Πεταλούδες Στο Στομάχι

408 46 6
                                    

    Το επόμενο πρωί η Chaerin σηκώθηκε νωρίς. Ανυπομονούσε να πάει στο σχολείο και να δει τον Kai. Επιτέλους δεν θα παρίσταναν τους ερωτευμένους. Η καρδιά της χτυπούσε σαν τρελή. Έφυγε νωρίς από το σπίτι. Περίμενε στο προαύλιο τον Kai μα αυτός δεν είχε έρθει. Πάντα αργούσε. Αυτή τη φορά, όμως, ήρθε στην ώρα του. Η Chaerin, με το που τον είδε έτρεξε στην αγκαλιά του.    

     Χτύπησε το κουδούνι και όλοι οι μαθητές μπήκαν στις αίθουσες. Ο Kai και η Chaerin ήταν οι τελευταίοι που μπήκαν μέσα στην τάξη. Κρατιούνταν  χεράκι-χεράκι και κοιτάζονταν στα μάτια. Οι υπόλοιποι τους κοιτούσαν περίεργα. Πολλοί υποψιάζονταν ότι δεν ήταν ζευγάρι και ότι προσποιούνταν. Αλλά εκείνη την μέρα τα πράγματα άλλαξαν.  Η Chaerin και ο Kai κάθισαν στις θέσεις τους. Ύστερα, η Chaerin έγυρε το κεφάλι της στον ώμο του Kai. 


-Νυστάζεις;

-Όχι, γιατί;
-Τίποτα.


   Η Chaerin έγυρε προς τα πίσω το κεφάλι της, ενώ ακουμπούσε ακόμα τον ώμο του Kai, για να μπορεί να κοιτάει τον Kai.


-Ακόμα και από αυτήν την οπτική γωνία είσαι όμορφος.

  Ο Kai χαμογέλασε και κοίταξε την Chaerin. Ήταν πολύ γλυκιά έτσι όπως στεκόταν. Δεν μπορούσε να κρατηθεί άλλο και της έδωσε ένα τρυφερό φιλί. Η Chaerin δεν τον σταμάτησε, αλλά του ανταπέδωσε κιόλας το φιλί. Εκείνη τη στιγμή ο Baekhyun γύρισε πίσω του κατά λάθος και είδε την Chaerin να φιλιέται με τον Kai. Πάγωσε. Δεν μπορούσε να κοιτάξει κάπου αλλού. Η Bora, που καθόταν απέναντί του, παρατήρησε πως ο Baekhyun κοιτούσε κάπου επίμονα και γύρισε κι αυτή να δει τι κοιτάει. Τα μάτια της γούρλωσαν με αυτό που είδε. "Παιδιά, ο Kai και η Chaerin φιλιούνται!" φώναξε σε όλη την τάξη. Όλοι γύρισαν και τους είδαν. Η Chaerin άνοιξε τα μάτια της και έσπασε το φιλί τους.  Ένιωθε τόση ντροπή εκείνη τη στιγμή! Η Jimin και η Hyorin που κάθονταν από μπροστά τους άρχισαν τις ερωτήσεις.

 

Jimin-Από πότε είστε ζευγάρι;
Chaerin-Τι εννοείς από πότε;
Hyorin-Να, πιστεύαμε πως δεν ήσασταν πραγματικά ζευγάρι.
Kai-Όχι, πάντοτε ήμασταν.
[Ο Kai πιάνει το χέρι της Chaerin.]
Jimin-Ναι αλλά δεν το δείχνατε.
Chaerin-Jimin, κοίτα τη δουλεία σου και άσε μας!


   Άνοιξε η πόρτα και μπήκε μέσα ο καθηγητής και άρχισαν το μάθημα. Ο Baekhyun ακόμα τους κοιτούσε. Για κάποια στιγμή η Chaerin κοίταξε προς το μέρος του κι εκείνος αμέσως κοίταξε αλλού. 
     Το σχολείο τελείωσε. Η Chaerin και ο Kai κρατιούνταν χεράκι-χεράκι καθώς προχωρούσαν.


-Θες να σε πάω σπίτι σου;

Χάρισε μου τον τελευταίο χορό [EXO - Kai]Where stories live. Discover now