8. Pedeapsa sau placere

5.6K 154 16
                                    

Devona

Incepusem sa plang vazandu-l pe Zaiiyn reactionand asa. Nu facusem nimic gresit. Chiar el imi spusese sa il astept asa caci nimeni nu intra in casa lui fara sa stie. Fusese doar o sincronizare proasta, el nu se asteptase sa il ascult,iar eu nu ma asteptasem sa aduca musafiri, mai ales la ora pranzului. Nu venea aproape niciodata asa devreme.
Acum ramasesem incuiata in camera, iar el plecase. Ce naiba credea despre mine? Ca sunt vreo usuratica ce vrea sa se culce cu orice invitat al lui? Cum putea sa aiba o parere atat de proasta despre mine?
M-au ranit si cuvintele lui James. Despre ce vremuri bune vorbea? Ce fel de jucarii umane a avut Zaiiyn? Cu ce fel de oameni, femei in special, isi petrecea timpul?
Trecuse deja de mult ora lui obisnuita de venit de la servici. Era 20:35 si nici urma de Zaiiyn.
21:48
22:25
23:14
00:39
01:57
O masina se auzise, urmata de usa de la intrare. Inima imi era cat un purice si imi era frica de ce se va intampla. Speram din suflet sa fi gandit totul la rece si sa se fi calmat. Sa isi fi dat seama ca nu facusem nimic intentionat.
Ma durea ca el ma vedea ca pe o femeie usoara. Stia ca sunt virgina. Nu putea crede asta!
Usa de la camera se deschide si pe ea intra Zaiiyn.

- Zaiiyn! Ai venit! M-ai ingrijorat! Imi pare rau pentru astazi, eu nu...

- Taci! Nu vreau sa aud nimic! Mi-a fost suficient de clar ce am vazut.

- Nu intelegi, imi luasem lenjeria pentru tine..
M-a prins de brate izbindu-ma de perete si venind deasupra mea. Simtisem un puternic miros de alcool si tutun si realizasem ca bause peste masura si nu era indicat sa il provoc.

- Nu pot sa cred ca ai facut asta! De ce ai aparut asa in fata prietenului meu? Acum stiu si altii fiecare particica a corpului tau.

- Zaiiyn, te rog, ma ranesti!

- Ce ar fi sa te dezbraci? Vreau sa vad si eu imaginea cu care s-a delectat amicul meu! Spune si incepe sa traga de pijamaua ce o purtam deasupra lenjeriei.

- Inceteaza! Nu am facut nimic! Esti beat,Zaiiyn! Vei regreta asta maine! Strig spre el si il vad cum isi retrage mainile, apoi pare ca incearca sa se controleze din greu.

- Ma simt groznic, Devona! Nu stiu ce naiba mi-ai facut, dar simt cum fierb pe dinautru gandindu-ma ca alt barbat te-a privit sau te-a atins, imi marturiseste el. Isi lipeste buzele de ale mele si ma saruta cu multa dorinta.
Nu ma impotriveam. Nu aveam cum sa ii rezist vreodata, nici macar acum, cand duhnea a alcool si avea parul ravasit si ochii rosiatici.
Mi-am dus mainile dupa gatul lui si am adancit sarutul. Era gelos. Tot acest scandal fusese din pura gelozie, nici macar nu crezuse vreo secunda cu adevarat ca l-as trada in mod intentionat. Mi-a prins fesele in palmele sale, ridicandu-ma. Mi-am incolacit picioarele in jurul lui si s-a asezat cu mine asa, in pat.
Parea ca voia sa ma pedepseasca pentru ca lasasem alt barbat sa ma vada aproape goala. Ma saruta cum nu o facuse niciodata. Brutal, animalic, de parca voia sa imi dea mie tot focul ce il mistuia pe el pe dinauntru.

- Zaiiyn, ar trebui sa ne oprim! Ii cer si il vad cum ma ignora. Il doream la fel de mult. Ma innebunise de fiecare data cu atingeri fierbinti si saruturi naucitoare apoi se oprise. Acum, insa, parea ca nu avea nici cea mai mica intentie sa opreasca ce a inceput. Si imi era teama. Consumase mult alcool si nu voiam sa uite sa fie atent cu mine. Nu imi imaginasem ca prima noastra noapte de dragoste va fi astfel, cu el beat.

