9. Impacare

7.2K 214 68
                                    

Zaiiyn

Auzisem alarma telefonului si ma ridicasem sa o opresc. O durere cumplita de cap isi facuse simtita prezenta inca de prima data cand deschisesem ochii.
Imi amintisem imediat ce facusem cu cateva ore inainte si mi-am intors speriat capul spre partea Devonei de pat. Lipsea.
Fusesem atat de idiot! Sigur se suparase si plecase din camera. Imi varsasem nervii pe ea si actionasem din impuls, dand peste cap mai multe pahare de bautura decat trebuise.
Ca sa pun si cireasa pe tort, mai o si dezbracasem fortat si ii oferisem un...oral. Drept pedeapsa, desigur, daca o puteam numii asa.
Imi venea sa imi trag singur cateva palme. Ii multumeam cerului ca nu fusesem intr-atat de prost sa o fortez cu mai mult. Actionasem din pura gelozie si voiam sa ii dovedesc ca numai eu o puteam atinge.
Imi amintisem ce imi spusese, referitor la faptul ca si ea ma dorea si imi simtisem penisul zvacnind. Grozav! De parca erectia de trezire nu fusese suficient.
Voiam sa o caut si sa imi cer scuze pentru cum reactionasem, insa aveam nevoie urgenta de un dus si de multa pasta de dinti. Inca simteam gustul alcoolului si greata. Ma dezobisnuisem de starea de mahmureala.
Mi-am spalat inainte dintii, apoi intrasem in dus, lasand apa fierbinte sa curga. Prima greseala din aceasta dimineata. Aveam nevoie de apa rece.
Penisul meu era si mai tare si nu imi puteam oprii imaginile cu Devona de aseara din capul meu.
Mi-am simtit trunchiul cuprins intr-o imbratisare de doua maini firave. Am tresarit.

- Devona, ce faci aici? O intreb, intorcandu-ma cu fata la ea si sarutandu-i fruntea. Imi era si teama sa o ating, la cat de bou fusesem cu ea.

- Nu am voie? Intreaba ea cu o privire inocenta si un zambet jucaus pe buze.
Am chicotit, strangand-o la pieptul meu, bucurandu-ma ca nu era suparata. I-am simtit sanii lipindu-se de pieptul meu si abia atunci am constientizat ca era complet dezbracata. Am inghitit in sec, simtindu-mi o anumita parte a corpului cum pulseaza. O simtise si ea, caci se foise putin stanjenita.

- Iarta-ma pentru cum am reactionat ieri, iubito, ii spun privind-o in ochi. Am fost gelos, recunosc, ii explic insa ea doar imi zambeste rusinata. Probabil si ea avea in minte aceleasi imagini ca si mine, de cand eram afundat cu capul intre picioarele ei.

- E in regula, imi spune. Pana la urma, sfarsitul nu a fost atat de rau, adauga ea, lipindu-si fruntea de pieptul meu si ferindu-si privirea dintr-a mea.
Nu mai aparuse niciodata dezbracata de bunavoie in fata mea. Ma surprindea tot mai mult.
Mi-am dus mainile pe spatele ei, mangaind-o, dupa ce am dat reglat temperatura apei.

- Suntem bine? O intreb, ridicandu-i barbia, ca sa o pot privii in ochi. Voiam sa fiu sigur ca nu e suparata si nu am ranit-o.

- Suntem, imi confirmă si isi odineste iarasi capul pe pieptul meu, lipindu-se mai bine de mine. Ti-am facut cafea si Alma a pregatit acele croisante care iti plac, ma anunta si o sarut tandru. Se comporta ciudat, de parca ea gresise.
Am decis sa ignor asta deocamdata si am luat gelul de dus. Mi-am turnat putin in palma si am inceput sa il intind pe umerii ei, apoi pe sanii obraznici ce stateau dezgoliti in fata mea. Facuse si ea acelasi lucru, punand gelul pe pieptul meu. Ii simteam palma mangaindu-ma, apoi cu varfurile degetelor coborase spre partea mea intima.
Chiar se comporta ciudat. Mereu ii fusese rusine sa ma atinga, eu incepeam mereu lucrurile acestea. Am lasat-o sa continue. Voiam sa vad cat de departe va duce aceste atingeri. Ma privise muscandu-si buza, apoi imi prinse penisul in mana, miscandu-se usor.

- Devona, sigur esti in regula? Vreau sa ma asigur si o sarut usor pe buze. Oare se simtea obligata dupa ce ii reprosasem ca nu ma vrea?

- Mhm, mormaie ea si se opreste rusinata.

- Iubito, fa doar ceea ce simti, ii soptesc. Ma ia prin surprindere, prinzandu-ma intr-un sarut pasional.
Am lasat apa sa spele spuma de pe noi si am luat-o in bratele mele pana in camera. Un miros divin de cafea se simtise si nu m-am putut abtine sa nu iau o gura. Ii oferisem si ei si gustase putin, revenind la buzele mele, apoi.
Incercam sa ma stapanesc pana in noaptea nuntii, care nu era departata, insa daca ea avea sa continue asa, o voi lua razna. Erectia mea devenise dureroasa.

- Te joci cu focul, iubito, o avertizez caci simteam ca in curand nu ma voi mai putea abtine.

- Nu ma mai doresti, Zaiiyn? Ma intreaba intristandu-se instant.

- Ce? Nu! Adica ba da. La naiba, asta iti arata ca nu te doresc? O intreb aratand spre penisul meu erect. Ce te face sa spui asta?

- Nu ma lasi sa te ating, imi spune dezamagita si isi lasa iarasi privirea in jos. Reactionezi ciudat, adauga apoi.

- Ai inteles gresit, frumoaso, o lamuresc. Imi e greu sa ma abtin sa nu te fac a mea chiar acum. Stai goala langa mine si abia ma pot controla. Atingerile tale ma provoaca si mai tare. Sa nu te mai gandesti vreodata ca nu te doresc! "Dorinta" asta e deja dureroasa, ii spun si indic iarasi spre locul unde barbatia mea statea pe pozitii..tare.
O vad cum se rusineaza imediat si chicotesc, tragand-o in bratele mele.

- Lasa-ma sa te ajut, atunci, sopteste si raman blocat.

******
Din pacate nu am avut timp sa scriu mai mult. Vedeti in capitolul urmator cum il ajuta 😈

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 10, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Forbidden  Pleasures (18+) IN PAUZAWhere stories live. Discover now