7. Greseli

4.6K 138 10
                                    

Au trecut doua saptamani de cand Jade plecase de la noi si totul decurgea perfect.
Aflasem cu o zi in urma ca in sfarsit fusese gasita si data acelui vaduv. Ma mustra constiinta ca poate fusesem prea aspra cu ea, insa apoi imi reaminteam ce fel de persoana manipulatoare era. Si-o meritase cu varf si indesat. Putea sa profite de ajutorul oferit si sa inceapa o noua viata, insa ea dorise sa o distruga pe a mea. Karma isi facuse treaba pana la urma. Jade a ajuns exact acolo unde ii era locul.
Zaiiyn plecase la munca devreme astazi. Eu am fost mai lenesa, trezindu-ma abia la ora pranzului.  Am tras un halat la intamplare peste lenjeria mea intima si am coborat scarile, vrand sa imi iau o cana mare de cafea. Fusese dorinta lui Zaiiyn sa il astept mereu asa, fara prea multe haine pe mine si am ales sa ii fac acest cadou. Se purtase exemplar si considerasem ca merita. Programase nunta peste cateva saptamani. Urma sa imi devina sot, deci nu era nimic in neregula cu asta.
Era luni, Alma avea astazi liber, singurii prezenti fiind garzile, care nu intrau niciodata in casa nechemati. Coboram alene scarile, gandindu-ma ce as putea gatii. Voiam sa il surprind pe Zaiiyn si sa ii pregatesc una dintre retelele ce le gasisem pe internet seara trecuta.
Intrasem in sufragerie si mare mi-a fost uimirea cand am vazut un barbat imbracat la costum, stand lejer pe canapea.
La dracu! Nu aveam mai nimic pe mine, totul fiind vizibil prin halatul subtirel ce nici macar nu il legasem.  Tocmai ii oferisem o priveliste demna de filmele pentru adulti musafirului, mai ales ca Zaiiyn alesese pentru mine numai lenjerii deocheate. Fix acum ma gasisem sa ii fac pe plac!

- Aaa.. buna! Spus si ma blochez, strangand mai tare halatul in jurul meu, incercand sa acopar cat se putea pielea expusa.

- Buna, frumoaso! Nu am stiut ca Zaiiyn si-a luat o noua jucarie. Ce ar fi sa te asezi langa mine? Prietenul meu nu se supara sa imparta.

- Cred ca ai interpretat gresit, incerc sa ii spun, insa sunt intrerupta, caci tipul se ridica in picioare si incearca sa imi desfaca halatul.

- Nu imi spune ca esti pudica! Exclama el si eu continui sa tin bine halatul, privindu-l socata si intrebandu-ma ce naiba se intampla.
Acesta trage mai tare de mine si dau sa il imping, cand apare Zaiiyn.

- Devona, ce naiba cauti aici imbracata asa? Striga spre mine si acel individ se opreste.

- Zaiiyn, prietene, nu mi-ai spus nimic despre noua ta achizitie. Ne-am fi putut juca impreuna, ca in vremurile bune. E al naibii de sexy! Haide, frumoaso, da halatul acela la o parte si arata-i si lui ce porti!

- James, ia mainile acum de pe femeia mea! Maraie Zaiiyn si il impinge de langa mine.

- Ce dracu, frate? Intreaba contrariat acel James.

- Nu este nici o jucarie, este viitoarea mea sotie si am sa iti scot ochii daca nu iti muti privirea de pe ea! Il anunta si pot sa vad cum celuilalt ii pica fata de uimire.
Zaiiyn ma prinde de mana si ma trage dupa el pe scari pana in camera noastra.

- Zaiiyn, ma doare! Spun incercand sa il fac sa slabeasca stransoarea.
Acesta ma ignora complet si ma arunca in mijlocul patului.

