Ξανά Μαζί

348 46 10
                                    

     Το σαββατοκύριακο πέρασε και ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τον Kai. Η Chaerin είχε στεναχωρηθεί πολύ. Δεν ήθελε να μαλώσουν. Πίστευε πως αυτό ήταν το τέλος στη σχέση τους. Του έστελνε μηνύματα, τον έπαιρνε τηλέφωνο αλλά τίποτα. Μόνο μια φορά της έστειλε ένα μήνυμα που έγραφε "Σκέψου" . Η Chaerin είχε μπερδευτεί πολύ. 'Να σκεφτώ; Τι να σκεφτώ;' Το μόνο που σκεφτόταν ήταν ότι τη Δευτέρα θα τον έβλεπε στο σχολείο και θα του τα εξηγούσε όλα.
   Έτσι κι έγινε. Η Chaerin πήγε στο σχολείο και περίμενε στο προαύλιο τον Kai αλλά εκείνος δεν εμφανίστηκε. Έπειτα κάθισε μέσα στην τάξη. Μετά από λίγο ήρθαν μέσα και οι υπόλοιποι συμμαθητές της. Τελευταίος μπήκε ο Kai. Δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια της από πάνω του. Το ίδιο κι εκείνος. Ο Kai,όμως, την κοιτούσε με πολύ σοβαρό ύφος. Περπατούσε προς το μέρος της ώσπου άλλαξε πορεία και κάθισε στο διπλανό θρανίο, αφού ήταν το μοναδικό που δεν καθόταν κανείς. Η Chaerin τον κοιτούσε με γουρλωμένα μάτια. "Δηλαδή δεν θέλει να καθόμαστε πια μαζί; Τόσο πολύ τον αηδιάζω; Μα τι έκανα τέλος πάντων;" Η Hyorin ,που καθόταν μπροστά από την Chaerin, γύρισε πίσω και είδε πως ο Kai κάθεται σε άλλο θρανίο. 

Hyorin-Γιατί κάθεστε χώρια; Μη μου πείτε ότι χωρίσατε;
Chaerin-Ε εμείς...
Kai-Άλλαξα θέση για να μην έχει πρόβλημα με το πόδι της.



   Η Chaerin τον κοιτούσε αποσβολωμένη. Ο Kai την κοίταξε για μια στιγμή αλλά αμέσως έστρεψε το βλέμμα του. Η Chaerin κοιτούσε το βιβλίο μπροστά της. Ένιωθε τύψεις αλλά δεν ήξερε για ποιο λόγο όμως. Ο Kai δεν της μιλούσε και δεν ήξερε γιατί.
    Η ώρα πέρασε και χτύπησε το κουδούνι για διάλειμμα. Όλοι βγήκαν έξω εκτός από την Chaerin. Εκείνη έκανε μουτζούρες στο τετράδιο της ώσπου είδε ότι κάποιος στεκόταν δίπλα της. Σήκωσε το βλέμμα της και είδε τον Baekhyun. 

-Δεν θα βγεις έξω;
-Όχι. Πονάει το πόδι μου.
-Αυτό είναι ή κάτι άλλο;
-Baekhyun δεν έχω όρεξη.
-Καλά συγγνώμη. Κάτι σε απασχολεί. 
-Όχι, κάνεις λάθος.
-Δεν νομίζω. Κάτι τρέχει με τον ...Kai.
-Baekhyun, μπορείς να μην ασχολείσαι με τα προσωπικά μου και να κοιτάς τα δικά σου;
-Δεν μπορώ να σε βλέπω έτσι. Εξάλλου εγώ και η Taeyeon χωρίσαμε.

-Χωρίσατε;
-Ναι.
-Γιατί;

-Δεν πήγαινε άλλο.
-Δεν θα αλλάξεις ποτέ.
-Ακριβώς το αντίθετο.
-Τι εννοείς;
-Προσπαθώ να αλλάξω ...για σένα.


  Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ο Kai. Η Chaerin και ο Baekhyun γυρνούν και τον κοιτούν. Ο Baekhyun πιάνει από το πιγούνι την Chaerin την και την γυρνάει για να τον κοιτάξει. Η Chaerin έχει γουρλώσει τα μάτια της. Ο Baekhyun της χαμογελάει και της κλείνει το μάτι. Ο Kai τους πλησιάζει με άγριες διαθέσεις.



Kai-Ε! Τι νομίζεις ότι κάνεις;
Baekhyun-Τι κάνω;
Kai-Αυτή εδώ έχει αγόρι γι' αυτό δίνε του!
Baekhyun-Ποιον, εσένα;!
Chaerin-Μπορείτε να σταματήσετε και οι δύο; Baekhyun, σε παρακαλώ πολύ φύγε.


Χάρισε μου τον τελευταίο χορό [EXO - Kai]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora