Φίλα με ξανά

437 50 3
                                    

  Και συνέχισαν να φιλιούνται παθιασμένα. Ο Kai έσπρωξε την Chaerin στον τοίχο.  Η  Chaerin έβαλε τα χέρια της γύρω από το λαιμό του και του ανταπέδωσε το φιλί. Για μια στιγμή ξέχασαν την παρουσία του μεθυσμένου άντρα που τους κυνηγούσε. Ήθελαν να μείνουν έτσι για πάντα, να παγώσει ο χρόνος. Ξαφνικά κάποιος φωνάζει τον μεθυσμένο άντρα και εκείνος απομακρύνεται. Ο Kai και η Chaerin σπάνε το φιλί τους. Μπορεί να είναι σκοτάδι αλλά κοιτιούνται βαθιά στα μάτια. Κανένας τους δεν πιστεύει τι έγινε μόλις τώρα.

-Cha-Chaerin..... εεεε συγγ-συγγνώμη....
-Και το πιο τρελό είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που φιλιόμαστε.
-Τι;! Τι εννοείς;
-Εεεε νομίζω ότι  πρέπει να φύγουμε πρώτου μας επιτεθούν κι άλλοι.

   Η Chaerin και ο Kai έτρεξαν γρήγορα από εκείνο το σημείο χωρίς να ανταλλάξουν κουβέντα. Η Chaerin σκεφτόταν όλη την ώρα αυτό που ξεστόμισε. "Γιατί του το είπα; Πως βγήκε αυτό το πράγμα από το στόμα μου; Και τώρα τι θα νομίζει για μένα; Νιώθω τόσο ηλίθια αυτή τη στιγμή." 

     Έφτασαν στο σπίτι. Η Chaerin από την ντροπή της δεν μπορούσε να κοιτάξει τον Kai στα μάτια. Αλλά ούτε και ο Kai φαίνεται να θέλει να της μιλήσει. Το μυαλό του έχει θολώσει. Είπαν ένα απλό καληνύχτα και πήγαν για ύπνο. Η Chaerin ξάπλωσε στο κρεβάτι αλλά δεν την έπιανε ο ύπνος. Σκεφτόταν πως η φιλία της με τον Kai έφτανε στο τέλος της. Δεν ήθελε κάτι τέτοιο να συμβεί. Ούτε και ο Kai μπορούσε να κοιμηθεί. Σκεφτόταν το πρώτο τους φιλί. Ή μάλλον το δεύτερο, για την ακρίβεια. Σκεφτόταν τα λόγια της Chaerin. Δεν είναι η πρώτη φορά που φιλιόμαστε. Έπρεπε να μάθει τι εννοούσε μ' αυτό η Chaerin.
    Το επόμενο πρωί σηκώθηκαν νωρίς τα παιδιά γιατί θα έπαιρναν το πρωινό τραίνο. Αντάλλαξαν ένα αμήχανο καλημέρα μόνο. Η γιαγιά του Kai τους ετοίμασε πρωινό στα γρήγορα. Η Chaerin και ο Kai κάθισαν στη τραπεζαρία και άρχισαν να τρώνε το πρωινό τους. Κανένας τους δε μιλούσε γι' αυτό πήρε πρωτοβουλία η γιαγιά του Kai να ανοίξει την κουβέντα.

"Λοιπόν, πως πέρασες εδώ Chaerin;"

"Πολύ ωραία..." Η Chaerin δεν ήξερε τι άλλο να πει γι' αυτό προτίμησε να μείνει σιωπηλή.
"Εσύ Kai γιατί δεν μιλάς;" ρώτησε η γιαγιά του τον Kai. Και οι δύο φέρονταν παράξενα και η γιαγιά του το είχε καταλάβει.
"Δεν έχω τι να πω. Καλά πέρασα, είδα πάλι τα παιδιά, θυμηθήκαμε τα παλιά...αυτά."
"Ελπίζω να ξαναφέρεις την Chaerin εδώ. Και να μείνετε περισσότερες μέρες."  Η Chaerin και ο Kai κοιτάχτηκαν στα μάτια. Η Chaerin σκεφτόταν ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο ξανά και μελαγχολικά έστρεψε το βλέμμα της πάνω από το πιάτο της.
"Θα δούμε γιαγιά, θα δούμε." 'Θα δούμε; Τι πάει να πει αυτό;'  σκέφτηκε η Chaerin.
"Ωραία τότε. Άντε τελειώνετε με το πρωινό σας. Εγώ πάω να φωνάξω τον παππού σου για να ετοιμάζει το αυτοκίνητο."

Χάρισε μου τον τελευταίο χορό [EXO - Kai]Where stories live. Discover now