Capitolul 2 - Oral

12K 260 14
                                    

Cuvintele lui murdare îmi făceau obrajii sa imi ia foc și am încercat stânjenită sa cobor din poala lui.

- Unde crezi ca pleci tocmai acum? Îmi șoptește senzual repetând mișcările de mai devreme, ce îl excitaseră al naibii de mult.

- Nu ai voie să mă atingi pana la nuntă! Mă aud vorbind, gura luându-mă pe dinainte.

A început sa rada de parcă spusesem cea mai buna gluma posibila.

- Nu ti-au spus, nu-i aşa? Mă întreabă, de data aceasta privindu-mă serios.

- Ce? Întreb atat de încet incat aproape nici eu nu mă auzisem.

- Nu părinții noștri au stabilit asta. Eu am făcut-o acum 3 ani și jumătate. Tatăl tău se ocupa cu treburi pe care mama ta nu le știe. Nu îmi doresc o familie. Te-am luat pentru alte treburi. Aveam nevoie de o femeie doar a mea, discreta și disponibila la orice ora pentru mine. Te-am cumpărat cu o groază de bani, ca să îmi satisfaci orice fantezie. Practic, tu în ochii lumii vei fi soția mea, cu care am o căsnicie fericita iar în dormitor..ei bine, aici vei fi jucăria mea. Și am fost al dracu de nerăbdător să te am!

Aveam ochii în lacrimi și îl priveam stupefiată. Îmi era scârba de ce făcea tatăl meu adoptiv și eram speriată de ce vrea sa facă bărbatul acesta din mine. O simpla jucărie sexuală care îi îndeplinește fanteziile, asta eram pentru el. Pentru o secundă, atunci când îmi spusese ca a așteptat o veșnicie să mă cunoască am avut impresia ca mă considera mult mai mult de atât. Am simțit un fel de electricitate pură în cuvintele lui. Evident, mă înșelasem.
M-am smuls îngrozită din brațele lui, urcând în fuga scările către etaj.

*****

Trecuseră mai bine de 7 ore de când nu îl mai văzusem și nu îl mai auzisem.
În tot acest timp am analizat și re-analizat fiecare dezvăluire pe care mi-o făcuse. Mă simțeam precum o târfă, deși nu mă culcasem cu nimeni. Numai ideea ca fusesem vândută unui barbat pentru a-i satisface nevoile mă făcea sa mă simt ieftina.
La început disperasem și plansesem atât de mult ca începuse sa doară și fizic, dar în final mă resemnasem. Nu aveam cum să fug de aici, iar în caz că reușeam, nu aveam unde sa merg. Eram orfana iar tocmai părinții mei adoptivi mă dăduseră, nu mă puteam descurca. În plus, m-ar găsii după prima zi.
Era exclus sa încerc sa fug. Acum că în sfârșit aflasem ce face așa zisul meu tata, îi mulțumeam lui Zaiiyn ca ma luase el, și nu bărbat cu 50 de ani mai bătrân.
Exista pericolul sa fiu oferită unui astfel de bărbat dacă Zaiiyn mă trimitea înapoi, și ei bine...asta era mai groaznic decât orice.

Trebuia să fiu realista și puternica. Plângând și țipând după ajutor nu rezolvam nimic.

Aveam să fiu cuminte și sa sper ca el nu avea fantezii prea ciudate.

Auzisem ușa si deși în camera era bezna, eram convinsă că era el.
Îi simțisem imediat parfumul ce îmi rămăsese impregnat în memorie.

- Îmi pare rău pentru cum ti-am vorbit mai devreme, se scuză el. Deși e adevărul puteam să îl spun mai frumos.

- E în regula, îi răspund cu aceiași voce stinsă. Trebuie să îmi știu rolul, nu e aşa? Întreb ironica.

- Ba da, așa e. Îmi răspunde la fel de ironic, simțindu-l cum se enervează. De fapt, am nevoie sa mă relaxez puțin. Ce ar fi sa mă ajuți?

Am înghițit în sec, tot curajul pierindu-mi. Nu îmi imaginam nici pentru o secunda ca așa va fi prima mea data.

- Ce este, baby? Ti-ai uitat "rolul"? Îmi spune sarcastic. Îl priveam peste tot, mai puțin în ochii. Mă simțeam intimidata. Mi-a observat privirea ce îi explora corpul și un zâmbet mic i-a apărut în colțul gurii.
Îmi venea să râd singura de mine, căci deși fusesem vândută, multe alte femei si-ar dorii sa fie în locul meu. Numai privind cât de atrăgător este îmi puteam imagina femeile ce stau la coada pentru un gram din atenția lui...iar eu voi primii mai mult de atât.

Forbidden  Pleasures (18+) IN PAUZAWhere stories live. Discover now