big day

1.1K 103 11
                                    

- Huomenna päästään tanssahtelemaan, jippii, Harry huusi keskellä käytävää tehden samalla omituisia pyörähdyksiä.

- Lopeta, sä nolaat meidät, Liam sihahti ja yritti saada Harryn aloilleen.

- Saahan mies tanssia kun siltä tuntuu, jalat vipattavat, hän luennoi runollisesti ja hyppäsi eteenpäin balettihypyllä, heilutellen käsiään vimmatusti sinne tänne.

Liam huokaisi ja antoi Harryn tanssahdella rauhassa. Jos kerran mies haluaa tanssia, niin mikäs siinä. Huvittavalta se kuitenkin näytti. Olenhan paras puhuja, enhän minäkään osaa tanssia. En yhtään askelta. Okei, ollaan me harjoiteltu jonkin verran, mutta silti. Ei vain onnistu. Astuin kuitenkin heti parini jaloille, hän kaatui säikähdyksestä, vierestä kaatui seuraava ja niin edelleen. Se meni oikein hienosti. Enkä kylläkään saanut tanssia Horanin kanssa. Koulun systeemi on ihan outo, parin kanssa saa tanssia vasta tanssijaisissa.

- CELINEEEEEE ! kuului luokan edustalta.

Hän huusi mahdollisimman kovaan ääneen, jotta kaikki kuulisivat.

- Niall, henkäisin ja kipitin Liamin ja Harryn perässä hänen luokseen.

Niall oli pörröttänyt tukkaansa, se on osittain lytyssä mutta edestä se on kivasti pystyssä. Hetkonen, käytinkö minä kiva sanaa. Eih, nyt rauhoitu Celine.
Niall oli vetäissyt päälleen tumman sinisen collegepaidan ja vaaleat farkut, ruskeita kenkiä unohtamatta. Hän on siis ostanut tai saanut uusia vaatteita.

- Moikka, hän sanoi ja kumartui antamaan minulle lämpimän halauksen.

Jaahas, jaahas. Ei me täällä ennen nyt olla halailtu. Mistäs nyt tuulee ? Tunsin, kuinka muiden katseet valuivat meitä kohti. He odottivat jotain. Hetkonen, luulevatko he, että olemme yhdessä ? Jos he niin tekevät, peli pitää tehdä ehdottomasti selväksi. Niall irtaantui samalla halauksesta ja hymyili tuttua hymyään. Hän katsoi minua hymyillen.

- Mennäänkö luokkaan ? sanoin ja katsoin häntä silmiin.

Nialler havahtui selvästi jostakin kuvitelmasta, hän nimittäin säpsähti hereille.

- Joo, joo, mennään, hän sanoi takerellen sanoissaan ja sujahti sisälle luokkaan.

Hän istahti tutulle paikalleen luokan takaosaan, ikkunan viereen. Minä istuin eturiviin, ikkunan viereen kylläkin.

TUNNIN LOPUTTUA

- Hienoa. Kotitehtäviksi sivulta 56, tehtävät 7,9,12 ja 14. Ei muttia. Sitten kuunnelkaa ! opettaja huusi luokalle ja se asettui onneksi hetkeksi aloilleen.

Vilkuilin takariviin päin. Niall yritti pidätellä nauruaan naama punaisena.

- Koska huomenna on tanssiaiset, niin kuin kaikki varmasti muistavatkin. Haluamme viestittää positiivista ilmapiiriä. Niinpä, jokainen saa täältä paperin. Kirjoita siihen oma nimesi keskelle mahdollisimman selkeällä käsialla. Sitten, kierrätämme papereita luokassa ja jokainen kirjoittaa jokaisen paperiin yhden positiivisen asian kyseisestä henkilöstä. Kysyttävää ? hän kailotti.

Luokkaan laskeutui syvä hiljaisuus opettajan jakaessa papereita. Raapustin oman nimeni keskellä paperia ja jäin odottamaan.

- Saa toimia, hän sanoi ja istahti alas löllykkätuolilleen.

Laitoin paperin liikkeelle ja nappasin vierustoveriltani hänen paperinsa.

Charlotte.

Hmmm. Hän on hyvä käsipallossa.

Annoin Charloten paperin eteenpäin. Sitten seuraava.

Jenny.

Hän on loistava oppilas, mutta täytyy keksiä jotain muuta. Vaikkapa luova.

Seuraava.

Adam

Hän pelaa hyvin jalkapalloa, mutta osaa myös soittaa bassoa ja pianoa.
Taitava musiikissa. .

HETKEN KULUTTUA

Sain vihdoinkin oman paperini luokseni. Siihen oli kirjoitettu muutama asia minimini käsialalla, tarvitsisin suurennuslasin teksin lukemiseen. Ja yksi asia niin isolla, että se vei reilusti yli puolet paperin tilasta.

Mukava, hyvä koulussa, hauska, hyvä tanssimaan :D, iha ok, hyvä kirjottaa, iha jees tyyppi, nopee juoksee, hyvä kamu, vitsikäs, äärettömän söpö, en pahemmin tunne, sori !

Heeetkonen. Joku kutsui minua söpöksi. Äärettömän söpöksi. Kuka ? Ja miksi ? Tihrustin käsialaa ja vastaus tuli heti selväksi, Niall.

laulajapoikaWhere stories live. Discover now