*16*

1K 44 1
                                    

JACK.

Ieșisem din club și aud o voce care mă prinde de mână. Era Beatrice.

Beatrice : Jack,nu pleca. Lasă-i pe ăia 2. Ne distrăm împreună.

Jack : Nu! PLec acasă.

Beatrice : Vin cu tine.

Jack: B-bine..

Ce-i drept m-am cam îmbătat puțin. Nu eram conștient de ce făceam/spunea.

Jack : Urcă în mașină.

Urcăm amândoi în mașină. Când ajungem Beatrice se apropie de mine și mă sărută. Eram foarte nervos ,și trist din cauza întâmplării din club. Nu gândeam ce făceam. O iau pe Beatrice de talie o mușc de buză. Ieșim amândoi din mașină,și o iau pe sus. 

Mătușa mea nu era acasă,deci putea sta o noapte la mine,puteam să fac de cap.

Intrîm pe ușă sărutându-ne demonic. Îi bag limba în gură,îi mușc limba,și o sărut în continuare. Închid ușa,și mergem în camera mea. Era întuneric. Ne trântim în pat sărutându-ne. Beatrice era pe mine,îmi dăduse sacoul jos,la fel și tricoul. Aceasta se își dă rochia strâmtă jos,apoi îmi dă blugii jos. Mă rostogolesc și sunt deasupra ei. Observasem că nu avea sutien,doar chiloții cu ață în fund. Îi sărut pasional sânii apoi îi mușc. O sărut apăsat din ce în ce mai jos. Beatrice geme foarte provocator,zgârâindu-mă pe spate,ceea ce mă excită. O sărut până la dunga lenjeriei,apoi apuc cu dinții dunga lenjeriei și i-o dau jos.O sărut pe abdomen apoi o ling. Îmi arunc lenjeria și o sărut pe buze demonic. Îi ling gâtul,apoi o mușc de claviculă. Beatrice mă mușcă de gât ,apoi pune mâna pe abdomenul meu. Îi mângâi picioarele,iar ea le desface. Încep să intru în ea,iar ea geme foarte tare. Dar eram excitat prea tare și nu aveam răbdare cu ea. Încep să intru complet,iar ea țipă de plăcere,dar îi astup gura cu limba mea. Încep să măresc viteza,și geme mai puțin.

"Cred că a mai făcut-o.. Oare cu Alejandro?..Stai! Alejandro! Ce dracu fac? E iubita prietenului meu."

Mă opresc brusc,și aprind becul ca să-mi găsesc lenjeria. Aprind lumina,și prima datî mă uit la Beatrice. Avea atâtea vânătăi,și are un corp atât de sexy. Aceasta se înroși punându-și pătura pe ea. Îmi pun lenjeria pe mine și încep să-mi masej tâmplele.

Jack : Îmi pare rău,m-a luat valul.

Beatrice : De ce să-ți pară rău? M-am simțit foarte bine,spune chicotind.

Jack : Ai înnebunit? Ești iubita prietenului meu. A fost o greșeală ce-am făcut noi.

Beatrice : De când te-am văzut am simțit ceva pentru tine. Căci pentru Alejandro,n-ai de ce să-ți faci griji,rămîne secretul nostru,și-mi face cu ochiul.

Aveam o dorință arzătoare să continui partida cu ea. Nu mă judecați,sunt băiat,și am 18,pot face sex. Bine..mi-am pierdut virginitatea de la 16,dar nu prea contează. Beatrice,știe să seducă un băiat,în plus și ea are 18,cu Rose nu aveam de gând..are de abia 16.

Beatrice : Hai Jack! Pe tine te-a înșelat Rose cu Klaus,pot s-o fac și eu,eu pe tine te vreau. Ești o partidă bună.

Jack : Îmbracă-te.

Beatrice : Poftim?

Jack : Eu nu sunt așa,nu vrea să-mi înșel cel mai bun prieten. Îmbracă-te,te duc eu acasă.

Beatrice : Măcar să terminăm ce am început,și-mi face cu ochiul.

"Nu știu ce să fac..e prea seducătoare..nu pot să refuz. Dar eu încă o iubesc pe Rose,și  nu pot să-i fac asta lui Alejandro. Nu..nu trebuie!"

Beatrice se ridică și vine spre mine. mi apucă privirea mă sărută,și după îmi face cu ochiul. Se  apropie mai mult de mine ajungând la urechea mea,și-mi șoptesce provocator :" Pot să mă despart de Alejandro,iar noi să fim fericiți." și-mi mângâie abdomenul.

"Ce dracu fac?!"

Întâlnirea..Où les histoires vivent. Découvrez maintenant