- Nu pot sa cred ca imi faci asa ceva! Ce naiba a fost in capul tau sa apari asa in fata prietenului meu? Si sa il mai si lasi sa te atinga! Dumnezeule, tu gandesti ce faci?

- Am crezut...eu... nu am vrut sa- ma balbai eu insa ma opreste.

- Nu vreau sa aud nimic! Sa nu mai iesi din camera asta pana nu iti dau eu voie! Si pune ceva pe tine! Striga nervos la mine si il vad cum ia cheia si incuie usa pe dinafara.

Din perspectiva lui Zaiiyn:

Simt cum imi creste tensiunea si ma abtin cu greu sa nu il pocnesc pe James, vazandu-l cu mainile pe Devona. Fierbeam de nervi si ma intrebam ce naiba fusese in capul ei. Voia sa imi seduca prietenul cu mine in camera alaturata? Plecasem doar cat sa iau ceva acte din birou si ma trezisem cu cei doi in fata mea, mult prea apropiati.
Insistasem mult ca Devona sa ma astepte doar in lenjerie si nu o facuse niciodata. Ce coincidenta sa o faca chiar acum, cu James aici.
Poate ca ma inselasem in privinta ei si era exact ca sora ei.
Imediat ce am auzit bazaconiile spuse de James am dus-o in camera si am inchis-o acolo. Nu avea nici o scuza pentru ce facuse! Daca asa voia sa fie totul, ii voi face pe plac. Ma umilise!

- Ti-ai luat sotie, Zaiiyn? Si nu mi-ai spus nimic?

- Da. Ar fi bine sa iti stergi acele imagini din cap, chiar acum.

- La dracu! Prietenul meu depravat se insoara! Imi spune acesta ignorand total amenintarea mea. Arata demential! Si lenjeria aia.. unde naiba ai gasit femeia asta?

- James, vorbesc serios. Devona va fi sotia mea. Sa nu indraznesti sa o mai privesti vreodata! Marai printre dinti spre el si simt cum sangele imi clocoteste in vene.

- Scuze, omule. Stii ca nu ma pot abtine cand vino vorba de femei! Dar si-a facut o intrare pe cinste, parca defila in fata mea. Acum spune-mi. Parintii tai te-au prostit sa te insori? Ce ar fi sa o impartim? Am si eu cateva prospaturi.
Gata! Imi fusese de ajuns. I-am prins in doua secunde gulerul camasii in pumn.

- Este femeia mea! Sa iti intre bine in cap! Nu ai voie sa nici macar sa o privesti! Acesta ridica mainile in semn de resemnare si incerc sa ma calmez si sa nu ii trag una zdravan in fata.
Da, James fusese partenerul meu de nebunii si participasem la nenumarate orgii impreuna, dar Devona nu facea parte din femeile ieftine pe care le imparteam cu cineva. Devona imi apartinea mie si nimeni nu avea voie sa o atinga. Numai gandindu-ma ca el o vazuse si o atinsese simteam ca explodez.

- Vizita ta s-a incheiat, James! O sa te rog sa pleci. Nu mai am chef de musafiri, ii spun nepoliticos si imi torn un pahar de bautura.
Aveam nevoie de ceva tare si trebuia imediat sa plec de acasa, daca nu voiam sa fac ceva ce am sa regret si sa ii dau o lectie Devonei. Inca nu imi venea sa cred ca facuse una ca asta!

-Suna-ma cand iti revii! Imi spune prietenul meu si iese furrunos, trantind usa in urma lui.
Nu reactionam prea bine cand ma enervam. Cea mai buna solutie era sa plec si sa ma intorc cand ma voi calma si voi judeca lucrurile la rece, insa imi doream al naibii de mult sa o pedepsesc pe Devona.

*****

Hello, am revenit si aici.
Este scurt, dar ma revansez. Ce credeti ca va face Zaiiyn? O va pedepsii pe Devona? Si cum?

Forbidden  Pleasures (18+) IN PAUZAUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum