά γιατί; Αλλά μόλις τον ρώτησα αγρίεψε το ύφος του. Θέλω να του συμπαρασταθώ όπως έκανε κι εκείνος."


****************************************************************************


    Την επόμενη μέρα η Chaerin σηκώθηκε, ως συνήθως, για να πάει στο σχολείο. Τώρα πια της άρεσε να πηγαίνει γιατί εκεί θα έβρισκε τον καλό της φίλο, τον Kai. Όσο για τον Baekhyun δεν ενδιαφερόταν και πολύ.
    Τα παιδιά μπήκαν στις αίθουσες για μάθημα. Ο Kai είχε αργήσει λίγο. "Που είναι τόση ώρα; Μήπως δε θα 'ρθει; Μήπως τον πείραξαν αυτά που του είπα χτες;" Ευτυχώς ο Kai μπαίνει μέσα στην τάξη πριν μπει ο καθηγητής. Περνάει δίπλα από τον Baekhyun και εκείνος τον κοιτάει με απειλητικό βλέμμα. Ο Kai αδιαφορεί. Κοιτάει την Chaerin και της λέει με δυνατή φωνή -έτσι ώστε να τον ακούσουν- : 'Hey Charin baby!' Ο Kai κάθεται δίπλα της και της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο. Ο Baekhyun τους κοιτάζει επίμονα. Είναι έτοιμος να εκραγεί. Η Chaerin δεν ξέρει τι να κάνει.

-Kai. Δεν χρειάζεται να κάνεις σκηνή μπροστά σε όλους και να με φιλάς. -του ψιθυρίζει-

Χάρισε μου τον τελευταίο χορό [EXO - Kai]Where stories live. Discover now