- Te rog, nu fa asta acum! Ii spun cand mainile lui au ajuns deja in interiorul lenjeriei mele intime. Imi scosese hainele, apoi pe ale lui, ramanand doar in boxeri si se pozitionase deasupra mea. Sutienul zburase de mult, iar mainile lui se plimbau necontenite pe intregul meu corp. Tremuram din cauza fricii ca in acea stare nu va fi deloc bland, dar totodata si de emotie. Atat de multe sentimente contradictorii se luptau in interiorul meu ca uitasem si sa respir.
Am gemut cand mi-a prins un sfarc intre buze, iar cealalta mana intre picioarele mele, mangaindu-ma. Isi coborase capul tot mai jos.

- Esti doar a mea, Devona! Pentru totdeauna! Imi spune posesiv si limba lui se strecoara printre labiile mele.
Nu ma simtisem niciodata atat de rusinata. Am incercat sa il imping si sa imi strang coapsele, insa mainile lui ma tineau strans. Alt geamat de placere imi scapase printre buze cand limba lui incepuse sa se miste mai repede si degetul sau mare imi atinsese clitorisul.

- Zaiiyn, te rog, nu e momentul acum! Ii spun strangandu-mi ultimele farame de ratiune.

Vine deasupra mea sarutandu-mi buzele de aceasta data mai bland. Parea ca isi mai revenise putin, insa pentru mine nu era suficient.

- Spune-mi de ce ai facut asta.

- Ce? Intreb complet pierduta in ochii lui verzi.

- De ce ai stat dezbracata in fata lui James, spune cuvintele parca iesind cu greu din gatul lui.

- Nu am facut-o intentionat, ma apar eu. Voiam sa te surprind. Niciodata nu ai adus pe cineva acasa.

Parea ca analizeaza ce ii spusesem, insa raspunsul meu nu il multumise pe deplin.

- Atunci de ce nu ma vrei?

Am oftat adanc. Trebuia sa am grija ce raspuns ii ofer de aceasta data. In starea lui, putea interpreta totul intr-un mod diferit. Nu il mai vazusem niciodata atat de nervos ca mai devreme.
Mi-am ridicat capul pentru a-l saruta, apoi l-am cuprins intr-o imbratisare.

- Te vreau, Zaiiyn, ii marturisesc in cele din urma. Dar te rog, nu fa asta acum. Vreau sa iti revii din starea asta. Sunt doar a ta, nu fii gelos! Nu vreau pe nimeni altcineva mai mult decat pe tine.
Fara sa imi mai raspunda, se napusteste asupra buzelor mele, coborandu-si inapoi capul spre locul interzis.

- Nu iti fac nimic, iubito! Linisteste-te! Ma asigura cand ma vede incercand sa ma trag.
Limba lui isi continuase jocul de mai devreme, facandu-ma sa imi pierd mintile.
Nu stiam exact cat de departe avea sa duca lucrurile acestea, insa ma lasasem dusa de val, prinsa in placere si nu voiam sa ma gandesc la altceva.
Degetul lui se misca tot mai rapid peste clitorisul meu, iar limba sa ma patrundea usor. Ma excitase atat de mult doar cu cateva atingeri. Isi mutase limba pe clitoris, miscand-o frenetic si simtisem un val de placere cuprinzandu-ma.

- Nu atat de repede, iubito! Imi spune oprindu-se si continuase sa ma innebuneasca cu alte atingeri si miscari lente.

- Te rog, Zaiiyn!

- Numele meu se aude atat de bine pe buzele tale pacatoase, iubito. Numai cand ma gandesc la ele mi se scoala! Imi spune fara nici o jena, insa eu rosisem, amintindu-mi de acel oral pe care i-l oferisem.

- Da-ti drumul, Devona! Imi porunceste si grabeste miscarile cu limba si degetul. Facusem intocmai, lasandu-mi corpul in mainile lui.
Ii vazusem prin boxeri erectia si desi rusinea nu disparuse, imi dusesem nesigura mana spre ea.

- Nu fa asta acum, iubito! Nu stiu cat ma mai pot controla, ma avertizeaza si decid sa il ascult si de aceasta data. Isi va primii surpriza dimineata, cand va fii treaz si speram ca de aceasta data sa nu o mai dau in bara.

Forbidden  Pleasures (18+) IN PAUZAWhere stories live. Discover now